Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PangeaYt2.pl [Dedyk] [Easy]

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja jeszcze nigdy nie padłem, az do mapy 190, a co mapa jest trudniej.

Na mapie 130 bije po 200k hitem, mentalem, + one biją mi po 2-3k.

zrob eq, lol

Jesli chodzi o bicie mobow, bossow itp, ten server nie jest easy, to jest 4fun. Ty chyba na hard/mediumie nie grales.

Co do servera, marzenie.

Ale jest kilka wad, po pierwsze gracze to w 3/4 dzieci, z ktorymi rywalizacja w pvp nie bedzie miala sensu, malo jest graczy na poziomie, z ktorymi bedzie mozna sie pobic.

Zrobienie pelnego eq, czyli 5x calosc na 250, zajmie +/- 2 miesiace, nie wiem czy jest sens siedziec 2 miesiace na serverze ktorego nie jestesmy pewni.

No i kilka rzeczy trzeba zmienic, ale z administracją srednio o kontakt.

Pomimo wszystko polecam i zapraszam.

mam 160lvl lol,

gram daggerem lol,

mam eq mob + wierzchowiec z isa lol,

nie mówię że padałem bo na mapie 130 padłem ok. 15 razy lol,

160 nie sprawdzałem lol,

polecam i zapraszam do gry, zapraszam do gildii whatever, zmieńcie tekstury miast są strasznie ohydne + dodajcie jakies male swiecenie do stalek kolorowych 

Opublikowano

Wystarczy nie klepać spacją bezmyślnie na expowiskach, mieć eq ogarnięte w miarę, biologa i da się expić, pada się ale da się expić :)

h65xnex.png

Opublikowano

Wszystko padło , strona padła a chciałem zagrać , więc idę szukać innego serwera

totalny tu syf

Opublikowano

Wszystko padło , strona padła a chciałem zagrać , więc idę szukać innego serwera

totalny tu syf

Wszystko działa, zapraszam do gry.

Opublikowano

Jak każdy serwer na początku ma swoje problemy techniczne, czy to z winy niedopatrzenia administracji czy też z winy konkurencji, ale zawsze trzeba dać tą szansę dla niego. Moja opinia obecnie jest badzo pozytywna na temat tego serwera i mogę go polecić śmiało :)

Opublikowano

Licznik jest podkręcony, czy gra te 400 osób?

Jest jakaś klasa, która dominuje w pvp?

Licznik nie jest podkręcony bo tyle osób gra.... 

Dziś około 1 w nocy było 15+ sklepów i do tego 60+ osób, może nawet więcej :D

Opublikowano

Licznik nie jest podkręcony bo tyle osób gra.... 

Dziś około 1 w nocy było 15+ sklepów i do tego 60+ osób, może nawet więcej :D

A co do klas to jest jakaś, która dominuje w pvp?

Opublikowano

A co do klas to jest jakaś, która dominuje w pvp?

są zrównoważone

Opublikowano

Czyli że jak będę grał bodym i będę miał np 140 lvl i będę brał pvp z bmem 140 lvl (eq takie same) to będziemy bili po równo

Co ty pierwszy raz w metina grasz? Dobrze wiesz ze BM jest mocny a każda klasa jest różna i nie może bić po tyle samo ...

Opublikowano

Na serwerze cofki? ;o

@Edit

Nie zablokowana komenda /dice, na serwerze ciągle cofki, połowa osób potraciła sporo rzeczy i ja sam wiele straciłem, nie polecam w ch*j i koncze sam tutaj grać, eq rozdam wieczorem.

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Opublikowano

Na serwerze cofki? ;o

@Edit

Nie zablokowana komenda /dice, na serwerze ciągle cofki, połowa osób potraciła sporo rzeczy i ja sam wiele straciłem, nie polecam w ch*j i koncze sam tutaj grać, eq rozdam wieczorem.

Dla twojej wiadomości dice jest zablokowane..

Opublikowano

Super, nagle wy3balo serwa, jak oponce zostało z 50k hp, a ninją się bije trochę taką oponkę ^.^ W dodatku 2 była obok nie zajęta.

Server już off4ever? Czy DDoS? Bo jeśli przerwa bez żadnego info to ja się zwijam.

tenor.gif

Opublikowano

Super, nagle wy3balo serwa, jak oponce zostało z 50k hp, a ninją się bije trochę taką oponkę ^.^ W dodatku 2 była obok nie zajęta.

Server już off4ever? Czy DDoS? Bo jeśli przerwa bez żadnego info to ja się zwijam.

Nie umiesz czytać? 

Przenosiliśmy grę na inny serwer dla Waszego komfortu  :)

kozakreggae.jpg

Opublikowano

50 k to 2 hity ninją.

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

nie no... środek tygodnia.. godzina 12:00 a wy robicie przenosiny?

Przecież takie rzeczy robi się w nocy... masakra..

x

Opublikowano

Takie rzeczy się robi w nocy xD a w nocy więcej luda niż w dzień o_O

to Chyba nigdy o 3:00 w nocy na serwerze nie byłeś...

//down nie musisz wiedzieć ;)

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...