Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AltroS.PL ~ start 27.07.2014

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile razy może startować ten sam server ? I co za każdym razem mamy liczyć na szczęście bo może akurat tym razem nie będzie OFF ??  Moim zdaniem 1/2msc i po zabawie, polecam poczekac na balmorke, i tam pewinak jest że będzie stał rok +  

Co do teamu. Małysz jak Małysz, ale wszyscy zapewne pamiętają wybryki ProBoszcza. Święty to on nie jest, a ludzie co raz bardziej za nim lecą.

Jeżeli chcesz czekać na balmorkę która będzie stawiana przez FuBu a historię każdy zna to proszę bardzo. Tu są ludzie którzy chcą pograć na normalnym serwerze a nie tak jak FuBu sprzedaje bryłki na allegro. Co do poprzedniego MPCforum to zgodzę sie z tb Małysz moze pomagał tydzien i potem klapa ale teraz jego nie ma i myślę, że wszystko będzie w jak najlepszym porządku.

• Odpowiedzi 262
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znam Terenzo troszke i wiem na co stac kolegę. Jeżeli nie będzie olewki na serwer oraz będą aktualizację bo nie można powiedzieć o starej wersji MPCforum to będzie wszystko w porządku 

Na pewno zawitam. Troszke nowości które są bardzo przydatne. 

Pozdro. :PP

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mam kilka pytań co do serwera: 

- Zmianki będą dropić na zmienie czy do eq odrazu?

- Czy zmianki będą dropić najlepiej w v2 tak jak na tamtej odsłonie?

- Czy Najlepszy zarobek będzie na dolinie na metkach 40lv chodzi mi o egzo, rady i książki z ku

- Czy Klasy będą zmodyfikowane pod względem pvp (Na tamtej odsłonie WP TOP1 Exp Najlepszy i Pvp tez nie miał sobie równych.)

- Czy będzie zmianka skili w IS?

- Czy będą rosy na magie?

- Czy skrzynie serwerowe będą dropić od 1lv? Jeżeli tak to proszę to zmienić. Na zasadzie, żeby dropiły od poziomu np.15 Czemu? Bo będą boty w m1 a np. żeby nie było trudno na samym początku to można dodać misje polegającą na zabiciu 200 mobów i dostawało się np. 5 skrzynek.

Tyle ode mnie. !!

1 : Zmianki dropią na zmienie

2: W tej odsłownie MPCforum zmieniło się bardzo dużo , tak samo drop z metinów. Wiec zarobek będziecie musieli na nowo ustalić sami skąd najlepiej ;)

3: Klasy są wyrównane. Wszytko zależy od umiejętności gracza

4: Nie będzie zmiany skili w IS, grze. Nie będzie w ogóle dostepna nigdie

5: Nie będzie ros na magie. Dlaszy eq wyrównuje to

6: Przedział LvL dropu skrzynek wynosi + - 12 LvL . W m1 będą dropic bardzo rzadko. . To samo tyczy się zmianek , dropią w przedziale LvL +- 12 LvL 

Ile razy może startować ten sam server ? I co za każdym razem mamy liczyć na szczęście bo może akurat tym razem nie będzie OFF ??  Moim zdaniem 1/2msc i po zabawie, polecam poczekac na balmorke, i tam pewinak jest że będzie stał rok +  

Co do teamu. Małysz jak Małysz, ale wszyscy zapewne pamiętają wybryki ProBoszcza. Święty to on nie jest, a ludzie co raz bardziej za nim lecą.

Prosze o nie reklamowanie innych serwerów w tym temacie. Małysza nie ma w teamie ( czyt. zapowiedz . ) 

Oglądając prezentacje i czytając komentarze śmiem twierdzic ze to bedzie dobry serwer pod wzzystkimi względami. Up dorze gadasz ale to jest czas przeszły, co do malysza to dobrze gadasz! Ale nareszcie łasego na kase nie ma i team może spokojnie pracować. Co do samej prezentacji , jest bardzo ładna, bardzo podobają mi się pomysł z DUNGEONAMI w niskich przedzialach LVL'owych jest to ogromny + przynajmniej ludziska nie będą narzekać na NUDY  xD.

Moje pytania

Czy bedzie dostępny BS?

Czy zapewnicie porządną reklamę?

NIC TYLKO CZEKAC NA START ! Powodzenia ProBoszcz,Terenzo i Xani  :)

1: Co do BS to dam odpowiedz dziś wieczorem. //edytuje ten post i  napisze co i jak.

