Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AltroS.PL ~ start 27.07.2014

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czytaj regulamin MPC. Zabronione jest reklamowanie się innego serwera w temacie. Tak ze odpowiedziałeś sobie na swoje pytanie już ??

Gdzie ja zadawalem pytanie? Wyrazilem swoja opinie.Gralem juz na MPCforumie ale uwazam ze lepsza jest lastivia.

• Odpowiedzi 262
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdzie ja zadawalem pytanie? Wyrazilem swoja opinie.Gralem juz na MPCforumie ale uwazam ze lepsza jest lastivia.

Kogo obchodzi jakaś lastivia?

Polecam serwer, będzie okej ze strony technicznej.

A mam pyt: is też będzie tak wypchany jak na s1? ;]

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Kogo obchodzi jakaś lastivia?

Polecam serwer, będzie okej ze strony technicznej.

A mam pyt: is też będzie tak wypchany jak na s1? ;]

Nie, IS został maksymalnie odchudzony. 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Jeżeli uda Ci się złamać zabezpieczenia które są w cliencie to będziesz niezłym kolesiem. A po drugie team ustalił, że pelerynki będą stałym przedmiotem do handlowania na pewno nie będzie takiej sytuacji, że zostaniecie bez pelerynek. Sam wczoraj testowałem exp i drop do 25lv i zaczynając grę miałem 50 pelerynek a kończąc exp czyli dobijając 25lv tych pelerynek mialem ok. 120 także nie ma co się martwić pelerynki zawsze można dropnąć z metinów w takich sztukach jak 5/10/15/20 a także z misji i lecą na ziemie (standardowo leci około 2peleryneki na spot także może wylecieć ci 4pele bo dropia od 1 do 2) Tyle ode mnie i pozdrawiam.

Tak, chwal się zabezpieczeniami xDDD. Jedyny serwer, który nie ma serverinfo do kamer moda to Xenox i myślisz, że wy macie identyczne zabezpieczenia? Mobberhack pójdzie spokojnie a jak nie to pythonem lajtem wejdzie pozdro.

Miała byc 1 niekończąca się ale skoro "hardujecie" to ja harduje z mobberhackiem bo jakbym chciał sam lurować lub płacić za pele to bym poszedł na metin2.us

Opublikowano

Tak, chwal się zabezpieczeniami xDDD. Jedyny serwer, który nie ma serverinfo do kamer moda to Xenox i myślisz, że wy macie identyczne zabezpieczenia? Mobberhack pójdzie spokojnie a jak nie to pythonem lajtem wejdzie pozdro.

Miała byc 1 niekończąca się ale skoro "hardujecie" to ja harduje z mobberhackiem bo jakbym chciał sam lurować lub płacić za pele to bym poszedł na metin2.us

A wiec do działa hakerze odpal coś na MPCforum :D hahah. Czekamy na jakieś ss

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

A wiec do działa hakerze odpal coś na MPCforum :D hahah. Czekamy na jakieś ss

Dokładnie, jeżeli uda coś Ci się odpalić na serwerze MPCforum to będzie nie lada wyczyn. Rozumiem, że kamer mod z biegiem czasu będzie na MPCforumie bo tego nie unikniemy. Pozdrawiam "bronz smurf"

Opublikowano

Dokładnie, jeżeli uda coś Ci się odpalić na serwerze MPCforum to będzie nie lada wyczyn. Rozumiem, że kamer mod z biegiem czasu będzie na MPCforumie bo tego nie unikniemy. Pozdrawiam "bronz smurf"

KamerModa nie będzie na MPCforum.

Opublikowano

KamerModa nie będzie na MPCforum

K***a, jakoś na poprzedniej edycji wszystko działało począwszy od mulithacka do waithacka, kamer moda. Kwestia tygodnia i klient zostanie wypakowany lub nawet dzień. Nawet nie wiem po co mi to starczy mi działający MH z mobberhackiem.

Już wielu się chwaliło jacy to oni hakierzy "zabezpieczenia" a gówno z nich było. Mowa o Nexanity i innych projektach większych.

Opublikowano

K***a, jakoś na poprzedniej edycji wszystko działało począwszy od mulithacka do waithacka, kamer moda. Kwestia tygodnia i klient zostanie wypakowany lub nawet dzień. Nawet nie wiem po co mi to starczy mi działający MH z mobberhackiem.

Już wielu się chwaliło jacy to oni hakierzy "zabezpieczenia" a gówno z nich było. Mowa o Nexanity i innych projektach większych.

Dobrze ale po co kontynuujesz swoje teorie ?? powiedziałeś raz ok , każdy zrozumiał. A cały team Cię serdecznie pozdrawia i życzy powodzenia grania na moberhack ;)  

Opublikowano

dajcie go juz  w publikacje

Gralem na serwie nie dawno ktory byl tak zabezpieczony ze kamer nie dawal rady     raz cos zrobil to po 2h juz nie dzialal ::D     Exal...... serwer

Opublikowano

dajcie go juz  w publikacje

Gralem na serwie nie dawno ktory byl tak zabezpieczony ze kamer nie dawal rady     raz cos zrobil to po 2h juz nie dzialal : :D     Exal...... serwer

Prezentacja będzie dzis wieczorem lub jutro raniutko, 

Opublikowano

Max kd + ile? skąd magiczny metal ?

Serwer wydaje się fajny może wejdę ;)

Kd są max+5 / magiczny metal z bosów oraz chyba mała szansa na drop z metinów w grocie oraz na nowych mapkach.

