Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PangeaYt2.pl [Dedyk] [Easy]

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zwiększcie drop z smoka bo bije go jak 3x bossy na mapie 100 a drop taki sam

Opublikowano

najgorsze jest to, że jak ktoś chce dobyć dla siebie broń 75, ulepki lub inne pierdoły t musi czekać po 20/30 min na oponkę... Cały czasludzie jeżdżą i je niszczą. Jest to głupie bo nie ma jak nawet wydropić sobie czegoś. Powninni zwiększyć resp oponek na kilku innych mapach, a nie jak do tej pory, 3 na jeden kanał i od3-8 ludzi na kanale w kółko siedzi

Opublikowano

najgorsze jest to, że jak ktoś chce dobyć dla siebie broń 75, ulepki lub inne pierdoły t musi czekać po 20/30 min na oponkę... Cały czasludzie jeżdżą i je niszczą. Jest to głupie bo nie ma jak nawet wydropić sobie czegoś. Powninni zwiększyć resp oponek na kilku innych mapach, a nie jak do tej pory, 3 na jeden kanał i od3-8 ludzi na kanale w kółko siedzi

widzialem dzisiaj trute za 120kk, do 75 lvla powinienes miec 1kkk, wiec o czym ty mowisz? poza tym o 14 na luzie wybilem z 3 oponki? bronie 75 to easy, powiedz kim grasz to moze ci podrzuce jak mam

Opublikowano

prezka 10/10 serwa nie ocenie bo pobieram narazie,

ale po prezce moge ztwierdzic ze zawitam tu na bardzo bardzo dlugo

Opublikowano

Wg mnie to moby na mapie 100 lvmaja zbyt duze dmg jak na ninje. Mam okolo 1600 defa i bija mnie po 2k;/ ciezko sie bierze spota. Ale nie jest najgorzej :P

Opublikowano

Wg mnie to moby na mapie 100 lvmaja zbyt duze dmg jak na ninje. Mam okolo 1600 defa i bija mnie po 2k;/ ciezko sie bierze spota. Ale nie jest najgorzej :P

Mam 800 defa i biorę całego spota na siebie hp nawet nie schodzi :>

Zrób dobre eq do expa full 250/30 w 6/7 + obrażenia do pż w zbro i bransie. 

Mentalem hitam 50k :>

Aaa i bij bez konia na combo :)

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Skąd wgl perły ?

Bossy,Oponki, Małże.

W nocy mają dodać do npc małże podobno. :)

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Gdzie są te oponki ?

Skąd dropią małże ?

W dolinie orków respią się co 1h cztery oponki . Na mapie od 100 lv też.

Małże lecą z mobów na mapie 100lv.

1699886561.png

Opublikowano

Hahahah, ostatnio tak się śmiałem jak rąbałem drewno, masz naprawdę niezłe punche :)

Tak się składa, że mentalem potrafię rozwalić postacie większe o ok. 40 poziomów :)

No to dziwny jesteś jak się śmiejesz przy rąbaniu drzewa ^_^

Tak się składa, że mam mentala tutaj i bije bardzo dużo :> Zapewne nawet eq nie masz 250/8  15/8 :f   Lub jakiegokolwiek do pvp DOBREGO :]

PS. Dropkiem 15 lvl zabije 80/90 lv :> 

@Up. Nie ma lepszej do expa :)

1699886561.png

Opublikowano

czyli będę walił tylko te 20k ? :c

Na mape 100 lv działają tylko potwory więc wbij w 6/7 w każdy item.  A najlepiej 250 wartość 30 potwory wtedy jest moc :D

1699886561.png

Opublikowano

Na mape 100 lv działają tylko potwory więc wbij w 6/7 w każdy item.  A najlepiej 250 wartość 30 potwory wtedy jest moc :D

mozesz mi powiedziec gdzie ladnie kasa leci? 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

od av2+

Opublikowano

Dropek 1-30 lv i v2 pająki :) w godzinę ponad 30b dropi się :)

1699886561.png

Opublikowano

Przerwa techniczna 14.07.2014

Małże u NPC w cenie 2.500.000 za sztukę
Poprawiony bug z czarowanym ostrzem
Wywalone wkładanie 6/7 bonusu w kostiumach
Przyspieszone respy oponek ze względu na ilość potrzebnych ziół(na mapach 100+ godzina)
Powiększone spoty na mapie od poziomu 160 i 220
Zmienione DMG mobów na mapie 130 i 160(nie będzie już więcej zmian w tej materii)
Poprawiono ulepszanie przedmiotów dla szamana

h65xnex.png

Opublikowano

Wywalony System Energii, System Pasów, System Smoczych Kamieni

Gdzie mogę to znaleźć na serwerze ? 

Od jakiego lv są dungeony ?  W grze ich nie widzę czy są one może na mapie z wyższym lv ?

1699886561.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...