Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ShivaMt2.com [Dedyk] [Easy]

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 772
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

K***a, serwer stawia a nie potrafi dobrze dopracować. Kasa leci jak krew z nosa. Metale - medium/hard. Jedynie co to exp normalniejszy... EQ ? łatwiej o EQ na medium...

@edit: I do tego te cofki, lagi.... ahhhhh, serwer do dupy nawet się nie nadaje ;)

Kiedy nie ma mnie dla Ciebie znaczy nie ma mnie kurwa... ;((

Moda się powoli kończy oby razem z nią odeszli,

Ci wszyscy chorzy rapowcy by nie nazwać ich raperzy ... !

Opublikowano

Gdzie wy macie to 1k osob bo w miescie zywej duszy nie ma.

Jest 1k lajtowo, idź na expowisko od 60/80 to zobaczysz ile ludzi. A ch1 m1 dużo ludzi i w Shinnso i Jinno.

20 metali za 10kk xD

Typowy medium. ;)

Jak nie umiesz zarobić to nie graj.

K***a, serwer stawia a nie potrafi dobrze dopracować. Kasa leci jak krew z nosa. Metale - medium/hard. Jedynie co to exp normalniejszy... EQ ? łatwiej o EQ na medium...

@edit: I do tego te cofki, lagi.... ahhhhh, serwer do dupy nawet się nie nadaje ;)

Nie ma cofek, ani lagów już - zwalczyli to.

Jak nie potrafisz grać na dobrym easy to wypierdalaj, wypierdalaj. ; )

Opublikowano

Jest 1k lajtowo, idź na expowisko od 60/80 to zobaczysz ile ludzi. A ch1 m1 dużo ludzi i w Shinnso i Jinno.

Jak nie umiesz zarobić to nie graj.

Nie ma cofek, ani lagów już - zwalczyli to.

Jak nie potrafisz grać na dobrym easy to wypierdalaj, wypierdalaj. ; )

Dla Ciebie widzę nikt nie potrafi grać komu się coś nie podoba... 

Opublikowano

Nie ma cofek i lagów już? zwalczyli? chyba czekają, aż dochody w IS się powiększą i wtedy może zaczną coś działać.

A co do dobrego EASY, to ty dzieciaku chyba nie widziałeś porządnego easy. I twoja kultura sięga zera... nawet poniżej...

@Edit: a co do twoich wypowiedzi " HAJSEN " to pobądź dłużej na forum, później zacznij się wypowiadać, bo dla mnie to jesteś rozwydrzonym i wyszczekanym szczeniakiem ;)

Opublikowano

Dla Ciebie widzę nikt nie potrafi grać komu się coś nie podoba... 

No i dobrez

Nie ma cofek i lagów już? zwalczyli? chyba czekają, aż dochody w IS się powiększą i wtedy może zaczną coś działać.

A co do dobrego EASY, to ty dzieciaku chyba nie widziałeś porządnego easy. I twoja kultura sięga zera... nawet poniżej...

@Edit: a co do twoich wypowiedzi " HAJSEN " to pobądź dłużej na forum, później zacznij się wypowiadać, bo dla mnie to jesteś rozwydrzonym i wyszczekanym szczeniakiem ;)

tak? sięga zera? to super i przyjemnie

jeśli chciałbyś wiedzieć to nie ma tu napisane 4FUN/PVP żeby wszystko mieć od razu na tacy, człowieku

a jakbyś chciał wiedzieć to na forum siedzę od 2k8, tylko pod różnymi nickami, więc problem?

Działa serwer?

@ dlaczego tak malo hajsu na mapce od 80 ? , na mapce od 100 wiecej?

mi aktualnie nie działa

rób misje, więcej hajsu bd. miał

Opublikowano

Działa serwer?

@ dlaczego tak malo hajsu na mapce od 80 ? , na mapce od 100 wiecej?

Nie działa. Mało hasju? Bo to przecież EASY serwer jest i " trzeba potrafić grać " aby EQ zrobić i kase zarobić. 

