Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mortyriusz.pl - To my wyznaczamy Poziom ! [Dedyk] [Easy]

Developer Cycu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też jestem za 2 startem...Tylko naprawcie jeszcze bs'a, samo zakładanie sie eq i samo otwieranie sie futrzaków 

• Odpowiedzi 421
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W takim, że jest to tylko jeden dzień...+ exp jest poprawiony wiec o wiele szybciej wbija to co mieli

Opublikowano

Niewiem czy Cycu to przeczyta ale mam taka nadzieje.

Serwer po zapowiedzi prezentował sie znakomicie , mialem nadzieje na super easy na calutkie wakacje. 

Co się okazało? Exp powinniscie ciutke zwiększyć co juz zrobiliscie. 

Z generała w av podobno lecą same yangi.

Podobno jakis yangbug był.

Widac ze pracujecie i serwer ma wiele nowosci , ale?

Ale nastała era ze 70% graczy nie chce się expic bez dopalaczy czyt. wh lub inne.

Blokując wszelkie cheaty dobrze zrobiliscie , ale starsznie przez to ubyło gimbusków na ktorych liczyliscie aby wydali tysiace PLN na wasz IS.

Zobaczcie na taka Pandoremt2 , za dobrych czasów 4000 online w godz. szczytu.

Blokujać wszystkie cheaty , straciliscie według mnie sporo graczy, to że zablokowaliscie to dobrze , ale to jest metin.

Według mnie powinniscie kilka rzeczy zmienic , i wystartować ponownie, 

Pozdrawiam i życze miłej gry z tymi 300 osobami w godz. szczytu. 

Gdybyscie nie popełnili kilku bledów jak np. BS ktory nie działa , blokada cheatów i strata ludzi, za mały exp, było by 1000+ spokojnie online i to nie w godz. szczytu , bo serwer na to zasługuje.

Powinniscie zrobic ten restart :)

Opublikowano

W sumie to item-shopu nie było, więc restart byłby uczciwy, a to tylko jeden dzień.

Teraz na serwerze nie ma bugów, expi się normalnie i gra się przyjemnie.

Trawa też została wywalona, to myślę, że restart jest dobrym pomysłem, bo będziemy mogli z przyjemnością grać od samego początku do końca.

24b5car.jpg

Opublikowano

Niewiem czy Cycu to przeczyta ale mam taka nadzieje.

Serwer po zapowiedzi prezentował sie znakomicie , mialem nadzieje na super easy na calutkie wakacje. 

Co się okazało? Exp powinniscie ciutke zwiększyć co juz zrobiliscie. 

Z generała w av podobno lecą same yangi.

Podobno jakis yangbug był.

Widac ze pracujecie i serwer ma wiele nowosci , ale?

Ale nastała era ze 70% graczy nie chce się expic bez dopalaczy czyt. wh lub inne.

Blokując wszelkie cheaty dobrze zrobiliscie , ale starsznie przez to ubyło gimbusków na ktorych liczyliscie aby wydali tysiace PLN na wasz IS.

Zobaczcie na taka Pandoremt2 , za dobrych czasów 4000 online w godz. szczytu.

Blokujać wszystkie cheaty , straciliscie według mnie sporo graczy, to że zablokowaliscie to dobrze , ale to jest metin.

Według mnie powinniscie kilka rzeczy zmienic , i wystartować ponownie, 

Pozdrawiam i życze miłej gry z tymi 300 osobami w godz. szczytu. 

Gdybyscie nie popełnili kilku bledów jak np. BS ktory nie działa , blokada cheatów i strata ludzi, za mały exp, było by 1000+ spokojnie online i to nie w godz. szczytu , bo serwer na to zasługuje.

Powinniscie zrobic ten restart :)

a co powiedz aktualni gracze a jest ich 400 :) ?

W sumie to item-shopu nie było, więc restart byłby uczciwy, a to tylko jeden dzień.

Teraz na serwerze nie ma bugów, expi się normalnie i gra się przyjemnie.

Trawa też została wywalona, to myślę, że restart jest dobrym pomysłem, bo będziemy mogli z przyjemnością grać od samego początku do końca.

racja nie wiem obgadamy z team w nocy co prawda ja jestem osobą decyzyjną ale musze z graczami na ts3 pogadać w grze i z teamem jak by miał być nowy start ( tj. ) na dniach to bd nowa zapowiedź :)

Opublikowano

Moim zdaniem jak zrobicie reset postaci to stracicie sporo graczy ;)

Może i tak ale wiele osób pryzjdzie i to co męcyzliście się w 2 dni wbijecie w 3-4h :)

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Moim zdaniem jak zrobicie reset postaci to stracicie sporo graczy ;)

Wlasnie zyskaja ;) gracze ktorzy odeszli przez bugi zobacza nowa prezke i ze jest nowy start i wszystko odbugowane, i liczba online sie powiekszy :)

43976131910427822020.png

Opublikowano

NIE RÓBCIE RESTARTU BO GRAM TUTAJ JUŻ 5 GODZIN. NIEE

Ludzie jesteście żałośni, nie chce mi się wierzyć, że dużo ludzi odejdzie, bo jest restart po jednym dniu. 

Opublikowano

Było by miło gdyby admin sie wypowiedział...Serwer ogólnie jest spoko tylko, że ma strasznie dużo bugów...

