Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kable do pada

zima1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poczytałem troche i do konwertera speedshot potrzebny jest niby pad przewodowy żeby podłączyć go również. Czy chodzi o kabel do ładowania? W konwerterze jest wejście usb tak jak w kablu do ładowania. Tylko nie wiem czy to będzie działać. Może jest jeszcze inny kabel żeby podłączyć pada? Nie wiem nie znam się na tym. Ja mam pada bezprzewodowego. Tutaj jest link do mojego pierwszego tematu, jeśli możecie pomóżcie. http://www.mpcforum.pl/topic/1239306-konwerter-od-hama-speedshot/

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

Ref... Czy naprawdę nikt tego nie wie?

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

Kablem do ładowania nie podłączysz do PC bezprzewodowego pada, on nie przesyła żadnych danych z pada do konsoli, więc - służy tylko do ładowania , nie wiem czy istnieje jakiś inny, który by na to pozwalał, ja o takim nie słyszałem.

Opublikowano

Ok ale jak się kupuje pada przewodowego to ten kabel też jest tylko do ładowania?

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

Ok ale jak się kupuje pada przewodowego to ten kabel też jest tylko do ładowania?

A jak byś wtedy chciał go podłączyć ? xD No jasne, że przewodowy pad jest do podłączenia kabel, a nie do ładowania..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...