Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PangeaYt2.pl [Dedyk] [Easy]

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

400 gra conajmniej...Łatwiej z expem ciezej z eq...Gram daggerem mam 160 bez is i gra sie bardzo dobrze...Jedyne co to 6/7 klasowe...No ale pozatym jest godnie 

Opublikowano

Sprawa wygląda tak. Wracamy do godziny 11:10 (godzina pierwszej cofki). Wszystkie wydane sm zostaną zwrócone. Niektórzy mogą zostać niesłusznie banowani przez firewall. W tym przypadku wystarczy napisać pw do mnie lub do lolka, bądź na shoutboxie.

h65xnex.png

Opublikowano

A kiedy bedzie działał juz"normalnie" serwer ? I jaka jest przyczyna cofki ?

Opublikowano

Up oplaca sie wbijac na Serwer. Serwer nie jest na 2 -3 dni ze topke wbijasz i wszystko masz ja radze stawac na kazdej mapce zeby podropic ulepszacze i na nowe mapy od 130 abs na strzaly 60 % bo inaczej rady nie dacie   Jak na razie 195 lvl i sie gra zajebiscie

Opublikowano

Nie umiesz czytać? 

Zaprezentowałeś swoją inteligencję samemu nie umiejąc czytać, gratulacje.

Skoro przenosili to znaczy, że już przenieśli.. Chyba, że w czasie przenoszenia serwer był ON -.-

Co Ty miałeś z polskiego?

50 k to 2 hity ninją.

No właśnie o tym mówię, że już prawie ubiłem :l

Oplaca sie wbic na serwer ? jesli tak/nie to dlaczego ?

Zależy. Jeśli chce Ci się robić 4x eq (na każdą klasę) to tak.

Kiedy będzie serwer działał?

tenor.gif

Opublikowano

Tak sobie przeglądam pezke i myślę sobie SUPER serv, ale gdy doszedłem do systemu ulepszeń zbrojek to mnie poraziło 2014 rok (przeszło połowa) a tu co FARBOWANE STALKI i HW żenada

Opublikowano

Tak sobie przeglądam pezke i myślę sobie SUPER serv, ale gdy doszedłem do systemu ulepszeń zbrojek to mnie poraziło 2014 rok (przeszło połowa) a tu co FARBOWANE STALKI i HW żenada

Umiesz czytać? Oldskool, stara szkoła.

Stary klimat. Nie pasuje to elo.

A jesli chodzi o farbowane stalki, to siedze w metinie kilka lat, i farbowane stalki to jedne z lepszych zbrojek jakie były na privach.

Lepsze niz farbowane hwangi, i lepsze niz wiekszosc zbrojek wyciagnietych z innych gier.

WIęc, server jak narazie (po 3 dniach gry) jeden z najlepszych od kilku lat imo.

Nigdy sie nie nudzi, zrobinie full perfect eq zajmie 1-2 miesiace, a server nadal pozostaje łatwy i przyjemny.

Jeden mankament jest taki ze nazwałbym go medium, bo taki naprawde jest, ale na easy latwiej przyciagnac ludzi wiec jest ok, moze byc easy.

Duzo ludzi, co prawda 3/4 to dzieci z ktorymi ciezko sie dogadac i normalnie pograc ale wkoncu to easy, a do tego jest sie czego posmiac wiec pozytywnie.

Szkoda ze nie ma za duzej konkurencji jesli chodzi o pvp itp, ale jakos to bedzie.

Dzisiaj są problemy z logowaniem ale raczej wszystko sie unormuje, administracja raczej wie co robi i czego chce jesli chodzi o server, a to sie ceni.

I taka mała rada dla Ciebie lolo ( bo z bolem nie idzie sie dogadać), moglibyście częściej dawać raty, nawet te 20% ale dzieciarnia by widziała, że gm są na serverze i sie nim interesują wiec napewno zyskalibyscie duzo graczy, a i mniej stracili.

A w zuo czy oxy za bardzo bym sie nie bawił, bo i tak będzie płacz ze słabe nagrody, ze lagi, ze costam, lepiej oszczedzic sobie płaczu. Okazyjnie cos zrobcie i bedzie okej.

Polecam i zapraszam :)

rYD9JSA.png

Opublikowano

znowu nie działa? zaczyna mnie to irytować -.-

// wkurza mnie ten brak profesjonalizmu ze strony administracji. Po cholere macie strone z systemem newsów i forum? Przydałoby się może poinformować co się dzieje na bieżąco. W tej chwili żeby ogarnąć co jest muszę przewertować kilka stron tematu, napisać 10bezsensowynych postów na forum aby móc zapytać na SB co się stało... 

x

Opublikowano

Czyli uważałeś, że to super serwer do czasu gdy zobaczyłeś wygląd zbrojek? Wypeirdaaalaajjjj!!!!!!!! Co ty nie zagrasz, bo nie podoba się zbroja? Gdyby każdy miał takie podejście to nikt w nic by nie grał....

Opublikowano

Trwa konwersacja strony www, więc chwilami może być niedostępna.
Serwer działa!
Zapraszamy do gry!

Pozdrawiamy i życzymy miłej zabawy!

Opublikowano

Kurde faktycznie , zbroje są prze ohydne . 

Przecież tyle zbroji i broni powychodzilo  przeciągu roku a daliście jakieś farbowane bleh .

Ciągle macie problemy ze stroną ^^ Nie da się na niej nic zrobić^^

L7VaIos.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...