Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AltroS.PL ~ start 27.07.2014

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobiłam 3  Sygny jak się spodobają możecie zaktualizować :)

LRTV9oV.jpg  EruMKjf.jpg

mYalRea.jpg

Na pewno nie pójdą na marne. Dziękujemy, SERDECZNIE ZAPRASZAM NA START SERWERA - 27.07.2014r

• Odpowiedzi 262
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiesz o tym ze to o niczym nie swiadczy ?

Rownie dobrze mogles ty to spamowac

Ja p******e, gosciu. Teraz to niezle dojebales. Gram na Ascarialu od dzis i mam spamowac MPCforumem jakims? Ja p******e.

Leze i nie wstaje...

Opublikowano

Administracja nie ma absolutnie żadnego wpływu na to co robią ludzie. w administracji są 3 osoby . Terenzo , Xanik i ja , mamy stałe IP . Bez problemu mogę się skontaktować z administracją Ascarial i wyjaśnić ze to żaden z nas. Pozdrawiam

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Reklama na serwerze Ascari** jest zbędna jeżeli ludzi będą chcieli to przyjdą, nikt ich siłą nie przyciągnie tu. Pozdrawiam.

Opublikowano

Czy w TEAM jest Małysz?

Nie nie ma Małysza w teamie, przecież masz wyraźnie napisane

Team

- Terenzo
- Xanik
- ProBoszcz

Opublikowano

Ja nie reklamowałem :D Bo ledwo unbanika dostałem :D

Ale mogę potwierdzić że dzisiaj ktoś tym syfem spamował na ascarialu. 

Ale zobaczcie co mi  odpie*dalało : 

xD

Dziwi cie zachowanie administracji wobec graczy na Asc***alu?

Azprime jest niedorozwojem, jak reszta tego teamu.

Szczerze to wątpię, że tam ktoś ma 18 lat ukończone, a nawet jeśli to wychodzi na to, że mają opóźniony rozwój.

Czy administracja Asc**iala jest łasa na hajs?

Odpowiedź brzmi: Tak

Ja rozumiem zarabiać hajs, ale się lansić na kasę i mieć wy*ebane na graczy?

Oni nikogo z szacunkiem nie traktują, nie wiem czemu tam gra tyle osób, ale domyślam się, że ludzie po prostu potrzebowali serwera na wakacje.

hajs.png

Tyle mogę powiedzieć o Azprime, kiedyś jeszcze mózgu używał, ale teraz ma tam tylko PLN'y, a swoich graczy w dupie.

Ps. Tym zdjęciem Azprime szuka dziewczyny.

@topic

Będą jeszcze jakieś nowości, czy chociażby zmiany na serwerze?

Chodzi mi głównie o różnice pomiędzy tą odsłoną, a poprzednią.

24b5car.jpg

Opublikowano

@topic

Będą jeszcze jakieś nowości, czy chociażby zmiany na serwerze?

Chodzi mi głównie o różnice pomiędzy tą odsłoną, a poprzednią.

Tak będą zmiany w porównaniu z poprzednia wersją MPCforuma, choćby "Handlarka Yin" , Jest bardzo dużo sugestii które wyjdą każdemu na dobre.

Opublikowano

Trzeba pbuffa bodemu? :D

Trzeba i to koniecznie ,na orkach nie ma szans zeby udźwignąć ten potężny spot nie ma bata ; d

Opublikowano
Trzeba i to koniecznie ,na orkach nie ma szans zeby udźwignąć ten potężny spot nie ma bata ; d

Skoro spoty powiększone to czy exp za pojedyńczego orka jest zmniejszony?

Opublikowano

Skoro spoty powiększone to czy exp za pojedyńczego orka jest zmniejszony?

Exp jest dostosowany do serwera HARD za całego spota na 35lv otrzymujemy ok. 20% czyli w 40min od 35 do 40lv wbijemy .

Opublikowano

Dziwi cie zachowanie administracji wobec graczy na Asc***alu?

Azprime jest niedorozwojem, jak reszta tego teamu.

Szczerze to wątpię, że tam ktoś ma 18 lat ukończone, a nawet jeśli to wychodzi na to, że mają opóźniony rozwój.

Ja rozumiem zarabiać hajs, ale się lansić na kasę i mieć wy*ebane na graczy?

Oni nikogo z szacunkiem nie traktują, nie wiem czemu tam gra tyle osób, ale domyślam się, że ludzie po prostu potrzebowali serwera na wakacje.

hajs.png

Po dłoni widać, że to dziecko. O reszcie typu endsrymion nawet nie ma co mowic bo to po prostu jedna wielka żenada

@topic

kiedy bedzie wlaczony itemshop?

Opublikowano

Po dłoni widać, że to dziecko. O reszcie typu endsrymion nawet nie ma co mowic bo to po prostu jedna wielka żenada

@topic

IS będzie włączony przed startem.

Opublikowano

@topic

Panowie, wybaczcie ale jest to zapowiedz MPCforum prosił bym o wypowiadanie się na temat własnie tego serwera a nie o Ascarialu. Szanuje ten serwer ale temat o serwerze ascarial jest w publikacjach . Pozdrawiam

PS. Item-Shop będzie włączony przed startem

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Mam parę pytań, a mianowicie do administratora

1. Skąd brać lizaki i pierścienie ?

2. Kolczyki które lecą z bossów ( te żółte ) to ulepszacz, czy może dają jakieś bonusy jak na starych serwerach typu Wartość Ataku i Deff.

3. Od jakiego lvl`u jest ta Baronowa, ponieważ w opisie pisze 75, a niżej przy wypisywaniu dungeonów jest 60 ?

4. Wszystkie kostiumy dają ten sam bonus, czy moze jeden kostium będzie 10x lepszy od innego ?

2323logompc.png

Opublikowano

Mam parę pytań, a mianowicie do administratora

1. Skąd brać lizaki i pierścienie ?

2. Kolczyki które lecą z bossów ( te żółte ) to ulepszacz, czy może dają jakieś bonusy jak na starych serwerach typu Wartość Ataku i Deff.

3. Od jakiego lvl`u jest ta Baronowa, ponieważ w opisie pisze 75, a niżej przy wypisywaniu dungeonów jest 60 ?

4. Wszystkie kostiumy dają ten sam bonus, czy moze jeden kostium będzie 10x lepszy od innego ?

1: Lizaki i PPK będą dostępna na okres 3 dni w Item-Shop + drop z Barona

2: Kolczyki smoka nie są ulepszaczami. Dają 100 Ataku na 2 godziny lub 100 defa na 2 godziny ( do zdobycia z Azraela )

3: Komnata Baronowej jest od 60 Lv . Prezentacja zostanie zaktualizowana

4. Każdy kostium daje 1 lub 2 bonusy , Nie ma stałych bonusów 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...