Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mortyriusz.pl - To my wyznaczamy Poziom ! [Dedyk] [Easy]

Developer Cycu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 421
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"TeReN" jak go sam nazwałeś już od jakiegoś czasu map nie robi, ale co ja ci będę tłumaczył, ty wiesz więcej o nim, niż on sam o sobie.

Z mapami Cycowi pomagałem ja, tłumaczyłem mu co i jak.

Ehh... Ja to się od ludzi twojego pokroju dowiedziałem, że handluje kebabami na rynku, okradam toi toi'e, handluje bułkami, pracuje dla Mafii, a moja siostra to prostytutka - Może by mnie to ruszyło, jakby nie fakt, że nie mam siostry.

Także idź siać ferment gdzie indziej, bo g****o wiesz, a się wypowiadasz na tematy osób z którymi wgl. nie rozmawiałeś.

Nie wiem kto ci tego kid moda dał, ale popisuj się swoją "wiedzą" dalej.

Co tam jeszcze w tej szklanej kuli widzisz?

@top

Administratorze usuń te gimbusiarskie teksty z mobów i nazwy NPC - To na prawdę lipnie wygląda.

Widzi kwintesencję twojego przeznaczenia. Jako pojemnik na mocz.

Wiesz co jest najlepsze? Jesteś dziwką alfonsa od którego wybłagałeś jakiś tam grosz na ten twój c**jowy serwerek, ale c**j z tym,  ale jak to coś padnie my będziemy się śmiać to ty tego nie zrozumiesz.

64562221938.png

Opublikowano

Gdzie lota ten 5 bon? nie ma u handlary

I polecam skasowac opcje ze u danego gracza mozna zobaczyc jego ekwipunek... nie bedzie frajdy z pvp

Zamiast usuwać tą opcję to może lepiej dodać możliwość zablokowania tej opcji tak jak pisania do niego na szept itd.

To byłoby najlepsze rozwiązanie :)

Opublikowano

U mnie działa.. Gorzej z grą.. Patcher nie pobiera, a gdy pobrałem to "bez patchera" to wyskakuje " błąd połączenia " także...

Opublikowano

IP ts3 

I jakiś ogarnięty client gry dobry hosting ! 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

U mnie działa.. Gorzej z grą.. Patcher nie pobiera, a gdy pobrałem to "bez patchera" to wyskakuje " błąd połączenia " także...

Mam taki sam błąd. 

Opublikowano

ELO ZIOMKI, I CO?????????? MÓWIŁEM, ŻE GÓWNA SIE NIE TYKA?

Opublikowano

ELO ZIOMKI, I CO?????????? MÓWIŁEM, ŻE GÓWNA SIE NIE TYKA?

Piznij się synek tam, gdzie ci songo pokazuje.

Kolejny 15 letni gimbus ddosujący z vps-a za 30zl za pomocą g3m.pl ? ale jestes fajny

@topic

Serwerek calkiem fajny, przyjemnie sie gra, z full is'em idzie latwiutko, a is tani jak barszcz, za 30zl sms masz full is + zapas 400sm na zaś

Opublikowano

Boli mnie jedna sprawa ;D 
- Set eq pod exp w IS ; / 

Wbiję, zobaczę ; ) Oczywiście jutro bo pierwszego dnia zawsze DDoS'y.
Jak z reklamą?
W ile można osiągnąć max lvl?
Dropi aż tak dużo pieniędzy, że jest zwiększony limit?

Kolejny 15 letni gimbus ddosujący z vps-a za 30zl za pomocą g3m.pl ? ale jestes fajny

@topic

Serwerek calkiem fajny, przyjemnie sie gra, z full is'em idzie latwiutko, a is tani jak barszcz, za 30zl sms masz full is + zapas 400sm na zaś

A co jeśli nie chciałbym wydać nawet grosza na IS ? ;d
Opublikowano

Ale spokojnie już promujmy działalność Bomba, za niedługo po wpisaniu w google "c*****a strona" będzie ci wyskakiwać FP Bomba, po wpisaniu BombWork wyskoczy ci domena opisująca jego "umiejętności", która będzie stworzona przez nas.

Dostał czas na naprawienie nam stron i się nie wywiązał, to my już zadbamy o jego promocje, nawet mu te jego kupowane like na FP nie pomogą.

