Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mortyriusz.pl - To my wyznaczamy Poziom ! [Dedyk] [Easy]

Developer Cycu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cycu łaskawie czekam na odpowiedz czy dostane unbana.

ja ci bana nie dawałem pisz do gm/ga pewnie paweł bo banował 2 osoby i kilka na chat :)

Kiedy serwer został odpalony ?

Bo przy włączaniu pisze, że serwer powstał 28.03 a dziś jest 07.07 i prezka była z 4 lipca chyba...

wiem z pierwszej odsłony jeszcze team muszę dopisać xD

DODAJ RESZTĘ ULEPSZACZY DO IS KARWASZTAWRZ !!!!

dobra dobra powoli xdddd easy easy :D 

• Odpowiedzi 421
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam

Jeżeli to jest server easy to ja jestem zakonnicą, exp masakra, zdobycie ulepszaczy na eq dla osoby grającej solo to jest cud ( mówie tu o epikach 90+) ceny z kosmosu, w cholere rzeczy nie działa ew. nie działa tak jak powinna, co chwile wysypujące się kanały, zero zainteresowania ze strony suportu, tu szczególnie biję do Wezzego bo znam go z paru innych produkcji i nie sądziłem że może się wepchać w takie za przeproszeniem g****o. Nie polecam tego serva, grasz sam i nie ładujesz w IS nic nie osiągniesz na nim. Tyle z mojej skromnej strony

Jezeli chodzi o eq to nie jest tak latwo jak z wbiciem lvl trzeba sie troche pomeczyc a to ze rywalizowac nie umiesz i chcialbyc miec wszystko od razu to sorry

Kolejna kwestia support, zero zainteresowania przepraszam bardzo ale support pracuje intensywnie.Siedzialem cala noc na supporcie staralem sie kazdemu pomoc wiec sobie wypraszam to ze nie ma zainteresowania ze strony supportu

Pozdrawiam ~[sGM]Pawcio

74030824808684612346.png

Opublikowano

Co chwile wywala z gry, wyskakuje komunikat że Twoje konto jest zalogowane.

WTF ? Możecie to naprawić ? Co tp musze rlgać bo się czeka nie wiadomo ile aż przeniesie.

Ludzie skarżą się, że co chwile lagi i kicka..

Zróbcie coś z tym jeżeli macie zamiar przyciągnąć nowych graczy i obecnych utrzymać...

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Niech ulepy ciężko dropią i jakby jeszcze ich nie było w is byłoby w ogóle super.. Jak ktoś włoży w is z 50 zł to zrobi sobie takie eq że odechce się grać.. taka prawda..

Opublikowano

Serwer ok, ale bardzo często wywala z serwera :/

prosił bym bardzo o opisanie tego gdyż ja nie mam problemów mianowicie 

na support proszę to zgłaszać !!

np.

System : Win 7 64 bity

Service pack : service pack 1

np.

- Wywaliło mnie z mapy do logowania 

- Wyłączyło klienta do pulpitu 

- kocka z gry do logowania po czymś 

nie zaprzeczam że mogłem popełnić błędy aczkolwiek muszę mieć dokładny opis problemu gdyż to co robię jest całkiem nowe i mogą występować czasem problemy i trzeba je poprawić 

PS. Takie zgłoszenia proszę kierować na support ( link na stronie )

Opublikowano

Mam taki problem. Teleportowałem się na mapę 90 po czym mnie wywaliło. Od tego czasu po załadowaniu mapy ciągle wywala mnie do okna logowania

Opublikowano

Mam taki problem. Teleportowałem się na mapę 90 po czym mnie wywaliło. Od tego czasu po załadowaniu mapy ciągle wywala mnie do okna logowania

wejdz przez inne ch

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Nie polecam, zawiodłem się na tym serwie po prezentacji sadziłem że będzie spoko.
Moje powody to:
- lipny system zdobywania ulepek chodzi mi głownie o bossy, które się respią co 1h albo i więcej.
- pełno dzieci które ksują metki/spoty/bossy.
- bossa na gracz który zaczął grac solo nie ubije musi chodzić z kimś, wiec nie wiem czy "easy" serw to jest.

Pozdrawiam mam_WH

Opublikowano

Nie polecam, zawiodłem się na tym serwie po prezentacji sadziłem że będzie spoko.

Moje powody to:

- lipny system zdobywania ulepek chodzi mi głownie o bossy, które się respią co 1h albo i więcej.