Opublikowano

a co powiedz aktualni gracze a jest ich 400 :) ?

racja nie wiem obgadamy z team w nocy co prawda ja jestem osobą decyzyjną ale musze z graczami na ts3 pogadać w grze i z teamem jak by miał być nowy start ( tj. ) na dniach to bd nowa zapowiedź :)

Cycu to twój wybór , jak satysfakcjonuje Cie 300 online , to zostaw , jesli wolisz zeby odeszllo 50 a przyszlo nowe 500, jesli bedzie wszystko jak ma byc, to zrob restart , i wystartujcie za kilka dni , i kilka rzeczy zmiencie , gdybym ja juz mial stawiac swoj serwer wolalbym banowac graczy za wh i miec 1000 online , niz nie banowac nikogo i miec 300 online.

Wiekszy exp , brak bugow i nowy start, ja nie mowie ze chce wbijac 300 w 2 dni, ale niech ten exp leci , dajcie harda od 250 , medium od 200 i bd git.

Opublikowano

Mówią tak osoby które grały na tym serverze max 30 min, albo wcale bo przegapili start i chcą wbić topkę.. Nie wiem czy restart pomoże czy nie, wiem jedno - w prawie 80% restart servera po max 2 dniach zwiastował śmierć servera.. Mało osób po restarcie przyszło, wiele odeszło... Jeśli ma być restart, ok.. Trudno i tak zagram ( gram może 3h), ale przed tym restartem chciałbym wiedzieć co zostanie poprawione, usunięte lub dodane, wtedy też można podyskutować nad restartem : ) Dodajcie na forum temat w którym będą zamieszczone wszystkie zmiany po restarcie. Nie te które kiedyś mają być tylko te które będą OD RAZU po restarcie. Niech ludzie się wypowiadają itd. A za tydzień od nowa dajcie server.. Takie jest moje zdanie

Opublikowano

czemu gdy się loguje pisze wchodzenie do świata mortyriusz i potem twoje konto jest juz połączone ?;ccc pomoże ktoś?!.

Opublikowano

Serwer DNO.
Inny na prezentacji, inny w grze.
Jak to Cycu na ts3 gadał.
"Serwer zrobiłem dla beki"
Za dużo tego badziewia.
Z tego co przeczytałem to usuneliscie tą trawe w m1. <- jedyny +

37215277764282770396.png

Opublikowano

Jak będzie reset to cała topka odejdzie albo conajmniej większość ;) Nawet jeśli będzie można wbić ten lvl w 3h to gdzie tu sprawiedliwość ? Ludzie wczoraj nocki robili gdy jeszcze mniejszy exp był i dobijali te lvle dziś już zwiększyli expa i widać jak ludzie wbijają lvle na lajcie... A Ci którzy chcą reset to nowe nobki które niezdążyły wczoraj wbić i chcą na chama do topki się wbić -.-' żenada róbcie jak chcecie będzie reset ja się pożegnam to moje zdanie. Nie wiem wgl. skąd ten pomysł na reset skoro nie było ani buga z mapkami ani lvl ani nic tylko kilka poprawek serwera zrobić np. tej nocy i gotowe ? 

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Opublikowano

Jak widze komentarze , " Topka odejdzie z powodu resetu" to sikam ze smiechu. Jesli serwer jest warty gry to zostaną , pozatym są osoby ktore skorzystały z bugów , cofka dała by jeszcze jedną szanse każdemu, powinni zwiekszyc exp tak jak wyzej piszą ogarnac bugi i usunac te anty cheatowe gowna, bo to tylko odstrasza graczy , a nawet bs clientowy nie działał jak wczoraj byłem online.

Opublikowano

To jest trochę dziwne że te "anty-cheatowe gówna" odstraszają graczy ;)

To popatrz na serwery gdzie jest dużo online, w wiekszosci przypadków nie ma az takich zabezpieczen, 

Gimbusiarnia sie przyzwyczaila do expienia na cheatach i w innych wypadkach rezygnują, myslisz ze dlaczego na taki fajny serwer, gdyby nie bylo bugow, jest 300 online?

Opublikowano

Jak widze komentarze , " Topka odejdzie z powodu resetu" to sikam ze smiechu. Jesli serwer jest warty gry to zostaną , pozatym są osoby ktore skorzystały z bugów , cofka dała by jeszcze jedną szanse każdemu, powinni zwiekszyc exp tak jak wyzej piszą ogarnac bugi i usunac te anty cheatowe gowna, bo to tylko odstrasza graczy , a nawet bs clientowy nie działał jak wczoraj byłem online.

BS NAPRAWIŁEM :D 

a bugi były na niekorzyść graczy a w sumie to :

- ItemShop a raczej jego brak 

- Wywalający się BS

- Za mały exp 

- DMG I HP METINÓW I BOSSÓW 

SERWER BYŁ JEDNYM SŁOWEM ZA TRUDNY 

RESTARTU NIE BĘDZIE GDYŻ AKTUALNI GRACZE NIE SKORZYSTALI Z WW. BŁĘDÓW KORZYŚCIĄ A PROBLEMAMI 

WIĘC : 

- JUTRO O GODZ 14:00 ZOSTANIE WYŁĄCZONY SERWER DO GODZ 15:00 

- OD 15:00 DO 21:00 DAJEMY RATY 35% 

- EXP, DMG, IS ZOSTAŁY POPRAWIONE 

- WSZELKIE NIEDOCIĄGNIĘCIA TAK SAMO 

- TO CO TEODOR WYŚMIAŁ TO TEŻ JUŻ NAPRAWIŁEM Z NOWEGO KLIENTA NIE WYCIĄGNIE ZAPOMNIAŁEM 1 ZABEZPIECZENIA DODAĆ :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...