Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PangeaYt2.pl [Dedyk] [Easy]

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Robią naprawyyyy ... ??

ZMIANY:

- poprawienie kordów przywołania Berana Setaou w komnatach wielkich

- 100% na wejście KD do przedmiotu

- zwiększona szansa na pomyśle ulepszenie przedmiotu(minimum 85%), KD zostają po staremu

- zwiększona szansa na wejście 5 bonusu

- poprawienie dropu z bossów 160+ na bardziej opłacalny

- ulepszacz jakim są "zioła" będzie leciał także z bossów(nie tylko z oponek) w ilości sztuk 10 losowo

- KD +6 z Oponek na mapie 160/190 oraz na mapie 220(dość mała szansa)

- KD +6 z Króla Pająków, KD +7 z Azraela, KD +8 z Berana Setaou

- nerf dla mobów 100+ z uwagi na to, że mimo wszystko są z nami całkiem nowi gracze metina a to jest serwer easy

Opublikowano

ZMIANY:

- poprawienie kordów przywołania Berana Setaou w komnatach wielkich

- 100% na wejście KD do przedmiotu

- zwiększona szansa na pomyśle ulepszenie przedmiotu(minimum 85%), KD zostają po staremu

- zwiększona szansa na wejście 5 bonusu

- poprawienie dropu z bossów 160+ na bardziej opłacalny

- ulepszacz jakim są "zioła" będzie leciał także z bossów(nie tylko z oponek) w ilości sztuk 10 losowo

- KD +6 z Oponek na mapie 160/190 oraz na mapie 220(dość mała szansa)

- KD +6 z Króla Pająków, KD +7 z Azraela, KD +8 z Berana Setaou

- nerf dla mobów 100+ z uwagi na to, że mimo wszystko są z nami całkiem nowi gracze metina a to jest serwer easy

h65xnex.png

Opublikowano

A naprawicie biologa ? Bo np. exp jest taki szybki , że nie zdążyłem zrobić biolo z ks. klątw i na 70lv już mi nie dropną..

imetinlog_waxneqq.png

Opublikowano

A naprawicie biologa ? Bo np. exp jest taki szybki , że nie zdążyłem zrobić biolo z ks. klątw i na 70lv już mi nie dropną..

To zrób dropa w 5 minut, który ogarnie aż do certyfikatów, albo kup na rynku.

h65xnex.png

Opublikowano

Co ty niby robisz... Ja wszystko zgodnie z lvlem mialem

@edit: spieprzyliscie sprawę z KD... Teraz będzie zbyt łatwo i serwer będzie PvP :\ powinien być jakiś hamulec jeśli chodzi o full perfect PvP EQ i wy go właśnie usuneliscie :(

Opublikowano

Jak to sprawdzasz ?:D U mnie jest brak połączenia. CO więcej cmd nie może nawet rozpoznać nazwy docelowej :P Ja niewiem co tu się dzieje. Lagów nie ma, gra działa sprawnie, ludzie grają, wracam z pracy do domu i nagle puff...

43242342423.jpg]
Opublikowano

co za pierdolniety serwer wylogujesz sie i juz sie nie da zalogowac..

Jedno wielkie DNO!!!

C**j z takim serwerem

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

Ktoś kto wydal hajs na is dostaje po dupie dzięki 6 i 7 bonowi. Gdyby je usunąć ludzie, którzy marnuja kasę będę mieć olbrzymia przewagę. Tutaj 1-5 perfect bon robi się w kilka minut wiec bez 6 i 7 będzie zbyt łatwo. Chociaż moim zdaniem juz jest za latwo, bo dodali drop kd

Opublikowano

Liczba graczy drastycznie spada.

Jakiś 15 latek który zajmuję się u Was forum odrzuca propozycje dotyczące GRY.

Pozdrawiam.

Bolek sam pisał żebym złożył propozycje a tu jakiś gnojek będzie zamykał bo ma prawa :)

Gdyby łucznicy dobiegali byłoby o wiele lepiej.

Z dobrych propozycji robicie może 10% bo trzeba zarobić na KD+8 które w IS są :)

Opublikowano

kd da sie wydropic, nie problem, 6 masowo z oponek leca, easy

co do teamu forum to jacys nieudacznicy, ten nervani czy jakos tak mial wam styl robic i tyle hookow i cos ich nie widze, jesli robicie forum to chociaz z kims kto to potrafi bo jak tam wchodze to od razu wychodze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...