Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PangeaYt2.pl [Dedyk] [Easy]

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szybko tu o bony 6/7 ?

jak tu drop z kasa? ile kosztują zmianki 1-5?

Ile wbije 100lv D:?i jak tu z dropem ulepek :-;?

Tak szybko, kasa leci jak szalona, 200 zmianek = 5kk, 100 lvl w godzinę.

h65xnex.png

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogolnie spoko serwer, bardzo przypomine mi Virtu*lmt2 na ktorym sie "wychowalem" , bugow narazie nie widzialem, co do IS-a tez nie ma problemu, zmianka profesji kosztuje okolo hmmm 50 zł + cena nie jest zła bo nie bedzie masowych zmian przynajmniej skoro to juz jest na serwerze (w IS). Jedynie polecałbym robić OX-y na ktorych ludzie mieli by szanse wygrac taka zmianke lub jakiegos peta oraz zwoj zmiany krolestwa, wtedy było by miodzio, oczywiscie nie mowie ze codziennie ale np raz na 2tyg jak by 1-3 osoby taka rzecz wygrały nie byłoby zle.

Opublikowano

Ogolnie spoko serwer, bardzo przypomine mi Virtu*lmt2 na ktorym sie "wychowalem" , bugow narazie nie widzialem, co do IS-a tez nie ma problemu, zmianka profesji kosztuje okolo hmmm 50 zł + cena nie jest zła bo nie bedzie masowych zmian przynajmniej skoro to juz jest na serwerze (w IS). Jedynie polecałbym robić OX-y na ktorych ludzie mieli by szanse wygrac taka zmianke lub jakiegos peta oraz zwoj zmiany krolestwa, wtedy było by miodzio, oczywiscie nie mowie ze codziennie ale np raz na 2tyg jak by 1-3 osoby taka rzecz wygrały nie byłoby zle.

Będą OX'y spokojnie, musimy się dotrzeć z graczami :)

h65xnex.png

Opublikowano

Będą OX'y spokojnie, musimy się dotrzeć z graczami :)

Nie no ja nic nie mowie. Chodzi mi ogolnie ze NIE CIERPIE serwerow ze zmiana SKILLI np z WP na BM, bo sam wiesz jak to jest, ktos sie meczy archerem wbic lv a inna osoba wbije daggerem i zmieni archera,  jedynie dobrze ze skoro to juz jest na serwerze, to dałes to lecz za taka cene, reszta jest w miare tania.

A tak btw, na tych OX-ach bedzie mozna takie rzeczy wygrac ?

Bedzie jakas reklama ?

Najwazniejsze byś ciagle robił/robili by gracze widzieli w tym udział, to w 99% przyciaga graczy :)

Opublikowano

Myślałem ze to będzie jakiś konkret.. 

a tu.. zbroje - dno

6/7 klasowy - dno

Bronie równiez nie za ciekawe..

Życzę powodzenia.

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Myślałem ze to będzie jakiś konkret.. 

a tu.. zbroje - dno

6/7 klasowy - dno

Bronie równiez nie za ciekawe..

Życzę powodzenia.

powiedz jeszcze jaki poziom wbiles bo obstawiam ze do 90

dodajcie więcej bossów i oponek bo na 130 nie mam jak eq zrobić.. wszystko zajęte a niedługo jadę do szpitala a chciałem hwanga zrobić :)

up 10 minutowa przerwa

Opublikowano

powiedz jeszcze jaki poziom wbiles bo obstawiam ze do 90

dodajcie więcej bossów i oponek bo na 130 nie mam jak eq zrobić.. wszystko zajęte a niedługo jadę do szpitala a chciałem hwanga zrobić :)

up 10 minutowa przerwa

Nie wbilem nawet 5 , naweet servera nie pobrałem.

Prezentacja ukazuje "uroki" servera , ostatnie zbroje aż się rzygać chce, z 6/7 życzę wam miłej gry xD

// skad bronie 75

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Nie wbilem nawet 5 , naweet servera nie pobrałem.

Prezentacja ukazuje "uroki" servera , ostatnie zbroje aż się rzygać chce, z 6/7 życzę wam miłej gry xD

// skad bronie 75

to idź na serwer gdzie masz zbroje z wowa cebulino

// oponki, bossy 100+

Opublikowano

Przydało by się zmniejszyc czas respu oponek z godziny na np. pół.
Szczerze powiedziawszy miałem obawy pobierając ten serwer, ale mnie wciągnął :)
Jedynie co mnie boli to te oponki.. biegało dziś za mną 5 osób i ksuło mi je ;d 

Opublikowano

chciałbym zagrać ale ile ludzi jest online?

Ludzi jest +600 To na pewno :)

I takie mała propozycja dodajcie Małże do sklepu albo żeby były większe szanse na wypadnięcie pereł z Małża.

Albo Dodać do dropu z mobów jakiś mały % pereł...

Opublikowano

Dlaczego jak odpalam clienta w ogole sie nie włacza ? win7 *.* 000000 rekacji wie ktos cos ?

Opublikowano

Zajebisty old school, na pewno wbiję.

Skąd bronie 75 ?

z oponek w dolinie

Opublikowano

No zapowiada się fajnie , zagram i napiszę co i jak za 3 dni :P

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...