- bossa na gracz który zaczął grac solo nie ubije musi chodzić z kimś, wiec nie wiem czy "easy" serw to jest.

Pozdrawiam mam_WH

- o to chodzi od początku bylo mowione ze ciezko bedzie z ulepszaczami

- ksuja jak wszedzie

- da sie ubic solo :)

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

- o to chodzi od początku bylo mowione ze ciezko bedzie z ulepszaczami

- ksuja jak wszedzie

- da sie ubic solo :)

Ale człowieku bez przesady, i co teraz te ulepy będą w IS i oto wam chodzi, że bossy się kurw@ repsią 1h+ i żeby kupować z is... ehh

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Ale człowieku bez przesady, i co teraz te ulepy będą w IS i oto wam chodzi, że bossy się kurw@ repsią 1h+ i żeby kupować z is... ehh

Oj zaraz się rozpłaczę :) Jak nie wiesz gdzie są respy to nie nasz problem :) Ja akurat nie mam problemy ze znalezieniem bossa i ubicie jego.

Opublikowano

Moje powody to:

Pozdrawiam mam_WH

To jest właśnie dobre w tym serwerze. Wbijasz szybko max lvl, masz wtedy dostęp do wszystkiego i duże możliwości dzięki którym rozbicie EQ.

Ciężki drop ulepek nie jest raczej błędem tylko częścią idei twórców serwera.

Opublikowano

Ogarnijcie drop z metinów bo dropia taki syf ze szok...demoniczny proch i te jebane runy...Nic pozatym...a gdzie pd, eq do expa, jakieś kostiumy?

Opublikowano

To jest właśnie dobre w tym serwerze. Wbijasz szybko max lvl, masz wtedy dostęp do wszystkiego i duże możliwości dzięki którym rozbicie EQ.

Ciężki drop ulepek nie jest raczej błędem tylko częścią idei twórców serwera.

Szybko max lvl? Chyba na Pd x10, ja zrezygnowalem z serwera gdy po wbiciu 90lvl okazalo sie, ze leci 3-5% za spota. Ogolnie moglbym tak grac, ale czekajac na ten serwer spodziewalem sie serwera easy/4fun jakby bylo napisane, ze bedzie to serwer medium co do expa nie mialbym zadnych zarzutow. Serwer jednak chyba polecam, lecz jest mala ilosc graczy, a reklama ktora miala miec miejsce, gdzie jest? Serwer pojdzie, albo nawet juz idzie w slady innych serwerow True, tzn. stabilnosc, mala ilosc graczy, przyjemnosc gry tylko na duzym lvl.

Opublikowano

Pytanie do admina...Zwiekszycie exp na mapce od 100? Nie wyobrazam Sobie tak expa...A jak nie to chociaż powiekszcie spoty bo 4-5 grupek to jest nic...Licze na odpowiedz

Opublikowano

lekko zwiększyć expa i grupki na mapkach 90+ jest świetnym pomysłem.. Dodatkowo zmniejszyłbym kwotę za zmianki np. 500zmianek za 1kk. Chodzi o to że zmianki są za drogie.. wydałem już jakieś 250kk i wybonowałem z połowę eq.. 

Opublikowano

Ile osób online w  szczycie? :)

Na stronie masz licznik. Aktualnie gra 373 osób

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Hmm serwer jak narazie do 93lvl wydaje sie fajny duzo nowosci.Jest co robic aby ulepszac swoje eq wiec serwer nie powinien sie znudzic.

Ale na litosc boską naprawcie te logowanie bo nie mozna wbic czasami a do tego przed chwila zbugowala mi sie postac i odrazu wywala...

Na stronce nie ma zadnego przycisku do odbugowania to chociaz moglibyscie go dodac jak na innych serwerach .Licze ze bede mogl dalej grac bo gra sie super.

Opublikowano

Wbiłem 100 poziom i odechciało mi się grać, nie jest związane to z expem bo expiło się przyjemnie ( o dziwo ).

Problem polega na ogromie misji na początku, nic bym nie miał naprzeciwko gdyby chodziło tu o małe ilości potworów/bossów/metinów.

Chodzi tutaj o resp, i o ludzi. Ludzi jest masa, i mnóstwo ludzi poluje na potwory/bossy i metiny bo każdy chce zrobić te misje a to odpycha, bo robić głupią misje z bossem orków musiałem prawie 45 minut...

Ja podziękuje, niestety nie ma serwera idealnego.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...