Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AltroS.PL ~ start 27.07.2014

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko nie zje*cie tym razem sprawy z IS'em.

Bo pamietam jak bylo na starym MPCforumie.. kto nie mial kostiumu/fryzy/ppk z isu byl smieciem wśród tych co maja full is.

Nikt wam nie zabrania dodać takich rzeczy do isu, no ale... z umiarem ;)

Stay Trippin.

• Odpowiedzi 262
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tylko nie zje*cie tym razem sprawy z IS'em.

Bo pamietam jak bylo na starym MPCforumie.. kto nie mial kostiumu/fryzy/ppk z isu byl smieciem wśród tych co maja full is.

Nikt wam nie zabrania dodać takich rzeczy do isu, no ale... z umiarem ;)

Nie nie absolutnie, zadbamy o to by nie powtórzyło się coś takiego. IS będzie umiarkowany a Lizaki i PPK będa przedmiotami na okazje. Tak samo Kostiumy czy pety

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Nie nie absolutnie, zadbamy o to by nie powtórzyło się coś takiego. IS będzie umiarkowany a Lizaki i PPK będa przedmiotami na okazje. Tak samo Kostiumy czy pety

Bez przesady , kostumy czy pety to powinny byc w isie xD

Dodajcie " TO COŚ " jako nagrody w isach typu dodatkowe pierscienie z x ludem etc

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Moje pytania:

1) Czy będą sygnatury dla graczy?

2) Czy bedzie mozna wejsc wczesniej na serwer i potestowac czy nie ma tzw bugów, błędów?

3) Na faceboku GA napisales ze nie bedzie ts3 serwerowegoto jak administracja bedzie rozwiazywala problemy z graczami albo i problemy z itemshopem? Czy aby to dobru pomysł bez tsa?

4) Wyżej zauważyłem że mają dropic z metinow itemy +9uwazam że powinny dropic +7 ponieważ moim zdaniem jest to serwer ^hard^ co za tym idzie utrudnienie powinno jakieś być. Co o tym sądzicie?

5) Jak dropia zmianki i dodania latwo czy ciężko?

7) Czy będzie mozna w prosty,łatwy sposób zdobyć podstawową fryzurę lub jakiś kostium ale niekonuecznie kostium. Jak tak to gdzie?

8) Czy przemiany zbroi i broni maja jakies bonudy wbudowane?

9) Jest bardzo dużo dungeonow czy wszystkie opierają się na DT ?

10) Jakie są szanse na ulepszenia itemow? Czy wszystko jest ustawione na taki sam % ?

Jak narazie tyle pytań. Z gory dzieki, i pozdrawiam! Powodzenia w tworzeniu

2323logompc.png

Opublikowano

Moje pytania:

1) Czy będą sygnatury dla graczy?

2) Czy bedzie mozna wejsc wczesniej na serwer i potestowac czy nie ma tzw bugów, błędów?

3) Na faceboku GA napisales ze nie bedzie ts3 serwerowegoto jak administracja bedzie rozwiazywala problemy z graczami albo i problemy z itemshopem? Czy aby to dobru pomysł bez tsa?

4) Wyżej zauważyłem że mają dropic z metinow itemy +9uwazam że powinny dropic +7 ponieważ moim zdaniem jest to serwer ^hard^ co za tym idzie utrudnienie powinno jakieś być. Co o tym sądzicie?

5) Jak dropia zmianki i dodania latwo czy ciężko?

7) Czy będzie mozna w prosty,łatwy sposób zdobyć podstawową fryzurę lub jakiś kostium ale niekonuecznie kostium. Jak tak to gdzie?

8) Czy przemiany zbroi i broni maja jakies bonudy wbudowane?

9) Jest bardzo dużo dungeonow czy wszystkie opierają się na DT ?

10) Jakie są szanse na ulepszenia itemow? Czy wszystko jest ustawione na taki sam % ?

Jak narazie tyle pytań. Z gory dzieki, i pozdrawiam! Powodzenia w tworzeniu

1: Będą sygnatury, dodamy je niebawem ( jutro lun pojutrze )

2: Serwer był testowany przez graczy ponad 4 miesiące.

3: Ts3 nie będzie, jest za to system suport. Naszym standardem będzie weryfikacja zgłoszenia do 24 godz.

