Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AltroS.PL ~ start 27.07.2014

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam serwer ze względu na ProBoszcza zna się na rzeczy, również ze względu na Terenzo i jego umiejętności.

Powodzenia chłopaki z startem serwera.

A dziękujemy i rózniej powodzonka ;) 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

• Odpowiedzi 262
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Będzie się opłacało robić dwurękę dla mentala? czy jak na każdym privie będzie lepiej się sprawdzał miecz ze względu na szybkość ataku?

//edit. o broń 75 będzie trudno? jak z bonami?

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Będzie się opłacało robić dwurękę dla mentala? czy jak na każdym privie będzie lepiej się sprawdzał miecz ze względu na szybkość ataku?

//edit. o broń 75 będzie trudno? jak z bonami?

Uważam, że mental powinien mieć dwuręczną i jednoręczną broń (zależność abs) ale to nie tylko mental, bodziak w sumie też :) 

Opublikowano

Uważam, że mental powinien mieć dwuręczną i jednoręczną broń (zależność abs) ale to nie tylko mental, bodziak w sumie też :)

Na PLu, dopóki nie wprowadzili Trytonów, mental ze Złodziejem miażdzył wszystko co istniało. Teraz na każdym privie mentale chodzą z mieczem, bo dwuręka ma nieznacznie większy dmg od miecza, bezsens jak dla mnie.

1367591241-U459639.png

Opublikowano

W tym temacie dalej kontynuujemy zapowiedz serwer.

Przepominam ze start 28.07.2014 godz 17.00

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Cóż, to pozostało Nam czekać do jutra... mam nadzieje, że dupy nie dacie i serwer wystartuje bo się troche niecierpliwie, połowa wakacji za nami prawie a ja do tej pory nie znalazłem serwera na którym moge normalnie pograć ;-)

Opublikowano

Wszystko bedzie dobrze. Jutro sie widzimy w grze :) zapraszam do shinsoo albo chunjo gildia mile widziana+ ts zapraszam xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...