Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AltroS.PL ~ start 27.07.2014

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 262
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moja recenzja juz przed startem :D

Serwer fajny gralem na MPCforum s1 :) i bylem zadowolony jedyne co mnie zrazilo to duuuze nastawienie pod IS... ale mam nadzieje ze tutaj bedzie inaczej i itemy beda tez dropily w grze a w IS bedzie mniej tych bajerow. To jednak HARD a nie ze ktos wykupi item shop i gra jak na serwerze Easy...  Proponuje raczej skromny item shop :)

Propozycja

no i nie podoba mi sie ten pomysl ze srednimi :) troche glupio zeby wchodzily srednie 70%  a 80% to max. Zamiast tego proponuje ulatwic wbijanie srednich np usuwajac kilka np. 1,3,5,7,9,11,13,15,  zeby latwiej bylo wbijac srednie powyzej 40% :) i to wystarczy. Ponadto mysle ze nie usuwajcie broni +9 na 30lvl zostawcie +0 a dodajcie drop +6+5 z bestow :)

Pytanie. Czy zamierzacie dodac Tombole? :) w roznych foramch np. event drop kuponow na tombole :) a w niej egzo rady zmianki bodzie itp i jakas fajna nagroda dnia.

Pytanie. Czy dodacie tzw. lotto? na zasadach np. wylosuj 6 cyfr od 1 do 30 :) albo cos innego

Pytanie, Czy zmienicie te pety i kostiumy np. ze jak sie skonczy ten pet to zostaje w eq idziesz do npc robisz misje i ci przedluza na jakis czas to samo z kositumami.

Tak wgl to proponuje dodac pety i wierzchowce na stale z is albo poprostu ulatwic ich zdobywanie obnizyc cene w IS :)

Opublikowano

Gdyby nie te pety i kostiumy czasowe, zawitałbym.. No ale.. Powodzenia. 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Gdyby nie te pety i kostiumy czasowe, zawitałbym.. No ale.. Powodzenia. 

Przecież napisali już że pety,kostiumy,fryzury będą dodawane do isu na jakiś czas a potem znikną i potem znowu będą.

Stay Trippin.

Opublikowano

Przecież napisali już że pety,kostiumy,fryzury będą dodawane do isu na jakiś czas a potem znikną i potem znowu będą.

Dokładnie tak . Osobiście zadbam o to by Item-Shop wyglądał schludnie i był maksymalnie odchudzony ze zbędnych rzeczy. Na pewno nie będzie stałych Lizaków , PPK  nie będzie też Pierścienia doświadczenia na 1 godz tak samo rękawicy złodzieja ( podkreślam nie będzie tych na 1 H , na 7, 14, 30 będą  tak jak na PL tylko taniej ) , Kostiumy , Pety również  zostały zoptymalizowane.  Każdy gracz bedzie miał takie same szanse a nie jak to wyglądało na MPCforum ( stara wersja ) 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Polecam dodać Eliksiry słońca, ze szkat lub u Handlary :) zwykle potki by tak nie zawalaly eq

Eliksiry (m) dropią z bossów. 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Hmm no właśnie zapomniałem spytać jeszcze o pare rzeczy.

1.Nazwa serwera to MPCforum. Z tego co pamiętam to Ty Proboszcz miałeś taki serwer o identycznej nazwie z Małyszem (maskotka) i co się z serwerem stało? Bo się nie interesowałem.

2.Są tutaj dozwolone jakieś hacki? Pytam bo na wielu nowych serwerach zezwalają na fishboty i bonusswitchery.

Ogólnie ten serwer po prezce wygląda na super i to chyba będzie pierwszy serwer, na którym widzę zwiększone średnie w fmsach, trutach itp i to jest jedna z rzeczy, która mnie przyciągnęła wraz z nazwą 'hard' i dungeonami na każdy przedział lvlowy.

Opublikowano

Jeśli itemshop nie będzie przesadzony to serwer może być ciekawy. Jeśli kolejny raz, gdzie za 100zł ma się +100% wiecej doswiadczenia, 50% wiecej na potwory i 15k pż więcej to ja podziękuje.

Opublikowano

Sorki ze wtrąca 2x UP ale w prezentacji jest napisane ze hard z malymi elementami medium, a ludziska w komentarzach piszą i pomagają zeby tak wyglądał xD czytales wgl. prezke?

2323logompc.png

Opublikowano

Jeśli itemshop nie będzie przesadzony to serwer może być ciekawy. Jeśli kolejny raz, gdzie za 100zł ma się +100% wiecej doswiadczenia, 50% wiecej na potwory i 15k pż więcej to ja podziękuje.

Gdzieś wyżej napisali że nie będzie przesadzony.

Stay Trippin.

