Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PangeaYt2.pl [Dedyk] [Easy]

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

co za kurewski serwer caly czas off strona off.zamknijcie ten p********y serwer i spierdalajcie jak ma tak byc...

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

Dziwisz sie skoro serwera wiecej nie ma jak jest? :D

Typowe dla chińskich serwerów :P

Co do serwera.

Zagrałem i żałuję, że wpłaciłem na IS...

Na waszym miejscu usunałbym 6/7 klasowy albo chociaż je zmniejszył.

Zrobić Tęczowy kamien taki IS którego przeczytanie jest 100% a te z gry np 60%...

Z bonami coś kombinowaliście i widziałem, że w zbroi weszło 2x Wartość ataku

Jedno o wartości 500 a druga 250...

Zmieniłbym też moby w atlantydzie na same wojowniki albo tak żeby kleryki i łuczniki podchodziły pod postać bo srania jest dużo z jedną grupką...

Usunąłbym niepotrzebne bony z 6/7 takie jak Obrona +200 < nikt tego nie będzie dawał jeżeli są klasówki ( przeszycie ;/ )

Oponki dałbym już w Atla albo i nawet w red lesie ;)

37215277764282770396.png

Opublikowano

@BartOfficial

1. Bez klasowego EQ będzie zbyt łatwe EQ

2.oponki są juz w dolinie

3.w 6 i 7 bonie masz 30potwory/250war.ataku wiec kleryk/łucznik w av2 jest na hita to po co mieszać tam? Niech wezmą się za bardziej istotne rzeczy.

4.co ci przeszkadza 250 i 500 w zbroi? W expie będziesz mieć łatwiej a do PvP i tak inne bony wezmiesz

Opublikowano

@BartOfficial

1. Bez klasowego EQ będzie zbyt łatwe EQ

2.oponki są juz w dolinie

3.w 6 i 7 bonie masz 30potwory/250war.ataku wiec kleryk/łucznik w av2 jest na hita to po co mieszać tam? Niech wezmą się za bardziej istotne rzeczy.

4.co ci przeszkadza 250 i 500 w zbroi? W expie będziesz mieć łatwiej a do PvP i tak inne bony wezmiesz

250 i 500 w zbroi nic nie robi ?

to jest +750 do jednego hita więc prawie 1k więcej w jednym itemie...

Dochodzą do tego bony które wchodzą 2x takie jak magia

Co do kleryków etc. chodzi o szybkość. Tak to srasz się 5 minut z jednym spotem bo ja wiesz błyskawice i strzały od mobów spowalniają i nie mozna praktycznie chodzic. :)

Jestem wręcz wkur*iony, że dodaliście te Lvl przed nickiem :/

37215277764282770396.png

Opublikowano

Osobiście jestem obojętny

Fajny pomysł i wszystko ale administracja wydaje się robić troszkę z graczy głupków ,serwer padał X razy to w nagrode zrobili OX do tego strona działa 2x w dniu co godzine? Coś takiego

Ludzie za to są mili i łatwo się dogadać

43242342423.jpg]
Opublikowano

Dziwicie się, że serwer tyle off. Nie widzicie tego ? Przed startem każdy, admin wypowiada się w temacie, żeby na starcie dostać kasę z is, a potem olewka.

Serwer się stacza.

Opublikowano

Ich maszyna ma chyba przerwy na kawę i to często dlatego cały czas off :) Serw fajny, ale nie polecam bo cały czas off,

Zgadzam się, is daje również za dużą przewagę 

Opublikowano

Zgadzam się, is daje również za dużą przewagę

Co do wczesniejszych wypowiedzi ze serwer ciągle off bo team nic nie robi to się zgadzam ale co ty gadasz o IS?! Przecież w porównaniu do 6 i 7 bonu oraz KD +6/7/8 to te pety u kostiumy z is nic nie dają. Właśnie jedna z zalet serwera jest to ze bez is wszystko można ogarnąć

Opublikowano

Serwer jest ogólnie fajny, denerwują te krótkie wyłączenia. Na serwerze można osiągnąć wszystko bez item shopu- wydawania złotówek na grę.

Ja osobiście w ciągu 3 dni gry, bez ładowania zł. w grę zrobiłem postać 70 lv, mam 2 bronie z 3 x kd +8 + stal z kd +8,

Na serwerze w ciągu 4/5 godzin idzie zarobić ok. 100b. Średnia cena kd +8 to 40b, pety( w is kosztują 30 zł.) Chodzą po 100-120 brył.

Gorzej wygląda sprawa 6/7 bonów, ponieważ nie ma bs'a właśnie na te bonusy. Poza tym serwer jest ogarnięty, często są włączone raty serwerowe.

Zachęcam każdego gracza przeglądającego temat do zagrania na serwerze.

Tą postacią 70 lv bez eq klasowego, kładę większość ludzi do 150 poziomu.

Naprawdę warto, Pozdrawiam.                                                                                                                                                      Urok/Critical.

Zapraszam na stronę www.pajacyk.pl tak mało trzeba, a tak bardzo pomaga ;)

Opublikowano

Dlaczego mi się nie pobiera? pojechałem do sklepu, nie było mnie 1h, Przychodzę a tu nadal na 0% pobierania..

prędkość 0.0kb/s

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...