Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mortyriusz.pl - To my wyznaczamy Poziom ! [Dedyk] [Easy]

Developer Cycu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

server totalny syf 2014, biolog zbugowany channele nie działają , jak się lognie to już nie wejdzie, bs zbugowany, przepustki na mape 90 nie dropią wogóle japier.dole syf totalny jak chcecie grajcie ja robie bajo z serva jak juz zrobilo to 50% osob ;)

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

• Odpowiedzi 421
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

server totalny syf, biolog zbugowany channele nie działają , jak się lognie to już nie wejdzie, bs zbugowany.

Potwierdzam wbudowany bs nie dziala a 5 slotowy wgl sie nie odpala

Opublikowano

server totalny syf 2014, biolog zbugowany channele nie działają , jak się lognie to już nie wejdzie, bs zbugowany, przepustki na mape 90 nie dropią wogóle japier.dole syf totalny jak chcecie grajcie ja robie bajo z serva jak juz zrobilo to 50% osob ;)

Widziałeś kiedyś jakikolwiek prywatny serwer, który na starcie nie miał żadnego błędu wszystko było dopracowane tak, że chodziło jak w szwajcarskim zegarku? hmm? Pewnie nie, więc nie rozumiem skąd odrazu taka negatywna opinia na temat serwera :)

Jest blokada przed używaniem programów zewnetrznych, BS będzie naprawiony + dodatkowo będzie zmieniony na 5 slotowy.

74030824808684612346.png

Opublikowano

1. Czy yang na wysoko-levelowych mapach lecą o wiele lepiej, niż np. w v2? Przykład - w v2 ze spota leci mi na 54lv 1kk. Ile leci ze spota na wysokolevelowych mapkach?

Czy drop yang zostanie zmieniony - poprawiony?

Czy procent doświadczenia zostanie zwiększony?

Jakie są sposoby zdobycia biżuterii na 54lv, poza metinami, oraz stalek, broni na 65lv?

123

Opublikowano

• skąd bronie 75 lv ? 
  • na mapie 90 nie ma expa ani dropu z metków.

Naprawcie to !!!!!

Bronie 75 z Boss'ów od 90+ [3% na drop].

Serwer ma dopiero parę godzin i takie sytuację, jak te nie są zaskoczeniem, ponieważ każdy serwer nie jest idealny na starcie. Administracja się stara i będzie do końca tego serwera. Wszystko się naprawi/poprawi, aby dobrze funkcjonowało. Lagów na serwerze nie ma, exp został podniesiony o 15 %, aby wbicie 90 lvl'a nie było za trudne. Na mapie od 90 leci bardzo mało, możliwe że zostanie to poprawione. Serwer jest typem Easy/Medium, z czego Exp podchodzi pod Medium. Na serwerze jest ten 300 lvl max i on nie będzie wbity w 24h, lecz parę dni.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Serw trochę start miał "zepsuty" ale mam nadzieje że za 2-3 dni wszystko zostanie naprawione.

Pozdrawiam mam_WH.

Dzisiaj już część rzeczy będzie poprawiona.

74030824808684612346.png

Opublikowano

BS jest prawie gotowy na dniu będziemy poprawiać błędy w tym BS. Zapraszam na serwer ! :)

Opublikowano

Dziwny troszkę ten serwer, do 90 lv jest dosyć fajnie, ale potem jest strasznie ciężko, exp strasznie wolny, metki są strasznie mocne o bossach już nie wspomnę, a drop jest beznadziejny, same surowe do alchemi lecą. No i nie rozumiem troszkę systemu ulepszeń EQ do expa, myślałem że będzie trzeba wydropić jeden set i wtedy będziemy go przerabiali na wyższe poziomy, a tu jest tak że trzeba dropić Np itemy v1 sa na 30, v2 na 75 i tak dalej. Jak dla mnie to ten serwer nie Easy, a typowy medium. No ale nic powodzenia. 

xD 

Opublikowano

Przecież to, że chanele im nie działają jest spowodowane DDoS'ami ;d

Jeśli macie bugi zróbcie tak jak Pawcio pisał, zgłoście je do supportu.
Ja osobiście pobieram klienta i mam nadzieję, że zagrzeje miejsca na dłużej ;)

@Edit Czemu patcher nie działa? Wywala jakieś błędy. Próbowałem już wyłączyć antywirusa i nic.