2: Będziemy się starać o reklamę. 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

O ło to Ty prorokiem jesteś! Miło mi xD

Zapamietaj sobie , nikt nie jest świetny ale ludzie sie zmieniają w tym przypadku na lepsze . Mozesz mówić ze serwer bedzie stal nawet i tydzień ale kto zna Terenzo to bedzie wiedział ze sie myli... nie bede juz z toba rozmawiał bo jestes j*b@nym hejtem ale z bólem serca uszanuje to

2323logompc.png

Opublikowano

O ło to Ty prorokiem jesteś! Miło mi xD

Zapamietaj sobie , nikt nie jest świetny ale ludzie sie zmieniają w tym przypadku na lepsze . Mozesz mówić ze serwer bedzie stal nawet i tydzień ale kto zna Terenzo to bedzie wiedział ze sie myli... nie bede juz z toba rozmawiał bo jestes j*b@nym hejtem ale z bólem serca uszanuje to

widzisz nawet odpisać normalnie nie potrafisz. Ludzie się zmieniają to fakt, nie mówie również że Terenzo jest złym technikiem czy, że się nie zna, ale nie w tym rzecz. Lubie nie uciekli z wcześniejszej odsłony MPCforuma przed bugi przecież...

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

widzisz nawet odpisać normalnie nie potrafisz. Ludzie się zmieniają to fakt, nie mówie również że Terenzo jest złym technikiem czy, że się nie zna, ale nie w tym rzecz. Lubie nie uciekli z wcześniejszej odsłony MPCforuma przed bugi przecież...

Wybacz. Żle przeczytałem. Pozdrawiam. 

Ps. Zadawajcie pytania, sugestie 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Terenzo to pesudo technik, potrafi pisać jedynie diffy. Skoro to są jego pliki to czemu w BSD jest link do plików Ethoarda ? ;) Sploszczyl je i przy tym pobugowal tyle w temacie. 

CIx1zoG.png

Opublikowano

Terenzo to pesudo technik, potrafi pisać jedynie diffy. Skoro to są jego pliki to czemu w BSD jest link do plików Ethoarda ? ;) Sploszczyl je i przy tym pobugowal tyle w temacie. 

Ethoard=terenzo.

A teraz kto tu jest pseudo technikiem?

Serwer polecam, już wiem co i jak aby is był inny bo na MPCforumie komuś tylko hajs był w w głowie.

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Wątpię żeby ktoś z dostępnych tu Techników na MPCForum miał takiego skilla jak Terenzo..

Ogarnia Pythona, Diffy cała konstrukcje modyfikacji klienta i bazy ;) pomagał mi ogarniać ( hamachi ) na swoim MT2-Tools gdzie miał własny czat i całą resztę tych pomocnych narzędzi.

On jest dla mnie Bogiem - to jest młody szczeniak który powinien już iść na Informatykę ( programowanie ) bo ma do tego głowę.

Więc zanim zaczniesz bezmyślnie hejtować to przemyśl to bo jak nie znasz to nie gadaj !

a co do ProBoszcza ? No proste gdyby go nikt nie zdenerwował nie było by takich akcji ;] 

Nic się nie dzieje bez powodu.

Pozdrawiam Panowie !

Opublikowano

A co z expem chodzi mi o te ostatnie lv (115+), będzie tak jak na poprzednim MPCforumie czy jest zmieniony ?

I czy kd epicie ( odp na Magie/miecze/2reke itp ) zostały usuniete ?

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Gwizdnij w mój gwizdek bejbe. Co do tematu każdy kto sądzi, że Terenzo jest "pseudo technikiem" lub, że serwer postoi krótko z nim w ekipie jest naprawdę w błędzie. Terenzo to wyccaruje ^^ ... nie macie co snuć swoich domyśleń poczekajcie na start i wtedy wszyscy się przekonamy kto miał racje.

Opublikowano

Nie wiem kto to jest ten Terenzo, ale z tego co widze to jakis ogarniety typek co zna sie na robocie :) Mysle ze jak to czyta, robi mu sie lepiej i ma motywacje, wiec tak jak niektorzy, czekam na start. Wiec powodzenia i brac sie do roboty, bo serwer moze byc konkrecik ;)

Opublikowano

Pytanie do Administracji, kiedy będzie forum oraz reje i kiedy można pobrać?

Forum będzie przed startem a rejestracja i pobierania będzie jutro lub w czwartek

Opublikowano

Poróbcie jakieś sygnaturki reklamy chętnie porozsyłam :)

Prawidłowo. Można nawet na TBD coś porozsyłać !! (Zaraz się za to wezmę, na modzie będzie spam.) :DDD

/Teraz tylko zbierać ludzi z tbd :D

Opublikowano

Prawidłowo. Można nawet na TBD coś porozsyłać !! (Zaraz się za to wezmę, na modzie będzie spam.) :DDD

/Teraz tylko zbierać ludzi z tbd :D

To jest bardziej anty reklama niż reklama :v

Stay Trippin.

