Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ShivaMt2.com [Dedyk] [Easy]

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 772
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dokładnie.

+ Opis Niebieskiej z Białą perłą trzeba zamienić :)

Kostium i pet razem 60zł

Do tego dochodzi Fryzurka...

Chyba was pogieło ...

Albo robicie jakieś przeróbki w grze dot tych itemów ( jakieś kawałki stroju czy cos które zbierasz i masz 30% na zrobienie kostiumu itp )

Albo zmniejszcie te ceny w IS :/

kogo stać ten kupi, kto nie ten nie lol

youtuberzy nie narzekają, bo dostali niezłą sumkę sm ;)

Opublikowano

Nie polecam. Reklamowanie serwera na konkurencyjnych serwerach to szczyt chamstwa.

skąd pewność, że to administracja? Myślisz, że nie mają co robić przed startem tylko ustawiać boty? 

Opublikowano

skąd pewność, że to administracja? Myślisz, że nie mają co robić przed startem tylko ustawiać boty? 

Na 100% nie zwykli gracze... I czemu spam boty postawione śa tylko na serwerach z 1k+ ludzi online. Ale w sumie takim zachowaniem odstraszają ludzi od tego serwera.

Opublikowano

Na 100% nie zwykli gracze... I czemu spam boty postawione śa tylko na serwerach z 1k+ ludzi online. Ale w sumie takim zachowaniem odstraszają ludzi od tego serwera.

Myślicie, że 2h przed startem naprawde nie mam innych zajęć?

Widziałem jak sporo dzieci się przechwalało pod moim fanpage, że zachęcali innych ludzi z aktualnych serwerów na którym grali by weszli na shive.

Jak serwer jest dobry to po prostu po jakimś czasie reklamuje się sam.

Reje ON, możecie normalnie robić konta

sygna.jpg

Opublikowano

Może zagram, ale v1 zostało zmienione? Chodzi mi o mapę która tak lagowała, że nie dało się expić. Mam nadzieję też, że poprawiliście drop ulepów z metków-Myślę ,że nie trzeba robić co chwila nowych kont, aby wydropić ulepy z metków na niższy lvl 

Opublikowano

Może zagram, ale v1 zostało zmienione? Chodzi mi o mapę która tak lagowała, że nie dało się expić. Mam nadzieję też, że poprawiliście drop ulepów z metków-Myślę ,że nie trzeba robić co chwila nowych kont, aby wydropić ulepy z metków na niższy lvl 

to było tak na serwerze tych od nervila, pomyliles cos :D

co z tymi pdkami wkoncu?

Opublikowano

na pierwszej odslonie było ok do czasu kiedy nie zajebalem w IS ..

historia długa... SMy miały zostać zwrócone ale zostawałem wyganiany jak noob do pisania postow na forum.... oczywiście na TS3 nikt nigdy nie miał czasu z administracji ..

pisałem pisałem pisałem i chuja dostałem...dlatego odeszliśmy gildia z Shivi

rozumiem ze teraz tak nie będzie ? ;o

bo nie wiem czy truc dupe gildii zebysmy tu znowu grali ;d

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

masówka ≠ ekipa ;)

Pamięta może ktoś jedną z pierwszych ekip na prywatne serwery? SapereAude? :D

Usuńcie te małe wartości z rosek :(((

Opublikowano

Server wygląda zacnie ; ) Mam tylko pare pytań.. 

Rozumiem po przeczytaniu pierwszych 2 stron, że bony nie będą max, no ok... Ale czy jeśli na tym screenie co daliście w prezentacji dany bon nie ma innych wartości tzn. że jest max tak? (np. Hp jest tylko 5k, ale abs już jest 5/10 czyli hp jest max, ale absy już nie, tak? : d )

Kolejną rzeczą jest częstotliwość wchodzenia bonów.. Niektóre servery w prezentacji mają pokazane tabelki, a w niej jest pokazane prawdopodobieństwo (prob - probability) wejścia danego bonu : ) Żeby nie było tak że zrobienie jakiegokolwiek eq z byle jakim 4x abs i hp było strasznie trudne.. 

I ostatnia - Czy sura wp poradzi sobie spokojnie ze spotami na lepszych mapkach bez buffa.. ? : ) W teorii powinien w praktyce na niektórych serverach ciężko...

Opublikowano

Server wygląda zacnie ; ) Mam tylko pare pytań.. 

Rozumiem po przeczytaniu pierwszych 2 stron, że bony nie będą max, no ok... Ale czy jeśli na tym screenie co daliście w prezentacji dany bon nie ma innych wartości tzn. że jest max tak? (np. Hp jest tylko 5k, ale abs już jest 5/10 czyli hp jest max, ale absy już nie, tak? : d )

Kolejną rzeczą jest częstotliwość wchodzenia bonów.. Niektóre servery w prezentacji mają pokazane tabelki, a w niej jest pokazane prawdopodobieństwo (prob - probability) wejścia danego bonu : ) Żeby nie było tak że zrobienie jakiegokolwiek eq z byle jakim 4x abs i hp było strasznie trudne.. 

I ostatnia - Czy sura wp poradzi sobie spokojnie ze spotami na lepszych mapkach bez buffa.. ? : ) W teorii powinien w praktyce na niektórych serverach ciężko...

Absy wchodza roznie, hp i bony exp zawsze max.

WP da rade spokojnie

sygna.jpg

Opublikowano

Dziala ts3 serweowy ?

24790528697226300755.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...