4. Drop zostanie nieco zmodyfikowany pod serwer Hard.

5. Zmianki będa dropic  bardzo zróżnicowanie + szkatułki serwerowe

6: chciałbym odpowiedzieć na ten punkt ale go niema :(

7. Tak , fryzurki podstawowe dropią ze szkaty.fryzur a ta szkate można dropnąc w szkat serwerowej

8 . Tak maja wbudowane , sami się przekonacie jakie

9. Żaden nie opiera się na DT

10. Szanse na ulepszenie jest od 90 do 10 %. Zależy jaki item i jaki +. W każdym występuje inaczej 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Jedyne co mi się podoba w serwerze to, że adminem jest terrenzo bo w sumie wy byście za pewne bez niego nic nie zrobili ^^.

btw nie jesteście pierwsi ^^sr.png

Opublikowano

Napweno gdyby nie terenzo wielu rzeczy by nie było. ;) jest bardzo dobrym technikiem 

Opublikowano

Tutaj taka krótka zapowiedź serwera ode mnie.

Nic nie zostało jak tylko czekać na start i zaopatrzyć się w co nie co :)

Troche się z tym bawiłem więc warto zalukać ^^

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Napweno gdyby nie terenzo wielu rzeczy by nie było. ;) jest bardzo dobrym technikiem 

Czemu nie będzie TS3? :O

Dodacie jakieś fajne SkyBoxy?

Co ile medale czytamy do militara?

55 ku do g? Oby tak ;)

Dodacie nieskończone potki? Zapobiega to zasyfionemu eq :P

Warto robić misje? Są jakieś nowe?

Jak u was z reklamą ?

Zrobicie 2 królestwa? Tylko Shinsoo i Jinno?

PS.

Tylko nie przesadzajcie i nie zróbcie mega harda, MPCforum byl taki lajtowy ;)

Stay Trippin.

Opublikowano

Czemu nie będzie TS3? :O   Ponieważ jest system support.

Dodacie jakieś fajne SkyBoxy?  Jest sens ..?

Co ile medale czytamy do militara? 

55 ku do g? Oby tak ;)  W prezentacji jest napisane, że tak. 

Dodacie nieskończone potki? Zapobiega to zasyfionemu eq :P Dobry pomysł, podpinam się.

Warto robić misje? Są jakieś nowe? Są nowe misje.

Jak u was z reklamą ? Na dniach zostaną dodane sygnatury dla forumowiczów. Ten serv zbytnio reklamy nie potrzebuje. Sam w sobie jest świetną reklamą.

Zrobicie 2 królestwa? Tylko Shinsoo i Jinno?  Bardzo dobry pomysł.

PS.

Tylko nie przesadzajcie i nie zróbcie mega harda, MPCforum byl taki lajtowy ;)

większość odpowiedzi udzieliłem z prezentacji i postów adminów serva. Wystarczy czytać...

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

Wreszcie! Serwer, który nie ma dużo epików, expi się dość trudno i ma maxa poniżej 127lvl'a! Tylko pytania

[p] czy trudno jest dobić do 65lvl'a albo 75lvl'a ? 

[p] czy szukacie technika do serwera ts3 albo pomocy jako wyższa administracja?

[p] planujecie zwiększenia lvl'a i czy jest trudno wbić maxa?

ddasd 

Opublikowano

Polecam serwer ! 

Grałem wcześniej na MPCforum i MPCforum2, mam nadzieję, że ten projekt postoi dłużej :)

Do zobaczenia w grze! :D

Opublikowano

Wreszcie! Serwer, który nie ma dużo epików, expi się dość trudno i ma maxa poniżej 127lvl'a! Tylko pytania

[p] czy trudno jest dobić do 65lvl'a albo 75lvl'a ? 

[p] czy szukacie technika do serwera ts3 albo pomocy jako wyższa administracja?

[p] planujecie zwiększenia lvl'a i czy jest trudno wbić maxa?

1 : Napewno nie będzie łatwo ;). jest to serwer Hard ( z elementami medium )

2: Kolejny już raz pisze ze nie będzie nigdy TS3, nie szukamy adminów TS3 , nie chcemy nigdzie kanałów TS3 , jeśli wyjdzie TS4 to też go nie chcemy. Mamy system support

3. Na dzień dzisiejszy nie planujemy zwiększać Lv, jeśli będzie taka potrzeba to  napewno będą aktualizacje 

Opublikowano

1 : Napewno nie będzie łatwo ;). jest to serwer Hard ( z elementami medium )

2: Kolejny już raz pisze ze nie będzie nigdy TS3, nie szukamy adminów TS3 , nie chcemy nigdzie kanałów TS3 , jeśli wyjdzie TS4 to też go nie chcemy. Mamy system support

3. Na dzień dzisiejszy nie planujemy zwiększać Lv, jeśli będzie taka potrzeba to  napewno będą aktualizacje 

ProBoszcz, to może ogarnijcie chociaż jakiegoś TeamSpeaka dla graczy oraz gildii których będą grać na MPCforumie, bo nie wiadomo gdzie będzie jakaś dobra gildia itd.