Opublikowano

A ulepszacze tak jak na PL-u czy jakieś zmienione? 

Ulepszacze są zmienione oraz nie trzeba wszystkich które są na pl. W zapowiedzi są wszystkie pokazane ulepszacze a dziś wieczorem lub jutro rano będzie cała prezentacja serwera. Będziecie mieć ss jakie są ulepki.

01352070499770530712.png

Opublikowano

Kozacko to teraz wszystko wygląda, wielki + za szkatułkę z fryzurami.

Brakuje jeszcze może 2-3 dungeonów na średni poziom, mówię tutaj o 45-75.

uchiha_obito___signature_by_kazubu-d7f9f

Opublikowano

Kozacko to teraz wszystko wygląda, wielki + za szkatułkę z fryzurami.

Brakuje jeszcze może 2-3 dungeonów na średni poziom, mówię tutaj o 45-75.

Postaramy się dodać, w szkatułce znajdują się fryzury z bonami

Opublikowano

Szkoda, że nie będę mógł zagościć jutro na serwerze, padła mi karta graficzna i płyta głowna :p więc trzeba ze skarbonki wyciągać na nowe podzespoły i czekać na kuriera przypuszczam, że w środę juz będę :p

Opublikowano

Szkoda, że nie będę mógł zagościć jutro na serwerze, padła mi karta graficzna i płyta głowna :P więc trzeba ze skarbonki wyciągać na nowe podzespoły i czekać na kuriera przypuszczam, że w środę juz będę :P

E tam lepiej dla Ciebie bo i tak będzie tłok pierwszego dnia i drugiego. A po kilku dniach na spokojnie wejdziesz i poexpisz tak jak to było np jak otwierali Syriusza (s25) xD.

Co do mobberhacka (bo już się z wami kłóciłem) właśnie mam już jednego teoretycznie działającego bo nie wywala errorów przy injectowaniu. Kwestia czy będzie lurował a tego sprawdzić nie mogę bo logowanie off. Dam znać jutro filmem czy coś.

Serwer mi się podoba ale nie wyobrażam sobie siedzenia z tymi ~100+ pelerynami na dzikusach, lol. Bo tak napisał ktoś od was, że do 25 lvla wydropił koło 100 peleryn więc to masakra bo połowa z tych 100 pewnie pójdzie na wbicie 30 lvla (oszczędzając peleryny czyli 1 pele spot).

I jeszcze dopiero teraz zauważyłem ten sklep Yin. Czyli będe mógł oddawać tam śmieci typu KU dla healera i dostanę pkty? Od czego zależy ilość pktów?

Opublikowano

E tam lepiej dla Ciebie bo i tak będzie tłok pierwszego dnia i drugiego. A po kilku dniach na spokojnie wejdziesz i poexpisz tak jak to było np jak otwierali Syriusza (s25) xD.

Co do mobberhacka (bo już się z wami kłóciłem) właśnie mam już jednego teoretycznie działającego bo nie wywala errorów przy injectowaniu. Kwestia czy będzie lurował a tego sprawdzić nie mogę bo logowanie off. Dam znać jutro filmem czy coś.

Serwer mi się podoba ale nie wyobrażam sobie siedzenia z tymi ~100+ pelerynami na dzikusach, lol. Bo tak napisał ktoś od was, że do 25 lvla wydropił koło 100 peleryn więc to masakra bo połowa z tych 100 pewnie pójdzie na wbicie 30 lvla (oszczędzając peleryny czyli 1 pele spot).

I jeszcze dopiero teraz zauważyłem ten sklep Yin. Czyli będe mógł oddawać tam śmieci typu KU dla healera i dostanę pkty? Od czego zależy ilość pktów?

Yin punkty wymienić możesz : 

- Dowolne KU

- Kamien Duszy od +0 do +3

- Księgi poli , sun-zi itp tp ,

- Cor Draconis ( dropi z mobów )

- Szkatułka Magii

Opublikowano

A te serwerowe szkatułki? Bo zrozumiałem, że z niej dropi szkatułka fryzur, tak? Jeśli tak to zrozumiałem też, że drop ze szkaty MPCforum zależy od naszego lvla? I przykładowo szkata fryzur nie poleci na 1 lvlu?

Bo są obrazki dropu z tej szkaty i jest tam między innymi szkata fryzur, egzo, rady itp. A poniżej jest coś typu :

Drop ze szkatułek to :

Zmianki, Dodanie, i coś tam jeszcze i reszty nie ma tak jakby dropiło tylko to.

Opublikowano

A te serwerowe szkatułki? Bo zrozumiałem, że z niej dropi szkatułka fryzur, tak? Jeśli tak to zrozumiałem też, że drop ze szkaty MPCforum zależy od naszego lvla? I przykładowo szkata fryzur nie poleci na 1 lvlu?

Bo są obrazki dropu z tej szkaty i jest tam między innymi szkata fryzur, egzo, rady itp. A poniżej jest coś typu :

Drop ze szkatułek to :

Zmianki, Dodanie, i coś tam jeszcze i reszty nie ma tak jakby dropiło tylko to.

... To co jest pod szkatułką dropi z niej . Przedział LvL na drop szkatułki , zmianki , dodania wynosi +- 15 Lv

Opublikowano

Polecam serwer ze względu na ProBoszcza zna się na rzeczy, również ze względu na Terenzo i jego umiejętności.

Powodzenia chłopaki z startem serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...