Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PangeaYt2.pl [Dedyk] [Easy]

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwsze wrażenie super, exp nie jest zły, jak na Easy...

No ale eq ? Przez piewsze dni nie było wgl w sklepach małzy no ale co z tego jak red perły i tak dropią jak by chciały a nie mogły....

Wbiłem 130+, spoko zrobiłem pierwsze epiki tylko do 6 (oprócz broni i zbr...) Bony wszystko cacy,  a tu nagle podchodzi 90 lvl, wszystko z IS no i co zdjoł mnie na 2 skile bez kryta, jak mu siadł kryt to na 1 podałem... Moim zdaniem serwer jest bardziej pod zarobek a nie serwer dla graczy... Żeby coś takiego było na serwerze Easy to sie w pale nie mieści...

Kilkadziesiąt osób moim zdaniem opuściło serwer...

Dla kogoś kto chce robic eq przez Tydzień (sam drop kasy,pereł ) to niech gra ale ten serwer wlg nie przypomina serwera Easy...

Do tego 0 Eventów.. Dali tylko coś tam expa i dropu...

Do administracji nic nie mam bo pomaga, odpowiada na pytania i takie tam (+)

I do tego cały czas padają channele, oraz kicka z nich ...

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Strona nie działa,co się dzieje?

Wszystko nie działa strona off, ponieważ maja konserwacje strony czy coś...  Na serwer nie da się zalogować jednym słowem dup...a :)

Opublikowano

Kurde faktycznie , zbroje są prze ohydne . 

Przecież tyle zbroji i broni powychodzilo  przeciągu roku a daliście jakieś farbowane bleh .

Ciągle macie problemy ze stroną ^^ Nie da się na niej nic zrobić^^

Nastepny bystrzak ktory nie zna znaczenia slowa oldschool.

Przydalaby sie jakas informacja od administracji, strona off forum off.

Mam nadzieje ze sie wszystko unormuje.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Trwa konwersacja strony www, więc chwilami może być niedostępna.

Serwer działa!

Zapraszamy do gry!

Pozdrawiamy i życzymy miłej zabawy!

Wiadomo co jest ze stroną ? ktoś się tym zajmuję to nie możliwe żeby cały dzień była konserwacja a wynika z wcześniejszych postów że tak jest bo jest godzina 16:40 i ze stroną są dalej problemy

Opublikowano

Dobra nie polecam serwera 10 godzin naprawiania strony. Widać, że w teamie niedoświadczone coś co robi strony. Nie pozdrawiam.

Opublikowano

Ja się chciałem zarejestrować, i nie mam jak, a chciałem zagrać, jeszcze czekam ale jak nadal będzie strona off to nie zagram.

Opublikowano

Stronę powinni dać zastępczą na czas konserwacji... 

A na serwer przez 2/3h nie moge się już zalogować...  TRAGEDIA !

Opublikowano

Serwer przyjemny w grze, ale jednak bardzo słabo stabilny, co widać każdego dnia. Wczoraj cofki, dzisiaj strona, nie ma dnia w ktorym wszystko by działało sprawnie. Sam już tu nie gram, ale serwer polecam najbardziej :)

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Opublikowano

@dokli

Pewnie, ale musisz się liczyć z tym, że serwer jest mało stabilny i często możesz zostać wyrzucony, ale ogólnie bardzo miły serwer.

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Opublikowano

Odechciało mi się grać jak zobaczyłem  bony na klasy w 6/7..

Powodzenia z serwerem :)

Dzięki za info,nie chciało mi się za bardzo prezki czytać,więc chciałem zobaczyć opinie.Jak to zobaczyłem no to...żegnam i powodzenia z serwerem :)

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Serwer działa, mają małe problemy z maszyną, ale jutro zostanie zmienione to, przy okazji, gdyby ktoś nie czytał strony głównej - zajebiste zmiany :

-poprawienie kordów przywołania berana setaou w komnatach wielkich
-100% na wejście KD do przedmiotu
-zwiększona szansa na pomyśle ulepszenie przedmiotu(na pewno nie zawsze 100%)
-zwiększona szansa na wejście 5 bonusu
-poprawienie dropu z bossów 160+ na bardziej opłacalny
-ulepszacz jakim są "zioła" będzie leciał także z bossów(nie tylko z oponek) w ilości sztuk 10 losowo

