Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mortyriusz.pl - To my wyznaczamy Poziom ! [Dedyk] [Easy]

Developer Cycu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WeeZy bij tam Cyca , zeby restart zrobił ;(

Na pewno graczy przybedzie ale nie tak jak gdyby byl restart.

Skad 6/7? Moglibyscie dodac za te punkty PO chyba ze juz są.

• Odpowiedzi 421
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zwiększyłbym ilość i zmniejszył czas respawnu metinów w red lesie.. Czekałem z 30 min na 1 metka i nic, a tylko z nich dropią stalki ; /

Opublikowano

Tłumaczyłem mu żeby zrobił reset , to niestety on się boi o złą reputacje bo zrobi reset to będa hejty na niego.

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Tłumaczyłem mu żeby zrobił reset , to niestety on się boi o złą reputacje bo zrobi reset to będa hejty na niego.

Tak pewnie będzie, tak to już jest z ludźmi w metinie.

topic.

Jak dla mnie za dużo bajerków najebane, nie podoba mje sie to.

Opublikowano

6/7 z bosów leci

giphy.gif

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Na tym to polega , ryzykujesz i wygrywasz , albo nie ryzykujesz i masz 300 online :P

albo nie podkręcasz licznika i dążysz do tego by było jak najlepiej dziś udało się poprawić najważniejsze exp jest teraz taki jak gracze chcieli już zobacz jaki lvl i nie ma sesu robić resetu jak można to samo w  ciągu ilu osiągnąć strona i tak nie zapisze tego kto był 1/2/3 bo to bombwork robił ale odbombworkowiona już troszkę :D 

18598432440723954711.jpg

Opublikowano

"TeReN" jak go sam nazwałeś już od jakiegoś czasu map nie robi, ale co ja ci będę tłumaczył, ty wiesz więcej o nim, niż on sam o sobie.

Z mapami Cycowi pomagałem ja, tłumaczyłem mu co i jak.

Ehh... Ja to się od ludzi twojego pokroju dowiedziałem, że handluje kebabami na rynku, okradam toi toi'e, handluje bułkami, pracuje dla Mafii, a moja siostra to prostytutka - Może by mnie to ruszyło, jakby nie fakt, że nie mam siostry.

Także idź siać ferment gdzie indziej, bo g****o wiesz, a się wypowiadasz na tematy osób z którymi wgl. nie rozmawiałeś.

Nie wiem kto ci tego kid moda dał, ale popisuj się swoją "wiedzą" dalej.

Co tam jeszcze w tej szklanej kuli widzisz?

@top

Administratorze usuń te gimbusiarskie teksty z mobów i nazwy NPC - To na prawdę lipnie wygląda.

Ostatnio rok temu bawiłem się z serwerami prywatnymi i ich stawianiem, więc nie wiem czy Vatahar jeszcze bawi się w robienie mapek a jak wiesz lub może nie wiesz robił majstersztyk.

A co do Twojego handlu kebabami, ludzi Twojego pokroju, Twojej siostry prostytutki, której nigdy nie miałeś a puszczała się za marne grosze i czołowej obsady rodziny mafijnej Bonza Hakera.. Szczerze nie wnikam, bo to Twoje prywatne życie i zjebiesz je sobie na swój sposób tak więc jak już masz chłapać mordą to rób to z umiarem.

Ogrodnikiem nie jestem a z Twoich wirtuozerskich opowieści o zaprzepaszczonym losie można nad tą fuchą w Twojej roli polemizować, tak więc nie sieję fermentu, niektórych znam z Twojej znakomitej brygady, odwalili dobry projekt a Ty możesz dalej przekazywać swe nauki o architekturze Metin2 przekazywać dalej.

A jeżeli chcesz polemizować nad Tym kto powierzył mi funkcję KidModeratora, to odwołaj się do Administracji choć ranga ma zerowe znaczenie w tym momencie i jedynie pokazuje Twą pustkę intelektualną. 

Także bez farta i bądź cyganem gdzie indziej.

Opublikowano

Metin2 l Mortyriusz.pl #4 - " Nowy Grafik l Co ty wiesz o zabijaniu vs Seria Surą BM ! " 

Pozdrawiam [GA]WeeZy oraz zapraszamy na serwer

giphy.gif

Opublikowano

A bs nadal nie działa...I btw 10 przepustek zeby wejsc na mape od 90? Przesada troszkę jak dla mnie...Btw skad to wgl dropi?

Opublikowano
  • Czy yang na wysoko-levelowych mapach lecą o wiele lepiej, niż np. w v2? Przykład - w v2 ze spota leci mi na 54lv 1kk. Ile leci ze spota na wysokolevelowych mapkach?
  • Czy drop yang zostanie zmieniony - poprawiony?
  • Jakie są sposoby zdobycia biżuterii na 54lv, poza metinami, oraz stalek, broni na 65lv?

Witam, bardzo, ale to bardzo prosiłbym administrację o przykład dropu yang z moba, na wysokolevelowej mapie.

Na np. lv 150, 200, 250. W v2 pająki leci mi na 55lv po około 7-20k z moba. A na lepszych mapkach?

Proszę o kilka przykładów, będę mega wdzięczny.

123

Opublikowano

A bs nadal nie działa...I btw 10 przepustek zeby wejsc na mape od 90? Przesada troszkę jak dla mnie...Btw skad to wgl dropi?

dropi z metinów od 5 do 280 lvl bs działa odpal klienta przez patcher :)

Opublikowano

Tak więc 127 lvl wbity, 0 władowania w IS a posiadam kostium na 30 dni oraz peta za wymianę, co jest okey.

