Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AltroS.PL ~ start 27.07.2014

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kiedy bedzie mozna pobrać clienta i się zarejestrowac?

Client będzie dziś gdzieś po południu. Zostaniecie poinformowani o tym na stronie głównej, forum, mpcforum oraz na fanpage.

Rejestracja możliwe, że będzie dziś wieczorem.

• Odpowiedzi 262
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proboszcz wyjeban* mam,na twoj kolejny serwer pod is na gora 2 miesiące ale dobrze Ci radze ogranicz te jeban* spamboty bo będzie nieciekawie.Na graczy trzeba sobie zasłuzyc.

Srij9JT.png

Opublikowano

@GallAnonim1429 dobrze mówisz, ja na PL'u dostalem kilka wiadomosci od spambota, nie wiem czy to ktos z ekipy czy jakis gracz.

Jedno jest pewne,za tym wszystkim stoi jedna osoba i jest nia Proboszcz.Na kazdym serwerze spamuje zielonym kolorem.

Marna proba wypromowania zjeban**o serwera.Desperat.

Srij9JT.png

Opublikowano

Jedno jest pewne,za tym wszystkim stoi jedna osoba i jest nia Proboszcz.Na kazdym serwerze spamuje zielonym kolorem.

Marna proba wypromowania zjeban**o serwera.Desperat.

Nie mam pojęcia o czym mówisz. Oskarżasz mnie o coś nie mając najmniejszego dowodu ... jest to żałosne a zarazem śmieszne.  Jak pisałem wyżej chcesz dam CI moje Ip idź sobie do administracji Pl sprawdź czy to ja wystawiam ... Pozdrawiam.

PS. Beta testy są zamknięte, testuje ok. 8 osób. Proszę zadawać pytania związane z serwerem/zapowiedzą . Na żadne inne nie będę udzielał odpowiedzi 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

ProBoszcz Wiem ze jesteś do tego zdolny ..  Prawdopodobnie to ty. 

Nawet na fanpage spamowałeś swoim serwerem . .. ..

bezczelnie .  tak sie reklamuje serwer ? 

nie . 

56928084622805469272.png

Opublikowano

Jak to u Was wygląda z reklamą? Bo cienko coś widzę ;/

Małysz ma chyba reklamować.

Stay Trippin.

Opublikowano

Jedyne co bym zmienił To  ten system ulepszeń Stać was na więcej niż Typowe SETY z Pl'a. Zdaje mi się ,że jeśli to zmienicie,   przybedzie wiele osoób więcej na wasz SErwer , który się z*********e zapowiada. Czekam na START!!!

CZEKAMY NA DRACONIS ;)

81492649835315255159.jpg

Opublikowano

Sam Małysz nie wystarczy.

Małysz nie będzie robił żadnych filmików z MPCforum. Po za tym dla nas reklama jest odpowiednia, nie martwimy się o nią. Kto będzie chciał to  zagra. Pozdrawiam

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Będzie możliwość gry szamanem bez postaci głównej bijącej sury, woja? Chodzi mi o bossy i dungeony. - Możliwość zarobkowa dla szamana :)

Opublikowano

Będzie możliwość gry szamanem bez postaci głównej bijącej sury, woja? Chodzi mi o bossy i dungeony. - Możliwość zarobkowa dla szamana :)

Każda postać jest dobra na serwerze jeżeli umiesz nią grać. Akurat na serwerze MPCforum Ninja oraz Szaman z tego co mi wiadomo będą potrzebne na dungeony bez nich nie da się przejść. Postacie także są równe w pvp.

Opublikowano

Jak kazdy wie serwer jest pod is metale i  ulepki wszystko za zlotoweczki i drugi dzien serwera bujanie sie w stalkach i szponach +9 jakbym mial jakis wolny hajs zrobilbym nawet filmik pt. Jak wyslac administracje na Majorke - Wakacje zycia.

Ja rozumiem IS i te sprawy zarobic na maszyne, na piwo z biedronki zeby wypic z kolesiami na ts3, ale okradanie portfeli rodzicow gimbosow tak perfidnie to przesada :)

Opublikowano

Jak kazdy wie serwer jest pod is metale i  ulepki wszystko za zlotoweczki i drugi dzien serwera bujanie sie w stalkach i szponach +9 jakbym mial jakis wolny hajs zrobilbym nawet filmik pt. Jak wyslac administracje na Majorke - Wakacje zycia.

Ja rozumiem IS i te sprawy zarobic na maszyne, na piwo z biedronki zeby wypic z kolesiami na ts3, ale okradanie portfeli rodzicow gimbosow tak perfidnie to przesada :)

yyyyy nie rozumiem o czym ty w ogóle piszesz... okradanie ludzie ??? . Czytaj regulamin serwera, rejestrując sie każdy gracz go akceptuje wiec nie rozumiem w czym masz problem ??

Opublikowano

Po co robisz z siebie placka...

K***a czlowieku okradanie ludzi z isa? Piszesz "JAK KAZDY WIE SERWER JEST POD ISA" !? Jak mozesz mowic ze serw pod isa jak nikt jeszcze nie widział isa!

"I na drugi dzien eq +9 i staki" i co ludzi chcesz wprowadzic w błąd? Pozdro.

Opublikowano

Jeżeli patrzyłeś na IS w tej chwili to jesteś w błędzie gdyż zostanie on zmieniony o 180 stopni. Pozdrowienia .

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

@ Serdecznie zapraszamy także do rejestracji i witania się na forum... http://forum.MPCforum.pl/

Opublikowano

Jeżeli patrzyłeś na IS w tej chwili to jesteś w błędzie gdyż zostanie on zmieniony o 360 stopni. Pozdrowienia .

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jesteś pewien, że to chciałeś napisać?

@t

Czas z wierzchowców będzie lecieć, gdy są nałożone czy cały czas?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...