Administracja stara się i to bardzo. Nie marudźcie że serwer ma 6/7 lub że trudno bo to strasznie ma przypominać stare serwery i przypomina, serwer zajebioza, polecam w c**j <3

https://www.youtube.com/watch?v=17UALrA9LPs

Odcinek ode mnie :)

Opublikowano

Serwer działa, mają małe problemy z maszyną, ale jutro zostanie zmienione to, przy okazji, gdyby ktoś nie czytał strony głównej - zajebiste zmiany :

-poprawienie kordów przywołania berana setaou w komnatach wielkich

-100% na wejście KD do przedmiotu

-zwiększona szansa na pomyśle ulepszenie przedmiotu(na pewno nie zawsze 100%)

-zwiększona szansa na wejście 5 bonusu

-poprawienie dropu z bossów 160+ na bardziej opłacalny

-ulepszacz jakim są "zioła" będzie leciał także z bossów(nie tylko z oponek) w ilości sztuk 10 losowo

Administracja stara się i to bardzo. Nie marudźcie że serwer ma 6/7 lub że trudno bo to strasznie ma przypominać stare serwery i przypomina, serwer zajebioza, polecam w c**j <3

https://www.youtube.com/watch?v=17UALrA9LPs

Odcinek ode mnie :)

no faktycznie zajebiste zmiany. Po kilku dniach zmieniają takie rzeczy....

Co z tego, że połowa graczy męczyła się i wydawała w ch... kasy na 5b (średnio, PODKREŚLAM ŚREDNIO - 1kkk trzeba było wydać na item)

Co z tego, że na +9 noże i zbroje robiłem 3 razy jak teraz będzie wszystko praktycznie za pierwszym...

cóż za fajowa sprawa... ja osobiście żegnam serwer bo to jest śmieszne. Niedługo zmienią wywalanie pereł z 1-2 pereł na bosa na 10-20 z jednego, żeby było fajniej... Poza tym nie będę już wspominał o cofkach...

Nie polecam, serwer siada od kilku dni i według mojej opinii za kilka dni zapewne cały się zrypie. Dodam tylko, że szkoda bo serwer miał naprawdę fajny potenciał i pomysł na typowy oldschool z 6/7 bonem. Ale niestety...

x

Opublikowano

Co z tego, że połowa graczy męczyła się i wydawała w ch... kasy na 5b (średnio, PODKREŚLAM ŚREDNIO - 1kkk trzeba było wydać na item)

Co z tego, że na +9 noże i zbroje robiłem 3 razy jak teraz będzie wszystko praktycznie za pierwszym...

cóż za fajowa sprawa... ja osobiście żegnam serwer bo to jest śmieszne. Niedługo zmienią wywalanie pereł z 1-2 pereł na bosa na 10-20 z jednego, żeby było fajniej...

Również gram od początku i jakoś nie narzekam, lepiej teraz niż wcale :)

Opublikowano

cóż za fajowa sprawa... ja osobiście żegnam serwer bo to jest śmieszne. Niedługo zmienią wywalanie pereł z 1-2 pereł na bosa na 10-20 z jednego, żeby było fajniej... Poza tym nie będę już wspominał o cofkach...

Nie polecam, serwer siada od kilku dni i według mojej opinii za kilka dni zapewne cały się zrypie. Dodam tylko, że szkoda bo serwer miał naprawdę fajny potenciał i pomysł na typowy oldschool z 6/7 bonem. Ale niestety...

Oooooo nie wydales tyle yang?! To ma być rozrywka a nie praca... Lepiej zostaw metina w spokoju bo źle na ciebie wplywa. Skoro ty tyle kasy straciles to znaczy ze juz zmian wprowadzać nie muszą?

+te twoje 1kkk na 5 bon to jest u niektórych kilka minut gry

Opublikowano

Co jest z serwerem znowu? To powoli irytujące...

Co do serwera, jest bardzo łatwy, wszystkie rzeczy z is można zdobyć w grze, z perłami jak i ziołami jest trochę trudniej, ale ogólnie jest okej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...