Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mortyriusz.pl - To my wyznaczamy Poziom ! [Dedyk] [Easy]

Developer Cycu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A mi wywala taki błąd:

30vnk1j.jpg

Oczywiście nawet nie wszedłem do gry, bo nie mam jak zaktualizować klienta...

Novum.png

• Odpowiedzi 421
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A mi wywala taki błąd:

14141140454999085293.jpg

Oczywiście nawet nie wszedłem do gry, bo nie mam jak zaktualizować klienta...

A wejść na stronę trudno ? Pisali o tym błędzie.... Masz nawet na samej gorze w prezentacji. Odpowiedzi szukaj w najlepszej odpowiedzi...

Opublikowano

Tak jak przeczuwałem, serwer totalnie nieudany - to już nie jest Metin to jest ... ? no właśnie co to jest ?! przekolorowane oczojebne kolory, które rażą na każdym kroku, drzewek nawsadzali gdzie się dało, tła nieba itd. tylko pytanie na co to komu ? cały ten kolorowy cyrk posuł klimat Metina, który to z założenia jest graficznie prosty jak budowa kija . Bugi, bugi, bugi ... po co były beta testy ? beta testerzy wykonali kawał dobrej roboty, pobyli, pobawili się i tyle . Teleportacja za każdym razem wiesza grę, exp jest beznadziejny jak na rzekomy serwer easy, nazwy niektórych NPC to dzecinada pełną gębą, ceny nieadekwatne do wypadających " Jank " ( kolejna nazwa z dupy ) , pozmieniane ikony, brak dźwięku, " Copyright by ... " pod każdym przedmiotem to już śmiech na sali, drop - Metiny czy Bossy, jaki drop ? to jałmużna :D, nie działające kanały, BS zbugowany, a jego używanie to bezsens, a ręcznie wbijanie dobre dla masochistów . Generalnie ja jak wszedłem na ten serwer to się za głowę złapałem, jeden wielki bałagan w którym nie wiadomo jak się odnaleźć i podejrzewam że wiele osób ma podobne skojarzenia, przez co po paru chwilach zrobili logout i tyle po nich . Przekombinowaliście, z Metina chcieliście zrobić chińską kreskówkę dla dzieci, tyle że w tym wszystkim mało konkretów, a przede wszystkim pozytywów przez co gra ma swój klimat - zepsuliście go i nie przewiduję by dużo osób tutaj grało .

Opublikowano

Ale serwer to lipa.. Ja wiedziałem że tak będzie i się nie pomyliłem :) Administracja nie ogarnięta , Wh na tym serwerze jest chyba legalne bo nawet w M1 sie bawie i nic do tej pory. Drop jak i exp w ogóle nie dopasowany, klasy nie zbalansowane. To na pewno nie jest Easy raczej już podchodzi pod " Nie uadany " Medium. :)

Ogółem serwer to jeden wielki SYF i nie polecam.Szkoda Pobierać nawet Clienta. Nara piątka.

Opublikowano

Kolejny niewypal, czyli jak wiekszosc serwerow. Ja bym na Waszym miejscu, wylaczyl serwer, zrobil to o co prosza gracze i wystartowal na nowo. Stracicie wielu graczy, ale jesli zostawicie jak jest to nie zyskacie nowych. ;)

Pozdro 600

Opublikowano

Ale serwer to lipa.. Ja wiedziałem że tak będzie i się nie pomyliłem :) Administracja nie ogarnięta , Wh na tym serwerze jest chyba legalne bo nawet w M1 sie bawie i nic do tej pory. Drop jak i exp w ogóle nie dopasowany, klasy nie zbalansowane. To na pewno nie jest Easy raczej już podchodzi pod " Nie uadany " Medium. :)

Ogółem serwer to jeden wielki SYF i nie polecam.Szkoda Pobierać nawet Clienta. Nara piątka.

Wh ,ciekawe bardzo :D

Co do klas ,to jak możesz mówić że nie są zbalansowane jak pewnie nie wbiłeś nawet 100lvl i biegasz w eq na 1/54lvl -.-

Cycu poprawia już all i jest ankieta na stronie co do resetu.

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

300 online? Teraz widac ile znaczy reklama Weezego.

tyle oznacza niepodkręcany licznik i było troszkę błędów dziś zostało już dużo poprawione cały czas poprawiam i wprowadzam :)

Zapraszam na Serwer 

Opublikowano

tyle oznacza niepodkręcany licznik i było troszkę błędów dziś zostało już dużo poprawione cały czas poprawiam i wprowadzam :)

Zapraszam na Serwer 

300 to bylo wczoraj kolego, obecnie idzie ku 200. Spada caly czas.

Niestety ale nie wbijam juz na serwer wiecej oraz nie polecam serwera. Jeden wielki bug ! Powodzenia w rozwijaniu tego szajsu, bo mozna powiedziec smialo ze to juz upadlo. Oddam tam konto 99 z jednym wielkim gownem w eq lol. 

Opublikowano

Ludzie spinają d*** bo is im nie działał i nie mogli dobić 30 lvla stojąc w m1 i płacząc że exp im nie leci ;) Gimby pierdolone

Opublikowano

Również zawiodłem się na serwerze, oraz zakończyłem grę bo nie widzę sensu dalszej gry. Miał być fajny easy z sporą ilością graczy, jest lipny medium z małą ilością graczy. No nic powodzenia. 

xD 

Opublikowano

Tak jak napisalem w zapowiedzi wszystko cacy ale cos wisi w powietrzu ;) i z tego co tutaj widze to jest lipa chlopaki ;) no coz, na szczescie niedlugo startuje miejmy nadzieje porzadny serwer .

[center][img=http://alistria.eu/pliki/sygny/sygna1.png][/center]

Opublikowano

Polecam szybką, 1 godzinną ankietę za restartem, szybki restart i drugi start. Na razie przyznaje się na serwer nawet nie wbiłem z powodu podobno oczojebnej grafiki, ale jeżeli będzie wszystko ok, to zostanę na długo.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...