Opublikowano

rekompensata dla starych graczy ? :) mieliśmy full isy fajne eq i co teraz ? mam znów wrócić ?

CIx1zoG.png

Opublikowano

rekompensata dla starych graczy ? :) mieliśmy full isy fajne eq i co teraz ? mam znów wrócić ?

I może jeszcze frytki do tego?

Serwer powstaje na nowo, nowy technik, nowi gracze.

Stay Trippin.

Opublikowano

Co do serwera to polecam tylko i wyłącznie ze względów Terenzo, chłop dużo zrobił z metinie i ogólnie dzięki niemu jest tyle tych serwerów co 2 na plikach właśnie jego.

Te nie przespane noce to chyba jakiś żart :D Gdyby Terenzo nie spał przez noce i robił to serwer by był o 99% lepszy serwer niż teraz jest oceniając po samej prezentacji.

Ale cóż, każdy chce zwabić jakoś graczy.

Opublikowano

Co do serwera to polecam tylko i wyłącznie ze względów Terenzo, chłop dużo zrobił z metinie i ogólnie dzięki niemu jest tyle tych serwerów co 2 na plikach właśnie jego.

Te nie przespane noce to chyba jakiś żart :D Gdyby Terenzo nie spał przez noce i robił to serwer by był o 99% lepszy serwer niż teraz jest oceniając po samej prezentacji.

Ale cóż, każdy chce zwabić jakoś graczy.

Chciałbym podkreślić ze to jest zapowiedz a nie prezentacja serwera. Po za tym tworząc serwer robimy go z głową , nie tworzymy serwera " epickiego " tylko takiego gdzie gracze będą mogli spokojnie pograć. W Polsce jest masa serwerów do koloru do wyboru. Dążymy do tego aby MPCforum cieszył się sporą ilością graczy i stabilnością czego nie można powiedzieć o starej wersji MPCforum. 

Opublikowano

Serwer fajny gralem na MPCforum s1 :) i bylem zadowolony jedyne co mnie zrazilo to duuuze nastawienie pod IS... ale mam nadzieje ze tutaj bedzie inaczej i itemy beda tez dropily w grze a w IS bedzie mniej tych bajerow. To jednak HARD a nie ze ktos wykupi item shop i graarrow-10x10.png jak na serwerze Easy...  Proponuje raczej skromny item shop :)

Propozycja

no i nie podoba mi sie ten pomysl ze srednimi :) troche glupio zeby wchodzily srednie 70%  a 80% to max. Zamiast tego proponuje ulatwic wbijanie srednich np usuwajac kilka np. 1,3,5,7,9,11,13,15,  zeby latwiej bylo wbijac srednie powyzej 40% :) i to wystarczy. Ponadto mysle ze nie usuwajcie broni +9 na 30lvl zostawcie +0 a dodajcie drop +6+5 z bestow :)

Pytanie. Czy zamierzacie dodac Tombole? :) w roznych foramch np. event drop kuponow na tombole :) a w niej egzo rady zmianki bodzie itp i jakas fajna nagroda dnia.

Pytanie. Czy dodacie tzw. lotto? na zasadach np. wylosuj 6 cyfr od 1 do 30 :) albo cos innego

Pytanie, Czy zmienicie te pety i kostiumy np. ze jak sie skonczy ten pet to zostaje w eq idziesz do npc robisz misje i ci przedluza na jakis czas to samo z kositumami.

Tak wgl to proponuje dodac pety i wierzchowce na stale z is albo poprostu ulatwic ich zdobywanie obnizyc cene w IS :)

Opublikowano

Serwer fajny gralem na MPCforum s1 :) i bylem zadowolony jedyne co mnie zrazilo to duuuze nastawienie pod IS... ale mam nadzieje ze tutaj bedzie inaczej i itemy beda tez dropily w grze a w IS bedzie mniej tych bajerow. To jednak HARD a nie ze ktos wykupi item shop i graarrow-10x10.png jak na serwerze Easy...  Proponuje raczej skromny item shop :)

Propozycja

1: Co do Tomboli , to napewno jest sporym wyzwaniem ( zrobić dobrze aby nie było błędów ) . Napewno pomyślimy o tym ale na dzień dzisiejszy nie jesteśmy w stanie tego wykonać.

2: Lotto będzie na stronie

3. Bardzo dobra sugestia co do kostiumów , petów. Pomyślimy nad tym

Co do Is to nie ma mowy o tym ze ktoś wyda i będzie grał jak na easy. Ale to już sami zobaczycie ;) 

Opublikowano

No wreszcie może coś będzie zrobione naprawdę dobrze, bardzo się cieszę, że TERENZO występuje w tym teamie ponieważ wiem, że zna się na rzeczy i umie naprawdę dużo . Wbiję na 100% cieszę się również z tego, że to HARD postaram się ściągnąć kilku starych znajomych ! Pozdro , czekam na start.