Opublikowano

@ UP czego się spodziewałeś? :O To forum cheaterskie ... ^^ Już kilka osób poinformowałem a Piątek jade po zapas energetyka i innych niezbędnych rzeczy do wbijania topki :)

Opublikowano

To jest bardziej anty reklama niż reklama :v

Czemu sądzisz, iż reklamowanie MPCforuma na tbd jest "anty reklamą"? Jest to tylko i wyłącznie promowanie serwera na którym gracze grali.

Opublikowano

Serwera oczywsicie nie polecam. Gralem na porzednik serwerze. Wbilem jako pierwszy i jedyny 120lv a administracja miala wy***** na graczy NIE POLECAM!

MS-Straciatello

Opublikowano

Serwera oczywsicie nie polecam. Gralem na porzednik serwerze. Wbilem jako pierwszy i jedyny 120lv a administracja miala wy***** na graczy NIE POLECAM!

Serwer ten nie ma nic wspólnego z poprzednią wersją MPCforuma. Nowa administracja, dużo nowości, nic innego tylko zapraszać !

Opublikowano

@Straciatello nie ogarniam trochę piszesz chaotycznie i nie zrozumiale, nie podajesz żadnego argumentu i przede wszystkim nie obejrzałeś nawet prezentacji i teamu, który różni się od poprzedniego.

Opublikowano

==========================================================================================================================================================

==========================================================================================================================================================

Client jest już do pobrania i jest dostępny pod poniższym linkiem:

Do jego poprawnego działania wymagany jest co najmniej Windows XP SP3 & Visual C++ Redistributable 2013 x86

Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013:

Została również otwarta Rejestracja i jest dostępna pod poniższym linkiem:

( aktywacja kont poprzez email nie jest wymagana! )

System wymiany/usuwania przedmiotów.

System ten został stworzony by umilić i urozmaicić rozgrywkę graczom.

Polega on na wymianie lub usuwaniu przedmiotów takich jak: KD+0+1+2+3, Instrukcji, itp...

Gdy komuś nie będzie potrzebna np. Instrukcja Wir Miecz będzie on mógł ją wymienić

na Yin a następnie za Yin kupić coś w nowym sklepie. 

System prezentuje się w następujący sposób:

DbXOgIx.png

Jak działa?

Działa na bardzo prostej zasadzie. przedmiot(y) które chcemy wymienić lub sprzedać przeciągamy na nowo dodany slot który znajduje się na samym dole ekwipunku: 

Vtb511V.png

Gdy przeciągniemy przedmiot na ten slot wyskoczy nam informacja z akceptacja czy na pewno chcemy wymienić lub usunąć przedmiot.

W przypadku gdy przedmiot będzie można tylko usunąć po przeciągnięciu go na slot będzie pisało:

byyRPoH.png

Gdy przedmiot będzie można wymienić za Yin po przeciągnięciu go na dodany slot będzie podana cena którą za niego uzyskamy:

ufIBrai.png

Myślę że system jest ciekawy i przydatny, czekamy na wasze opinie czy wam się podoba :)

Wykonał Terenzo :D

Witajcie drodzy gracze! Ostatnio postanowiliśmy naprawić(poprawić) umiejętność "Zwiększanie Ataku" u Szamana Leczenie ponieważ standardowo była ona tak słaba że nikt jej nie używał... 

Prezentuje się to tak że wartość tej umiejętności zależy od poziomu postaci, poziomu umiejętności,

oraz od ilości inteligenci którą posiada postać, nie wliczając inteligencji z bonów w przedmiotach.

Przy maksymalnej ilości inteligencji oraz maksymalnym poziomie postaci wartość umiejętności wygląda następująco:

wltVOeh.png

Sprawdzaliśmy także przy 50 poziomie postaci, 90 inta i umiejętności na G:

iNrGvbf.png

Myślę że zmiana ta spodoba się grającym Szamanami Leczenie oraz osobą które używają go jako buffa. Piszcie co o tym sądzicie i co proponujcie jeszcze zmienić!

Opublikowano

Ooo cholera ale bajer co do tego mam pytanie jest ^zablokowane^ takie cos ze np. Jak specjalnie kupię np. tanie red potki i będę spamowal zeby wymienic na Yiny zeby ich mieć w UJ to czy jest to zablokowane/zabezpieczone?

Opublikowano

Ooo cholera ale bajer co do tego mam pytanie jest ^zablokowane^ takie cos ze np. Jak specjalnie kupię np. tanie red potki i będę spamowal zeby wymienic na Yiny zeby ich mieć w UJ to czy jest to zablokowane/zabezpieczone?

Ustalamy przedmioty za które mają się wymieniać punkty. Jeśli przeciągniesz potke to system zapyta Cię czy chcesz ją usunąć. Tak ze nie mam żadnej możliwości aby ktoś sobie nabił pkt

PS. System zrobił Terenzo wiec nie mam mowy o jakich kol-wiek problemach :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...