Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AltroS.PL ~ start 27.07.2014

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 262
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co z tymi Petami zostaną dodane na zawsze i będzie można je expić tak jak prosI o to całe Forum ? ( Możliwe, ze pisaliście o tym prędzej, ale nie chce mi się czytać 10 stron komentarzy ) :D

Opublikowano

Co z tymi Petami zostaną dodane na zawsze i będzie można je expić tak jak prosI o to całe Forum ? ( Możliwe, ze pisaliście o tym prędzej, ale nie chce mi się czytać 10 stron komentarzy ) :D

Tak pisaliśmy już wcześniej o tym. Pety zostają na czas i na pewno się to nie zmieni. Biorąc pod uwagę ich drop muszą być na czas. Pozdrawiam 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Można klienta na inny hosting? ;)

Jak z reklamą?

Klient będzie na innym hostingu wieczorkiem. 

A co do reklamy to serwer sam się wypromuje jeśli ludziom sie spodoba

YouTuberow nie potrzebujemy to oni potrzebować będą nas ;)

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Nie ma ts? :)

Niestety ts3 nie ma, za to jest support na który możecie wysyłać zgłoszenia dotyczące gry. 

/Ts3 jest miliony w internetach, także problemu z tym nie będzie.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

/Zapraszamy do pobierania clienta oraz rejestrowania się na stronie głównej http://www.MPCforum.pl/register a także na naszym forum  

http://forum.MPCforum.pl/

client link: https://mega.co.nz/#!twUSjK4R!G8igPWnDEqEeDlE07g7Bvw5yMajdyzCKn1ZygUDgkIQ

Opublikowano

Wazne ze nie ma Malysza, bo zeby sie cos od niego doprosic to porazka

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Opublikowano

Jeżeli bawicie się już w mieszanie Harda z Mediumem (Bronie na 30 w sklepie, mimo tego że +0, bojowiec, eq +9 na start) to moim zdaniem zastąpienie dropu pelerynek jedną nieskończoną będzie bardziej zadowalające.

P.S Kilka propozycji 

- Zmiana wyglądu głównej strony, obecna nie pasuje do klimatu serwera hard i kojarzy się ze starym niewypałowym MPCforumem.

- Wiele razy już wspominany kalendarz eventów na stronie głównej.

- Teamspeak MPCforuma. Czemu ? Ponieważ wszyscy gracze jakichkolwiek gier internetowych wiedzą jak działa system zgłoszeń, czas w którym ticket zostanie zrealizowany bądź chociaż przeczytany jest dłuuuugi i żadne obietnice, że system będzie działał szybko Nas nie przekonają (obym się mylił)

Ts jest poręczniejszy, możecie wyznaczyć czas kiedy na nim jesteście i sprawy serwerowe będą załatwiane o wiele szybciej.

uchiha_obito___signature_by_kazubu-d7f9f

Opublikowano

Jeżeli bawicie się już w mieszanie Harda z Mediumem (Bronie na 30 w sklepie, mimo tego że +0, bojowiec, eq +9 na start) to moim zdaniem zastąpienie dropu pelerynek jedną nieskończoną będzie bardziej zadowalające.

P.S Kilka propozycji 

- Zmiana wyglądu głównej strony, obecna nie pasuje do klimatu serwera hard i kojarzy się ze starym niewypałowym MPCforumem.

- Teamspeak MPCforuma. Czemu ? Ponieważ wszyscy gracze jakichkolwiek gier internetowych wiedzą jak działa system zgłoszeń, czas w którym ticket zostanie zrealizowany bądź chociaż przeczytany jest dłuuuugi i żadne obietnice, że system będzie działał szybko Nas nie przekonają (obym się mylił)

Ts jest poręczniejszy, możecie wyznaczyć czas kiedy na nim jesteście i sprawy serwerowe będą załatwiane o wiele szybciej.

1: A wiec mamy 2 inne poglądy na ten serwer. Dla mnie MPCforum był jak najbardziej wypałem.

2: Kalendarz eventów zostanie dodany.

3: TeamSpeak nie będzie absolutnie i tu już nie ma nad czym dyskutować. Nie będzie żadnych skarg ze Administracja nie schodzi do graczy. A na support możemy przeanalizować czego dany gracz potrzebuje. 

PS. Na tym MPCforum priorytetem administracji jest : Wprowadzanie aktualizacji i zmian . Rozmowa z graczami i organizowanie imprez. 

Opublikowano

P.S Kilka propozycji 

@ Kalendarz eventów będzie na stronie głównej na starcie serwera.