Opublikowano

Nie działa mi serwer. Autopatcher cały czas cos ląduje po każdym wlaczeniu, rozdzielczość ciągle mi się zmienia na 1280x720, a zalogować się nie mogę.

serwer teraz offline

Nie działa. Mało hasju? Bo to przecież EASY serwer jest i " trzeba potrafić grać " aby EQ zrobić i kase zarobić. 

wystarczy dropić bronie itd i sprzedawać, ludzie po kilkaset kk mają
Opublikowano

No i dobrez

jeśli chciałbyś wiedzieć to nie ma tu napisane 4FUN/PVP żeby wszystko mieć od razu na tacy, człowieku

a jakbyś chciał wiedzieć to na forum siedzę od 2k8, tylko pod różnymi nickami, więc problem?

mi aktualnie nie działa

Kto tutaj wspomniał o 4fun/pvp? Nikt, ale EASY to EASY a nie MEDIUM. Ukrywasz się pod różnymi nickami, to nieźle po tobie jadą wszyscy, że musisz się ukrywać. Nie mydl mi oczu, dla mnie jesteś i będziesz frajerem ;)

Opublikowano

Nic ciekawego...mówiłem, że Eizo to gimbus bez mózgu, a que czy jak mu tam dopłacał do serwera  i dzięki temu ma  GM (BEKA). Kto wie ten wie ;) Nie polecam jeszcze raz.

PS. NA DUENGONACH MOŻECIE ZBUGOWAĆ EXP ^^ Ale ten wie kto wie ;)

­1bc44ccb8f.jpg

Opublikowano

Czyżby ktoś sobie ustawił automatyczne odswiezanie strony? Coś za szybko wchodzą te wyswietlenia strony - tak z nudów sprawdzilem :)

@ Licznik tez kręcony?

HAJSEN, aż tak to pucować się tutaj nie musisz, płacą Ci za to czy coś?

Opublikowano

No i dobrez

mi aktualnie nie działa

Szczerze? Nie powinieneś w tym temacie pisać postów bo tylko odstraszasz ludzi od grania.. Takie jest moje zdanie.. : )

Opublikowano

Kto tutaj wspomniał o 4fun/pvp? Nikt, ale EASY to EASY a nie MEDIUM. Ukrywasz się pod różnymi nickami, to nieźle po tobie jadą wszyscy, że musisz się ukrywać. Nie mydl mi oczu, dla mnie jesteś i będziesz frajerem ;)

nie umiesz grać to wypierdalaj mówie

Czyżby ktoś sobie ustawił automatyczne odswiezanie strony? Coś za szybko wchodzą te wyswietlenia strony - tak z nudów sprawdzilem :)

@ Licznik tez kręcony?

wszyscy wchodzą bo sprawdzają czy online

Opublikowano

nie umiesz grać to wypierdalaj mówie

wszyscy wchodzą bo sprawdzają czy online

wszyscy wchodzą i odświeżają stronę co sekunde? na prawdę myślisz ze komuś by się chciało?

Kolejne pytanie w Twoją strone- Co oni Ci dali, że ich tak bronisz? Więcej hajsu wpadnie i ich nie zobaczysz ^^

Wciąż są skargi na lagi, więc chyba nie do końca je "naprawiliście"

Opublikowano

Troszkę lipa z tymi bonami, nie lepiej by wchodziły maksymalnie ?

Nie chcemy by wszyscy odrazu mieli perf eq.

Co do lagów jest już o wiele lepiej, obciążenie serwera jest połowe mniejsze niż wczoraj (mimo podobnej ilości graczy)

Po kolejnej konserwacji będzie jeszcze lepiej i lagi w większości już będą winą użytkownika (słabe łącze, komp)

Pozdrawiam :)

sygna.jpg

Opublikowano

kiedy bedzie ta konserwacja, bo poki co nie idzie grać?

Ludzie już nie narzekają, może masz coś z połączeniem bądź nieaktualnego clienta?

Konserwacja będzie za kilkanaście minut

sygna.jpg

Opublikowano

HAJSEN. chłoptasiu. Czy w szkole uczą cię jednego koledzy? " wypierdalaj " - trochę za bardzo wulgarne na twój wiek. Miej trochę kultury, no ale tak. W tych czasach ludzie wolą wynosić z domu przedmioty i pieniądze ( kraść ), niż kulturę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...