@ Ile królestw? 

Mam nadzieje, że Chunjo stoi :)

Opublikowano

Mam nadzieje ze nie będzie tak jak na poprzednim MPCforumie ze kompletna olewa ze strony administracji .

I Aktualizujcie prezentacje a nie w komentarzach piszecie co zostało zmienione .

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Mam nadzieje ze nie będzie tak jak na poprzednim MPCforumie ze kompletna olewa ze strony administracji .

I Aktualizujcie prezentacje a nie w komentarzach piszecie co zostało zmienione .

Znam Terenzo troszke i wiem na co stac kolegę. Jeżeli nie będzie olewki na serwer oraz będą aktualizację bo nie można powiedzieć o starej wersji MPCforum to będzie wszystko w porządku 

Na pewno zawitam. Troszke nowości które są bardzo przydatne. 

Pozdro. :PP

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mam kilka pytań co do serwera: 

- Zmianki będą dropić na zmienie czy do eq odrazu?

- Czy zmianki będą dropić najlepiej w v2 tak jak na tamtej odsłonie?

- Czy Najlepszy zarobek będzie na dolinie na metkach 40lv chodzi mi o egzo, rady i książki z ku

- Czy Klasy będą zmodyfikowane pod względem pvp (Na tamtej odsłonie WP TOP1 Exp Najlepszy i Pvp tez nie miał sobie równych.)

- Czy będzie zmianka skili w IS?

- Czy będą rosy na magie?

- Czy skrzynie serwerowe będą dropić od 1lv? Jeżeli tak to proszę to zmienić. Na zasadzie, żeby dropiły od poziomu np.15 Czemu? Bo będą boty w m1 a np. żeby nie było trudno na samym początku to można dodać misje polegającą na zabiciu 200 mobów i dostawało się np. 5 skrzynek.

Tyle ode mnie. !!

Opublikowano

Hmm co pamiętam z MPCforum? Zajebałem 200zl w is - serwer padł - więcej tego nie zrobie. Expiłem wpkiem - koleś obok mnie body (nick Week, pozdrawiam cie ;])napirdalał na WH aż świszczało, zgłaszany 3 razy, gm nie ruszył pizdy żeby wjebać bana, zobaczyłem go po tygodniu jak miał max lvl, ja nadal 86. Dobrze że małysz już tego nie prowadzi. To szczur na kase i nic poza tym. Licze że wystartujecie, bo te pliki są naprawde dobre. 

Opublikowano

Ze względu na Terenzo można polecić serwer, on raczej nie odwali maniany, ale co do reszty teamu to nie byłbym taki pewien.

Mi MPCforum kojarzy się z fałszywymi, łapczywymi na kasę śmieciami, którzy nie mają za grosz honoru.

Ogółem nie ukrywam, że jak zobaczyłem ten temat, to pierwsze co mi na myśl przyszło "O małysz oszust i banda lizodupów wróciła, bo kasa się skończyła".

Ta nazwa się ludziom źle kojarzy, mogliście ją zmienić dla świętego spokoju, a pliki zostawić takie jak macie.

Ja na pewno nie zawitam ze względu na resztę teamu (Poza Terenzo).

Ale każdemu mogę polecić zajrzeć, ja sam będę obserwował temat tego serwera, bo jestem ciekaw co Terenzo z tego wyjdzie.

24b5car.jpg

Opublikowano

Oglądając prezentacje i czytając komentarze śmiem twierdzic ze to bedzie dobry serwer pod wzzystkimi względami. Up dorze gadasz ale to jest czas przeszły, co do malysza to dobrze gadasz! Ale nareszcie łasego na kase nie ma i team może spokojnie pracować. Co do samej prezentacji , jest bardzo ładna, bardzo podobają mi się pomysł z DUNGEONAMI w niskich przedzialach LVL'owych jest to ogromny + przynajmniej ludziska nie będą narzekać na NUDY xD.

Moje pytania

Czy bedzie dostępny BS?

Czy zapewnicie porządną reklamę?

NIC TYLKO CZEKAC NA START ! Powodzenia ProBoszcz,Terenzo i Xani :)

Opublikowano

Ile razy może startować ten sam server ? I co za każdym razem mamy liczyć na szczęście bo może akurat tym razem nie będzie OFF ??  Moim zdaniem 1/2msc i po zabawie, polecam poczekac na balmorke, i tam pewinak jest że będzie stał rok +  

Co do teamu. Małysz jak Małysz, ale wszyscy zapewne pamiętają wybryki ProBoszcza. Święty to on nie jest, a ludzie co raz bardziej za nim lecą.

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...