Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PangeaYt2.pl [Dedyk] [Easy]

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest ogólnie fajny, denerwują te krótkie wyłączenia. Na serwerze można osiągnąć wszystko bez item shopu- wydawania złotówek na grę.

Ja osobiście w ciągu 3 dni gry, bez ładowania zł. w grę zrobiłem postać 70 lv, mam 2 bronie z 3 x kd +8 + stal z kd +8,

Na serwerze w ciągu 4/5 godzin idzie zarobić ok. 100b. Średnia cena kd +8 to 40b, pety( w is kosztują 30 zł.) Chodzą po 100-120 brył.

Gorzej wygląda sprawa 6/7 bonów, ponieważ nie ma bs'a właśnie na te bonusy. Poza tym serwer jest ogarnięty, często są włączone raty serwerowe.

Zachęcam każdego gracza przeglądającego temat do zagrania na serwerze.

Tą postacią 70 lv bez eq klasowego, kładę większość ludzi do 150 poziomu.

Naprawdę warto, Pozdrawiam.                                                                                                                                                      Urok/Critical.

Na jaki lvl i gdzie tyle kasy ci dropiło ?? oO

Opublikowano

Na jaki lvl i gdzie tyle kasy ci dropiło ?? oO

Dropek 20 lv, v2 :)

Z ratami 100% w ciągu 6h wyciągłem trochę ponad 145b ;3

Jeśli ktoś nie wierzy, mogę zrobić ss mojej postaci tj. czas gry- czas gry na dropku- oraz pokazać eq w m1.

Mój nick to UrokHeal. Pozdrawiam :)

Zapraszam na stronę www.pajacyk.pl tak mało trzeba, a tak bardzo pomaga ;)

Opublikowano

Słyszałem że niby serwer fajny, a więc:

Czy opłaca się zacząć grę?

Jeżeli tak to ile osób tutaj gra?

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Słyszałem że niby serwer fajny, a więc:

Czy opłaca się zacząć grę?

Jeżeli tak to ile osób tutaj gra?

Opłaca się zacząć, jeżeli grałeś na serwerach typu Virtual czy Diamond ( mówię o samych początkach tego serwera ). Dropią sztabki, duży drop yang, 6/7 bony, tylko misje od Biologa (super nagrody)

Na oko gra z 500 osób na pewno, nie wiem dokładnie, ale ludzi na spotach jest dużo, ciężko ubić oponkę w dolinie oraz na mapce 100 poziom, potem już więcej luzu na mapkach.

Opublikowano

Opłaca się zacząć, jeżeli grałeś na serwerach typu Virtual czy Diamond ( mówię o samych początkach tego serwera ). Dropią sztabki, duży drop yang, 6/7 bony, tylko misje od Biologa (super nagrody)

Na oko gra z 500 osób na pewno, nie wiem dokładnie, ale ludzi na spotach jest dużo, ciężko ubić oponkę w dolinie oraz na mapce 100 poziom, potem już więcej luzu na mapkach.

Ciężko ubić oponkę w dolinie ? :D Ja dropkiem 55 lv z eq 4 x 250/30 mob + 4 x 250 i tam mało ważne bonusy, klepałem bodziakiem po 34k oponkę i schodziła jak trzeba :)

Opublikowano

Ciężko ubić oponkę w dolinie ? :D Ja dropkiem 55 lv z eq 4 x 250/30 mob + 4 x 250 i tam mało ważne bonusy, klepałem bodziakiem po 34k oponkę i schodziła jak trzeba :)

Gratuluje DMG, ja na 191 biję po 100k w oponkę. Miałem na myśli małą dostępność ze względu na ilość graczy.

1345817514_by_knur82_500.jpg

Opublikowano

Nie wiem czy b`s jest tutaj zablokowany czy jak ale jak wrzucam do folderu z gra i jak odpalam clienta  po chwili mi go wylancza (robilem to w 2-uch typach bs`a

Opublikowano

Gratuluje DMG, ja na 191 biję po 100k w oponkę. Miałem na myśli małą dostępność ze względu na ilość graczy.

1345817514_by_knur82_500.jpg

Powiadasz wszędzie, a kto mnie się pytał gdzie wydropić spore hajsy ?:> Każdy idiota to wie.. Tylko nie Ty ;D

@AntyWarn

Serwer serdecznie polecam, z każdą chwilą jest więcej graczy!

Opublikowano

Powiadasz wszędzie, a kto mnie się pytał gdzie wydropić spore hajsy ?:> Każdy idiota to wie.. Tylko nie Ty ;D

@AntyWarn

Serwer serdecznie polecam, z każdą chwilą jest więcej graczy!

Pytałem, ale potrafię czytać ze zrozumieniem obrazek dodałem dla beki :) Nie jestem zły i złośliwy :D

Opublikowano

Wam to chyba w główce się pojebało.

lyvsi6.jpg

hvbb25.jpg

Miałem już rejestrować konto, ale zobaczyłem te fajne ptk. w regulaminie.

Można wywnioskować po tym wszystkim że macie wyjebane na graczy.  

Opublikowano

Teraz polecacie, a zobaczycie że jak coś pierdolnie to będziecie tak hejtować serwer bo nic nie odzyskacie.

Opublikowano

Teraz polecacie, a zobaczycie że jak coś pierdolnie to będziecie tak hejtować serwer bo nic nie odzyskacie.

Nie ma w tym nic dziwnego. Tak wygladaja realia polskiego metina.
Opublikowano

Właśnie okradziono kumpla z całego konta bm 220lvl, rzeczy z is i około 400b.

Zobaczymy co z tym zrobią :)

Opublikowano

no i chuj? Trzeba bylo zrobic unikalne passy
Opublikowano

Pewnie nick:ziomek a hasło:1234567890 i się idiota dziwi. Co maja zrobić niby? Ja tez mogę kumplowi dac EQ, podać komuś pasy i płakać ze ukradli

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...