Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PangeaYt2.pl [Dedyk] [Easy]

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pograłbym ale mam problem, zawsze z mega mi nic się nie pobiera. szkoda :)

Wystarczy pobrać patchera, on ściągnie Ci ''klienta'' ( pliki ) lub serwer dedykowany. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

tak działa poprawnie. serwer już upada :(

Serwer był fajny, ale są straszne bugi i mało graczy, a jeżeli komuś się nudzi i nie ma gdzie pograć to polecam, bo eq i lvl robi się szybko.

PS: Co do licznika to nie wiem, ale wydaje mi się że tak.

Opublikowano

Serwer był fajny, ale są straszne bugi i mało graczy, a jeżeli komuś się nudzi i nie ma gdzie pograć to polecam, bo eq i lvl robi się szybko.

PS: Co do licznika to nie wiem, ale wydaje mi się że tak.

wiem, że dużo zarobiłem zł na bryłkach na nim ^^.

Powodzenia może reaktywacja?

Minton_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Opublikowano

Najlepszy serwer na jakim grałem , miał 1300 graczy ! Ale wystraczy poczytać tematy na stronie głównej serwera i widać że jedyne co robili od poczatku to przerwy techniczne. Eventu chyba nie było nigdy.Po wbiciu 250lv i zrobieniu eq nie było nic do roboty prawie ;d

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

tak samo serwer stał już długo bardzo dużo graczy wbiło 250 level . porobili eq to wszystko co zostało pvp i pvp.

powinni zrobić pangea v2.

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

też bym był za reaktywacją tego pięknego serwera ;) Niczego mu nie brakowało może troszeczkę reklame pod koniec ponieważ teraz ilość osób które grają jest fatalna ...a szkoda bo fajnie się zarabiało na bryłkach ;)

Serwer Polecam lecz nie zagram czekam na jakąś reaktywacje ewentualnie dobrą i statywną podróbkę tego serwera   <3

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...