Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PangeaYt2.pl [Dedyk] [Easy]

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile aktualnie osób jest online ?

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czy tylko ja mam problem z weryfikacją e maila tzn konta ? wyskakuja mi jakieś errory :/

Nie trzeba aktywować konta. :)

Serwer polecam :>

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Bardzo mało nowości i to jak dla mnie duży minus :/

Mimo to zagram :)

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

są kamienie większe niż +4 ??

U handlarki masz +5 i ulepszasz je aż do +8.

Co do serwa zmieńcie cene 5 bonu bo to jest przesada 100kk za bon który pali jak cholera...

Dodajcie anty-exp do handlary bo dropnąć go to chyba cud a nie mam zamiaru robić xxx dropów.

Przyśpieszcie resp bosów.

Jeśli to serwer easy to może u handlarki powinna być możliwość zmiany królestwa? Możliwość zmiany z body na mentala. 

Planujecie reklamę u jakichś YT ?

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Serwer wporządku ale kilka rzeczy mogli by zmienic.

Szybszy resp oponek.

Szybszy resp bosów i troche osłabić im regeneracje.

Anty exp do handlarki.

A 5 bon jest wporzadku dropi z oponek czesto , ale to easy , oponki powinny sie respic co 10 min :)

Opublikowano

skad eq 65/stalki/truty itp?

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Opublikowano

skad eq 65/stalki/truty itp?

Z oponek na Dolinie / metki 90.

1699886561.png

Opublikowano

Jest już ktoś zorientowany czy jest dużo absu na magie ?? bo nie wiem czy smoka robic :P

Nie ma rosek na magie, ale w stal da się wbić :D Z tego co widzę i tak szaman będzie tu mocny jeśli ktoś zrobi dobre eq :>

1699886561.png

Opublikowano

serwer otwieracie a kija idzie to pobrac problemy na samym początku robisz zpobieranie  nie polecam serwera znowu jakiś dziecko zrobiło serwer co nie umie dać linku bez błęda

synek jak otwierasz serwer to udostępnij link żeby to było bdb do pobrania bo jaja se robisz na samym początku

co ty pierdzielisz ja miałem serwer idedosowali strona wywalało a maszyna tego nie odczuwała bo nie wiedzą jak zabezpieczyć serwera przed atakami

Opublikowano

serwer otwieracie a kija idzie to pobrac problemy na samym początku robisz zpobieranie  nie polecam serwera znowu jakiś dziecko zrobiło serwer co nie umie dać linku bez błęda

synek jak otwierasz serwer to udostępnij link żeby to było bdb do pobrania bo jaja se robisz na samym początku

co ty pierdzielisz ja miałem serwer idedosowali strona wywalało a maszyna tego nie odczuwała bo nie wiedzą jak zabezpieczyć serwera przed atakami

Coś czuję, że masz BÓL DUPY 

A takie Bajeczki, że " Nie DDoS'owali Ci maszyny, tylko  stronę" to opowiadaj swoim kolegom, którzy mają max 10 lat :)

Nawet najlepsze zabezpieczenia nie dawają 100% Szansy na Brak DDoS'ów ;)

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Mi się serwer nie podoba gdyż wg. mnie bardzo mało wali się wojem mentalem skillami. Mimo to polecam serdecznie ;)

Opublikowano

Moim zdaniem warto aktualnie pobierać. Serwer się rozwija, ale zainteresowanie administracji jest zerowe...

Opublikowano

Up nie zgadzam sie z toba admini caly czas na Forum siedza pisze z nimi mili sa pomagaja jak sie czegos nie wie ale trudno ich przekonac do czegos

Opublikowano

Mi się serwer nie podoba gdyż wg. mnie bardzo mało wali się wojem mentalem skillami. Mimo to polecam serdecznie ;)

Bardzo mało 100k duchowym w abs-ie.  Zrób lepsze eq a zobaczysz efekt :>

1699886561.png

Opublikowano

Bon na zwierzeta w bsie jest zbugowany chyba bo nie moge wybrać , ale ogolnie serwerek sie rozwija i jest wporzo :)

Opublikowano

Bardzo mało 100k duchowym w abs-ie.  Zrób lepsze eq a zobaczysz efekt :>

Hahahah, ostatnio tak się śmiałem jak rąbałem drewno, masz naprawdę niezłe punche :)

Tak się składa, że mentalem potrafię rozwalić postacie większe o ok. 40 poziomów :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...