Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mortyriusz.pl - To my wyznaczamy Poziom ! [Dedyk] [Easy]

Developer Cycu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiadomo coś kiedy będzie True ?:> Już on jak coś :)

tak w poniedziałek 

Wywala bo binka jest zepsuta i ktoś z głową może to naprawić ale nie cycu :D

Nadal Gram na wh od startu i brak bana :) suuuuper :)

Oglądamy bogusia :D

od dziś po update małym wh nie odpalisz bo nie dogrywałem zabezpieczenia jednego :D 

binka nie jest zepsuta :) czasem pojawiają się błędy lecz w bin już ich nie ma :)

• Odpowiedzi 421
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu sie nie moge zalogowac? Stoi caly czas na "Zostaniesz polaczony z serwerem Mortyriusz.pl".

Spatchowany client niby jest.

Opublikowano

Cycu , to jak ten bs działa , jesli wpisuje 30 srednie i co 5 zmianek pisze Udało sie i są srednie 5?

ustaw takie same alternatywne jak i te pierwsze i bd ok 

Czemu sie nie moge zalogowac? Stoi caly czas na "Zostaniesz polaczony z serwerem Mortyriusz.pl".

Spatchowany client niby jest.

nie powinno być takich problemów ale wpadnij na ts3 pogadamy indywidualnie tv i zobaczę co to czemu tak bo innym graczom działa jako że jest nowe to co robimy to musze podejmować czasem takie kroki :D 

Opublikowano

Na TS'a moge wejsc dopiero wieczorem, dom pelen osob, to by im to troche przeszkadzalo. Wychodzi na to, ze dopiero pod wieczor sobie pogram.

@@@

Jaki adres ts'a?

"edit

juz sobie sam poradzilem.

Opublikowano

Czemu nie idzie się zalogować ? 

Piszę cały czas ze :

Błąd łączenia z serwerem

ktos pomoze ? 

wybieram ch i na kazdym ch tak mam

Opublikowano

Piszę cały czas ze :

Błąd łączenia z serwerem

ktos pomoze ? 

wejdz ch2

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Napraw tego BS'a bo widzisz ze ludzie piszą że sie myli...

to zależy jaki czas ustawiają jak bony ustawić napisałem wcześniej 

Piszę cały czas ze :

Błąd łączenia z serwerem

ktos pomoze ? 

chanele są on jest wiele graczy online :)

Opublikowano

Witam

Jeżeli to jest server easy to ja jestem zakonnicą, exp masakra, zdobycie ulepszaczy na eq dla osoby grającej solo to jest cud ( mówie tu o epikach 90+) ceny z kosmosu, w cholere rzeczy nie działa ew. nie działa tak jak powinna, co chwile wysypujące się kanały, zero zainteresowania ze strony suportu, tu szczególnie biję do Wezzego bo znam go z paru innych produkcji i nie sądziłem że może się wepchać w takie za przeproszeniem gówno. Nie polecam tego serva, grasz sam i nie ładujesz w IS nic nie osiągniesz na nim. Tyle z mojej skromnej strony

Opublikowano

Witam

Jeżeli to jest server easy to ja jestem zakonnicą, exp masakra, zdobycie ulepszaczy na eq dla osoby grającej solo to jest cud ( mówie tu o epikach 90+) ceny z kosmosu, w cholere rzeczy nie działa ew. nie działa tak jak powinna, co chwile wysypujące się kanały, zero zainteresowania ze strony suportu, tu szczególnie biję do Wezzego bo znam go z paru innych produkcji i nie sądziłem że może się wepchać w takie za przeproszeniem gówno. Nie polecam tego serva, grasz sam i nie ładujesz w IS nic nie osiągniesz na nim. Tyle z mojej skromnej strony

Ja akurat mam full eq na 100/90lvl grając sam więc o co ci chodzi ? Zresztą lepiej grać grupą niż samemu ? A gdybyś potrafił czytać wiedziałbyś że support w sobotę i niedzielę nie działa tak samo w święta. Zresztą zobacz na topke i zobacz jakie mają lvl i ile grają :_)

Opublikowano

Co sie stalo ze strona?!

badam sytuację :D 

ddosy :<

nie 

Są obecnie prace na stronie.

tak :)

@DO ALL xD

dziś w nocy wprowadzę mały update :)

@ ps 

ROBIMY REKLAMĘ !! WSZYSCY :D 

Opublikowano

badam sytuację :D

nie 

tak :)

@DO ALL xD

dziś w nocy wprowadzę mały update :)

@ ps 

ROBIMY REKLAMĘ !! WSZYSCY :D

Jaki update? informuj dokładnie! :P

Opublikowano

Cały czas mam "Zostaniesz połączony z serwerem..." i nie moge sie zalogować od 2h

serwer ściągałem patcherem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...