Ogółem teraz to jedyne co mu zalecamy zrobić to siedzieć cicho na dupie w innym wypadku jego skryptom zmienimy licencje na "FreeWare".

Trafił na mądrzejszych od siebie i tyle - Kiedyś musiał.

90% to praca Cyca w oparciu o pomoc Niemców, wszystko robił sam i nie wiele mu pomagali.

Wskaż mi prace, którą wykonali "technicy" z MPC (Za wyjątkiem Terenzo, bo on akurat zna się na rzeczy) - Powodzenia!

Najśmieszniejsze jest to, że napisałeś to ty, bekę mamy z ciebie laczku już od kilku dni.

Wy mieliście przecież świetnego src aka VanillaCore i nawet nie potrafiliście go edytować, a w pierwszej fazie serwera padaliście na glebę co minute.

O waszych questach to już nie wspomnę haha :D

Beka z ciebie typie, ty już się popisałeś swoimi umiejętnościami, a teraz weź się za obieranie cebuli, bo lepiej ci to wychodzi.

Cieszy mnie niezmiernie to, że wszedłeś do prezentacji pierwszego serwera na Source i widzę, że bardzo ci się podoba, bo srasz pod siebie z zazdrości (Tak mówią twoje przydupasy).

Teraz Cycu zabiera się za naprawę itemshop'a i kilku małych błędów.

Na dniach będzie jeszcze potężniejsza reklama, także zapraszam was na serwer, bo nikt jeszcze nie postawił tak rozbudowanego serwera.

Haha.. Cycu pewnie stoi na novaline, bo na m2dev nie ma poradników jak skompilować maina. xD

Co do Bazyla to nie wątpię w jego umiejętności, jest dobry w swoim fachu i na pewno ktoś taki jak Ty nie powinien go obrażać.

Ponawiam moje pytanie.. Czemu laguje mi client gdy przechodzę obok tej trawy i jak to naprawić?

pre_1405084226__sygnatura_3.png

Opublikowano

Boli mnie jedna sprawa ;D 

- Set eq pod exp w IS ; / 

Wbiję, zobaczę ; ) Oczywiście jutro bo pierwszego dnia zawsze DDoS'y.

Jak z reklamą?

W ile można osiągnąć max lvl?

Dropi aż tak dużo pieniędzy, że jest zwiększony limit?

A co jeśli nie chciałbym wydać nawet grosza na IS ? ;d

Zgaduje że jak nie będziesz chciał wydać grosza na is wtedy nie wydasz, ale nigdy nie wiadomo.

@topic

Fajnie sie gra, 400 online i ciągle rośnie

Opublikowano

@topic

CO TY PIERDOLISZ?????????????????????????????? GIMB?????? CO TY MYSLISZ, ZE RAZEM W KLASIE BEDZIEMY PO WAKACJACH  B)

synku????????????????????????????? JESTEM STARSZY NIŻ TWOI RODZICE PEWNIE LOL

TEN ROCZNIK 95+ JEST ZJEBANY W C**J, TEN ZIOMEK MNIE UTWIERDZA W TYM CORAZ BARDZIEJ.

WEEEZY TO CO Z TĄ SERIĄ Z SENTHII  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD

SERWERA NIE POLECAM,  ZLAGOWANY JAK KASY W BIEDRONCE.

ELO

Opublikowano

"Wy mieliście przecież świetnego src aka VanillaCore i nawet nie potrafiliście go edytować, a w pierwszej fazie serwera padaliście na glebę co minute."

Chyba Ci sie k***a wymiary pojebały. Dalej gościu pierdol na tematy o których nie masz pojęcia.

64562221938.png

Opublikowano

taki ten serwer EASY to nie jest... :) myślałem, że chociaż do 150 będzie łatwo :)

powinien nazywać się OSTRY MEDIUM, ale to tylko moja opinia :)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

"Wy mieliście przecież świetnego src aka VanillaCore i nawet nie potrafiliście go edytować, a w pierwszej fazie serwera padaliście na glebę co minute."

Chyba Ci sie k***a wymiary pojebały. Dalej gościu pierdol na tematy o których nie masz pojęcia.

dla Ciebie ziomeczq propsik za alistrie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...