2 sprawa expi się bajecznie od mapki 100 i potem na tej 120 aż chce się w metka pykać <3.

Serwer po poprawach Cyca jest okey, tak jak pisałem gdyby beta były od 1-szego lvl'a i lvlowania poprzez bicie lvl'a na mapkach po kolei, to nie było by całego spamu ludzi nie potrafiącym wbić w 1 dzień serwera 100 lvl'a -tak wiem, że to miał być easy/medium.. Jednakże nie jara mnie 300 lvl w 5 dni na full IS, który łatwo zdobyć. Z bossów zajebisty drop trutki/lwi/chakramki itd. Co najważniejsze Kasa na mapie 120 w godzinę masz z samych spotów z 120-200kk + jak ubijasz bossy jak ja to masz truty/bambussy itp rzeczy na sell z czego jest ogromna kasa. Nie wierzysz? Wejdź na serwer i pograj z 10h :).

Pozdrawiam i Polecam Polokima.

Opublikowano

Witam mam problem z bs-em na serwerze.Otóż gdy włączę wszystko ładnie piękne.Ustawiam średnie obrażenia,wyznaczam item,i daje prędkość.Gdy wcisnę start.Pokazuje mi się że Bonusowanie Zakończone a gówno prawda bo nie wylosowało mi.Zostało tak jak było.Proszę o pomoc :)

Clienta mam zaktualizowanego do max

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Słuchaj Cycu zostało jeszcze 1... ULEPKI.

Biżu z nieb lez +9 powinno byc w sklepie, a teraz na +7 trzeba ulepki z mapy 90 lvl

Do epikow ulepy z lasu...

Eq fo expa I (na 30 lvl ) tez potrzebuje ulepy z mapy 90..

Naajepiej by bylo gdyby tylko epiki potrzebowaly ulepek Z MAPY 90+ A nie z lasu....

Opublikowano

Biżu z nieb lez +9 powinno byc w sklepie, a teraz na +7 trzeba ulepki z mapy 90 lvl

Naajepiej by bylo gdyby tylko epiki potrzebowaly ulepek Z MAPY 90+ A nie z lasu....

no to pisz że kupisz np bo ludzie na 200% będą sprzedawać :D ale idziemy ku dobremu xD z tego co na supporcie zgłosili to zaraz bd poprawiać :D 

------------------------------------------------------------------------------------------

7.06.2014r

------------------------------------------------------------------------------------------

- Brak mostu u czerwonych jak się jedzie w stronę staruszka.
- W atlantydzie v2 w prawym rogu na mapie na rogach pomieszczeń wpada sie w dołki
- BS kupuje inny itemy niz zmianki
- Bon niewrażliwy na upadek nie działa.
- Wierzchowce lagują
- Przy wyrzucaniu itemów(np co 2 sekundy) wyskakuje informacja że trzeba odczekać 3 sekundy ale są w niej kwadraty nie ma polskich znaków
- Poprawić misje z rybakiem na 30 lvl (nie można zrobić bo wędka jest na 80lvl)
- Dodać kilof do jakiegoś npc.
- Nie można otwierać skrzynek z IS z PD (Taj.Szafirowa Skrzynia)
- Nasior do expa II ma bon szycie zamiast mobów
- Poprawa ros żółtych itp.
- Literówka w pierwszym badaniu Alchemika
- BS nie zawsze działa
- Nie działa opcja blokuj na szepcie, po zablokowaniu nadal można do kogoś pisać
- Mikstura szybkości ataku daje za dużo ataku nie zalicza wszystkich hitów
- Usunąć świecenie zbroi - lagi
Opublikowano

Popieram gościa 100%.. Ulepki tutaj to jakaś kpina (delikatnie mówiąc) by zrobić stal na +9 musiałbym chyba z 4h dropić na metinach, a i tak miałbym może na 1 stal, a co z bronią? To chyba server easy, a ulepki jak na hardzie.. : ) Rozumiem że takie rzeczy są do poprawy, no ok, ale kto był na becie powinien nazywać się partaczem : )

Opublikowano

Zwiekszcie drop branzy do expa/

Zwiekszcie drop piaskow kwarcowych , majac innych ulepkow 70 piasków mma 9 >.< .

Opublikowano

Po niby rzekomych poprawkach wszedłem na chwilę i przy pierwszym teleporcie gra wisi, wychodzę, wybieram postać, wchodzę do gry i nie ładuje postaci - zmieniam kanał, wchodzę do gry próba teleportacji i powtórka z rozrywki :D ok mam pech pozmyślałem, więc następnym razem nie będę się teleportował tylko sprawdzę exp - jak był słaby tak jest słaby nadal, ale to nic z pluszaków wypadły mi roski sęk w tym że 2 rodzaje z nich nie mają żadnych atrybutów, drop " Jank " to czysty żart i dlatego daję sobie spokój :D

Opublikowano

Jakiego switchbota polecacie do tego metka ?

Może ktoś linkować ? Daje limit.

Facepalm , masz bsa w cliencie innego nie uruchomisz.

Nie wazne kwarcowe dobrze dropia , myslalem ze dropia tylko w lesie z metkow :)

BS inny ale gorszego nie widzialem , wklepiesz bony , a on wbije inne i sie zatrzyma przy predkosci 1.0 >.<

Opublikowano

Ściągnałem clienta przed startem ale nie mialem czasu :( wiem ze byly problemy na poczatku, ale widze ze liczba online wzrasta, jest niedziela więc dam serwerowi szanse :)

Opublikowano

ItemShop jest już w 100% sprawny oraz dodalismy do niego pasy.

Na serwerze jest coraz więcej graczy , wszystkie bugi poprawione

O 18:00 OX :)

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...