@ Niestety ale było dużo dyskusji na temat ts3 i niestety go nie będzie. Natomiast support będzie testowany dziś w nocy także na pewno będzie grało jak trzeba, nie należy o nic się martwić.

Opublikowano

Witajcie drodzy gracze,

Client jest już do pobrania i jest dostępny pod poniższym linkiem:

https://mega.co.nz/#!twUSjK4R!G8igPWnDEqEeDlE07g7Bvw5yMajdyzCKn1ZygUDgkIQ
http://przeklej.org/file/fWe9Ud/MPCforum.7z
http://speedy.sh/xQfp8/MPCforum.7z
https://www.mediafire.com/?csdn5wdnc9psscd

MCFuK6f.png

Do jego poprawnego działania wymagany jest co najmniej Windows XP SP3 & Visual C++ Redistributable 2013 x86

Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013:

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=40784
Została również otwarta Rejestracja i jest dostępna pod poniższym linkiem:

http://MPCforum.pl/register
( aktywacja kont poprzez email nie jest wymagana! )

Client MPCforum pojawił się dodatkowo na 3 nowych hostingach!

Opublikowano

jak z marmurami poli, powiększcie drop lub dodacie do handlarza ?

Drop marmurków poli. jest zwiększony także nie ma obaw, że ich braknie.

Polecam aby pelerynki lecialy ze szkat ;) HARD SOL MACZ

Pelerynki dropią z szkat MPCforuma po 5szt, na ziemie po 1 albo 2 szt. i z misji które bardzo opłaca się robić i z nich dostaje sie po 30szt.

Opublikowano

Aż takiego harda to ja nie chce, ze takie kijowe ilości peleryn lecą, a peleryn będzie potrzebne duuuużo. Przykro mi ale ja i pewnie wiele osób weźmie sobie mobberhacka jeśli tego nie zmienicie :/ Na Ravii więcej ich dropi i nadal mobberhacki więc w sumie jak wolicie bo mobberhacka nie wykryjecie jeśli nie jest on toggle.

Opublikowano

Aż takiego harda to ja nie chce, ze takie kijowe ilości peleryn lecą, a peleryn będzie potrzebne duuuużo. Przykro mi ale ja i pewnie wiele osób weźmie sobie mobberhacka jeśli tego nie zmienicie :/ Na Ravii więcej ich dropi i nadal mobberhacki więc w sumie jak wolicie bo mobberhacka nie wykryjecie jeśli nie jest on toggle.

Jeżeli uda Ci się złamać zabezpieczenia które są w cliencie to będziesz niezłym kolesiem. A po drugie team ustalił, że pelerynki będą stałym przedmiotem do handlowania na pewno nie będzie takiej sytuacji, że zostaniecie bez pelerynek. Sam wczoraj testowałem exp i drop do 25lv i zaczynając grę miałem 50 pelerynek a kończąc exp czyli dobijając 25lv tych pelerynek mialem ok. 120 także nie ma co się martwić pelerynki zawsze można dropnąć z metinów w takich sztukach jak 5/10/15/20 a także z misji i lecą na ziemie (standardowo leci około 2peleryneki na spot także może wylecieć ci 4pele bo dropia od 1 do 2) Tyle ode mnie i pozdrawiam.

Opublikowano

Serwer zapowiada się świetnie. Dawno nie grałem w metka, może to będzie mój pierwszy serwer na dłuższy czas od przerwy. 

Takie małe pytania:

1. W ile wbijemy max poziom?

2. Będą opóźnienia przy starcie?

3. Jak to będzie z 1-5 bonem?

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

Serwer zapowiada się świetnie. Dawno nie grałem w metka, może to będzie mój pierwszy serwer na dłuższy czas od przerwy. 

Takie małe pytania:

1. W ile wbijemy max poziom?

2. Będą opóźnienia przy starcie?

1. Jest to serwer hard z nutką medium także na pewno maxa nie wbijemy w tydzien. zajmie to ok. 3/4tygodni.

2. Nie, nie będzie serwer jest przygotowany na wszystko także nie ma co sie o bawiać "ddosy" nic nie zrobią. Start 27.07.2014r.  godz: 17:00

Opublikowano

Zeby stawiac spamboty na globalu trzeba miec niezle najeban* w tym pustym lbie.Zapraszam na lastivie duzo lepszy serw.

Czytaj regulamin MPC. Zabronione jest reklamowanie się innego serwera w temacie. Tak ze odpowiedziałeś sobie na swoje pytanie już ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...