Opublikowano

Może i dobrze , że Ts3 nie ma tylko jest support ^^

Odnośnie Tego supportu..

Będziecie siedzieć i odpisywać graczom we Trzech czy będzie np nabór do ym jak to nazwać :D? Supportowni xD?

+ Jakaś ranga w grze np [supp] itd ? Żeby gracze wiedzieli , że ta osoba siedzi i odpowiada na zgłoszenia ??

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Może i dobrze , że Ts3 nie ma tylko jest support ^^

Odnośnie Tego supportu..

Będziecie siedzieć i odpisywać graczom we Trzech czy będzie np nabór do ym jak to nazwać :D? Supportowni xD?

+ Jakaś ranga w grze np [supp] itd ? Żeby gracze wiedzieli , że ta osoba siedzi i odpowiada na zgłoszenia ??

Będe odpowiadać przez 1 tydzień do 24h potem ta liczba oczekiwania wzrośnie do 72h jak i nie dłużej, Pozdrawiam

Opublikowano

Będe odpowiadać przez 1 tydzień do 24h potem ta liczba oczekiwania wzrośnie do 72h jak i nie dłużej, Pozdrawiam

Są to tylko Twoje przypuszczenia. Za wszystko odpowiadamy my czyli cała administracja. Ale też nikogo upewniać tym nie będziemy, każdy ma swoje podejście do tego serwera

Opublikowano

Znaleźć odpowiednią osobę do supportu, która będzie odpowiadać na liczne pytania graczy - to byłby najlepszy pomysł. Wy będziecie mieli za dużo na głowie, a takto osoba zajmująca się odpowiadaniem utrzyma porządek. 

2e30al1.jpg

Opublikowano

Ze względu na team i pare bajerów zagram.

Co do teaamu to powiem tak.. Terenzo prawilna mordka i zna się na rzeczy. Proboszcz? Może i trochę c**j mu w d*** za to, że zniszczył tyle serwerów ale zna się na byciu technikiem i innych sprawach.

Zagram oczywiście i mam nadzieję, że będzie minimum 1000 osób by była rywalizacja na spotach i bossach i pvp w m1

Zadam kilka pytań bo nie doczytałem gdyż prezka zmula lekko mi Chrome.

1.Skąd zmianki? Domyślam się, że z mobów? Jeśli tak to jak czesto lecą i w jakich ilościach.

2.Czy szansa na wypadnięcie np Aury Miecza z pudełka KU jest taka sama jak na Strach itp?

3.Dungeon na 35 lvl kosztuje ileś yang? W ile osób można wejść i jaki przedział lvla?

Opublikowano

Ze względu na team i pare bajerów zagram.

Co do teaamu to powiem tak.. Terenzo prawilna mordka i zna się na rzeczy. Proboszcz? Może i trochę c**j mu w d*** za to, że zniszczył tyle serwerów ale zna się na byciu technikiem i innych sprawach.

Zagram oczywiście i mam nadzieję, że będzie minimum 1000 osób by była rywalizacja na spotach i bossach i pvp w m1

Zadam kilka pytań bo nie doczytałem gdyż prezka zmula lekko mi Chrome.

1.Skąd zmianki? Domyślam się, że z mobów? Jeśli tak to jak czesto lecą i w jakich ilościach.

2.Czy szansa na wypadnięcie np Aury Miecza z pudełka KU jest taka sama jak na Strach itp?

3.Dungeon na 35 lvl kosztuje ileś yang? W ile osób można wejść i jaki przedział lvla?

1: Zmianki dostepne ze szkat serwerowych , metiny bosy. Powiem może inaczej sam ich drop będzie bardzo przyjemny.

2: Szansa jest taka sama, nie można faworyzować żadnej postaci każda ma być równa.

3. Dungeon od 35 Lv nie kosztuje nic, nie ma przedziałów LvL , każdy kto wejdzie jest na osobnym dungu , wchodząc z PT jesteście razem wchodząc osobno każdy jest sam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...