Opublikowano

Jak komuś BS serwerowy teraz nie działa:

Podchodzicie pod "Wspomagacze" odpalacie, nie działa.

Wyłączacie clienta, włączacie i działa :>

1377531174-U173186.png
Opublikowano

101 lvl wbity i jakie wrażenia z serwera?

1)Mianowicie exp nie dopasowany do mapek itp.Od 90 do 100 biłem 5  hp +2 pd'ki -da się to ofc naprawić, skorygować etc.
2)Loot z 1 bossa a mianowicie generała w av2 - no tu myślałem, że j*b*e -5 generałów + rękawica -sam "jank" - ofc da się to naprawić..
3)Bossy na mapach 90 oraz 100, hmm niech pomyślę.... to tak jakbyś karabinem strzelał w boga jak wiadomo Bóg ma good mode więc co najwyżej można go podrapać... Walka tak właśnie wyglądała, boss na 90 nie jaki gigant boss - bodyego ma na 2-4 hity + z aurą hitamy po 4,5k, a bez aury dziwnym trafem też 4,5k... za to boss wali nam od 10k do czasami 28k.. Nie muszę chyba wspominać o miliardowym pasku zdrowia i rege jak popier***nej. Na mapie 100lvl tak samo, jakiś zmutowany Bohater czy jak mu tam .- Da się poprawić..

4)Mamy dostępne zadania na "Wykop coś kilofem i oddaj to do alchemika", i powiecie pewnie co w tym dziwnego, a mianowicie "Kilofa się ku*wa nie da kupić, bo ktoś usunął go z deokbae..", więc nici z misji :/. - Także da się poprawić

5)% ulepszenia itemów to porażka, nie wspominając, ze na EQ z łez na +7/8/9 potrzebujemy ulepek z mapki 90, a gdy już upragniony itemek uda nam się ulepszyć do +9tki to klikając na nim metalem, aby w końcu zrobić 1 upragniony epik dostajesz komunikat, że zostałes "wyruchany" ponieważ administracja dała ulepy na przerobienie 1 epica z red lasu  / lasu, a dokładnie mówiąc metki 80-90(Resp metinów to 1 h, spoty ich nie zostały powiększone, działające 3 channele + 300 osób próbująca je zdobyć.... -Także da się poprawić.

6)Nie wiem po kiego grzyba skasowali DT -byłoby fajną alternatywą do zdobycia trutki/bambusa/żala itd., no ale tutaj została po prostu wypierd*lona :/.

Dlaczego to wszystko wypisałem zapewne wiele Was główkuje skoro topke wbiłem, a bo po to, że jeżeli ci "Pseudo Beta Testerzy" mają dostać po kilka K sm'ów to proszę o przeczytanie tej wiadomości jeszcze raz, oraz przeanalizowanie dogłębnie sytuacji serwera. Nie jest on zły, ale przez to wszystko wyszedł medium z nutką Harda... Nie było nigdy serwera bez bugów i poprawek, ale to ku*wa było przegięcie pały.

@Edit 

Dodam, jeszcze, że drop z metinów to najczęściej jakaś rybka/kilka smoczych szafirów/przepustki na mapę.Jak mamy farta jak np. ja to można 2 do 3 razy na 70 metków wydropić dodanie 6/7 bona x1 albo kupon na smy - i tutaj też dziwne bo na kuponie pisze KUPON 250 SM po czym jak klikniemy daje on tylko 20 SM. To tyle.

Opublikowano

101 lvl wbity i jakie wrażenia z serwera?

1)Mianowicie exp nie dopasowany do mapek itp.Od 90 do 100 biłem 5  hp +2 pd'ki -da się to ofc naprawić, skorygować etc.

2)Loot z 1 bossa a mianowicie generała w av2 - no tu myślałem, że j*b*e -5 generałów + rękawica -sam "jank" - ofc da się to naprawić..

