Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AltroS.PL ~ start 27.07.2014

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam za spam

1. Kiedy będzie można zobaczyć IS ?

2. PD w IS'ie będzie na 1h czy 7/14/30 dni ?

3. Czy za zgłoszenie bota dostaje się nagrodę ?

4. PETY będą wprowadzone na stałe ? ( troche głupio, że jest na czas ).

5. Ile mniej więcej zajmuje wbicie 1-75lv bez IS'a ?

2323logompc.png

• Odpowiedzi 262
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Po dloni widacz ze to dziecko" Leze i nie wstaje hahahahahahahahaha

@topic

zawitam na serwie napewno polecam ;>

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Serwer ten nie ma nic wspólnego z poprzednią wersją MPCforuma. Nowa administracja, dużo nowości, nic innego tylko zapraszać !

Nie ma nic wspólnego?

ProBoszcz to wystarczy :)

Nie musze dawać dodowdów kazdy kto gral to wie jak sie zachowywali :)

MS-Straciatello

Opublikowano

Nie ma nic wspólnego?

ProBoszcz to wystarczy :)

Nie musze dawać dodowdów kazdy kto gral to wie jak sie zachowywali :)

Ja nie mam sobie nic do zarzucenia ... siedziałem po paręnaście  "h" dziennie i pomagałem graczom , najbardziej mi było szkoda własnie takich osób jak Ty, które we wszystkim widziały problem i nie umaili go sami rozwiązać.

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Up jeśli to jest jedyny powod to pozdro 600 xD pozdrow inne hejty <3

Topic kiedy bedzie client albo rejka ? Wiem jze jeszcze jest sporo czasu no ale nie moge sie doczekać.

Aaa i jakie beda nagrody na biologa takie jak na plu? I jak czas oddawania rzeczy.

2323logompc.png

Opublikowano

Up jeśli to jest jedyny powod to pozdro 600 xD pozdrow inne hejty <3

Topic kiedy bedzie client albo rejka ? Wiem jze jeszcze jest sporo czasu no ale nie moge sie doczekać.

Aaa i jakie beda nagrody na biologa takie jak na plu? I jak czas oddawania rzeczy.

Client i reje będzie dziś w godzinach popołydniowych .

nagrody biologa sią znieco zmodyfikowane. czas na oddawanie zaczyna się dopiero od konarów zelkova i wynosi 1 godz

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

z całym szacunkiem ale Proboszcz gówno potrafi. to pseudo technik .

Zablokujcie możliwosc tepania na mape od 99 za pomocą slubu. na poprzednim serwerze wbijało się  tam na 80 i dwa dwa-3 dni expeinia był 100 ;)

Opublikowano

Nie polecam, serwer postoi tak jak zwykle z 3 tyg. będzie może grało trochę osób na początku a potem tak jak z dwoma startami wcześniej ;)

Stanowczo ODRADZAM!

Opublikowano

Normalny ogrzewany kotlet czyli nienormalny i popiepszony.

Serwer stawiany na nowo żeby kasa na wakacje była.

Nie ma Małysza który i tak nic nie robił.

No to nie jest serwer na dłuższą metę.

Nie polecam i wręcz odradzam wyrzucanie pieniędzy w błoto zamiast tego lepiej iść do kina czy coś

Przepraszam wszystkich za moje czynny :c

Opublikowano

Ostatnio MPCforum reklamował sie w komentarzach na moim fan page . Spamował Jak głupi ... 

czy to jest normalne ? gdy napisałem do nich , nawet nie przeprosili . 

Nie polecam tego serwera  !!! a tym bardziej odradzam pakowania w IS ! 

56928084622805469272.png

Opublikowano

@ωìζ′Q i co z tym moim podaniem na moderatora? jest jeszcze dla mnie miejsce?. :)

@topic: Server polecam, bardzo dobry duzo nowosci mam nadzieje ze dlugo postoi.

Opublikowano

Up oczywiście że jesteś :) odezwe się na pw tylko musze zrobić pare rzeczy (technicznych) bezobaw niezapomnialem o Was :)

Odpowiadając na drugą czesc Twojego pytania i rozwiewajac wątpliwości to bedzie dlugo stał ze wzgl. Na adminow.

Opublikowano

ProBoszcz w Team ? szkoda czasu wiadomo jak koncza serwery hajs sie nazbiera i j*b serwer off bo trzeba kolejnych dzieciakow nabierac na IS moge polecic jedynie ze wzgledu na Terenzo

ProBoszcz był na MPCforum s1 i s2 i jakoś ten serwer stał potem odszedł małysz i serwery upadły mam nadzieje że małysz teraz nie odpuści i będzie super serwerek :D

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

ProBoszcz był na MPCforum s1 i s2 i jakoś ten serwer stał potem odszedł małysz i serwery upadły mam nadzieje że małysz teraz nie odpuści i będzie super serwerek :D

Wydaje mi się, że źle skonstruowałeś zdanie.

Przypominam: 

Team: Terenzo, Xanik, ProBoszcz

/ (Małysza w teamie nie ma i nie będzie.)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...