3)Bossy na mapach 90 oraz 100, hmm niech pomyślę.... to tak jakbyś karabinem strzelał w boga jak wiadomo Bóg ma good mode więc co najwyżej można go podrapać... Walka tak właśnie wyglądała, boss na 90 nie jaki gigant boss - bodyego ma na 2-4 hity + z aurą hitamy po 4,5k, a bez aury dziwnym trafem też 4,5k... za to boss wali nam od 10k do czasami 28k.. Nie muszę chyba wspominać o miliardowym pasku zdrowia i rege jak popier***nej. Na mapie 100lvl tak samo, jakiś zmutowany Bohater czy jak mu tam .- Da się poprawić..

4)Mamy dostępne zadania na "Wykop coś kilofem i oddaj to do alchemika", i powiecie pewnie co w tym dziwnego, a mianowicie "Kilofa się ku*wa nie da kupić, bo ktoś usunął go z deokbae..", więc nici z misji :/. - Także da się poprawić

5)% ulepszenia itemów to porażka, nie wspominając, ze na EQ z łez na +7/8/9 potrzebujemy ulepek z mapki 90, a gdy już upragniony itemek uda nam się ulepszyć do +9tki to klikając na nim metalem, aby w końcu zrobić 1 upragniony epik dostajesz komunikat, że zostałes "wyruchany" ponieważ administracja dała ulepy na przerobienie 1 epica z red lasu  / lasu, a dokładnie mówiąc metki 80-90(Resp metinów to 1 h, spoty ich nie zostały powiększone, działające 3 channele + 300 osób próbująca je zdobyć.... -Także da się poprawić.

6)Nie wiem po kiego grzyba skasowali DT -byłoby fajną alternatywą do zdobycia trutki/bambusa/żala itd., no ale tutaj została po prostu wypierd*lona :/.

Dlaczego to wszystko wypisałem zapewne wiele Was główkuje skoro topke wbiłem, a bo po to, że jeżeli ci "Pseudo Beta Testerzy" mają dostać po kilka K sm'ów to proszę o przeczytanie tej wiadomości jeszcze raz, oraz przeanalizowanie dogłębnie sytuacji serwera. Nie jest on zły, ale przez to wszystko wyszedł medium z nutką Harda... Nie było nigdy serwera bez bugów i poprawek, ale to ku*wa było przegięcie pały.

@Edit 

Dodam, jeszcze, że drop z metinów to najczęściej jakaś rybka/kilka smoczych szafirów/przepustki na mapę.Jak mamy farta jak np. ja to można 2 do 3 razy na 70 metków wydropić dodanie 6/7 bona x1 albo kupon na smy - i tutaj też dziwne bo na kuponie pisze KUPON 250 SM po czym jak klikniemy daje on tylko 20 SM. To tyle.

Kurde, chciałem pograć, bo nudzi mi się ostatnio i myślałem nad jakiś metinowcem, ale mnie bardzo zniechęciłeś  :D  Nic tak nie wkurwia jak tłuczenie metków za ulepami a tu praktycznie wielki c**j.

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Kurde, chciałem pograć, bo nudzi mi się ostatnio i myślałem nad jakiś metinowcem, ale mnie bardzo zniechęciłeś  :D  Nic tak nie wkurwia jak tłuczenie metków za ulepami a tu praktycznie wielki c**j.

To znaczy serwer sam w sobie nie jest zły, albowiem wymaga on sporo pracy, aby grało się na nim jak na easy/medium, a nie Medium/Hard. Nie zniechęcam do gry tylko popedzam tym administracje do pracy.Cycu miał o 2:00 w nocy wbić na serwer, więc gdzie on właściwie jest bo mamy 8:40 -.-.

Opublikowano

Mówiłem w zapowiedzi że to będzie jeden wielki syf nie dopracowany. Cyca serwery nigdy nie będą dobre :) 

Exp nie dopasowany , skile również , bug yanga zrobiłem bez problemu , gram na wh i wezzy jeszcze mi bana nie dał wiec super GA i zabezpieczenia :)

Przepraszam wszystkich za moje czynny :c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...