Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Exoria.pl - Coming Soon !

xMateo™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oj nie płacz. Podobieństwo? proszę bardzo :

- te sam tekstury

- ta sama mini mapa

- te same mapy

- wiele wiecej

A zresztą zobaczycie na starcie jak sie szybko wyjebie :D

Każdy wirus jest niebezpieczny idioto, ale spoko tylko pozniej nie plakajcie ze formata musieliscie robic ;)

Niebezpieczne jest trzymanie przy życiu osób twojego pokroju, miernoto.

Serwer polecam ze względu na Hajde, bo jako GM na pewno zapewni Wam wiele niezapomnianych wrażeń, co do reszty... badar, wtf?! xD

Przydałaby się Wam lepsza prezentacja, bo szczerze mówiąc aktualna odpycha okropnie, no ale życze powodzenia, na bete nie wpadne bo czasu mało, ale na officjal czemu nie;)

• Odpowiedzi 309
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dlaczego przekierowuje mnie na verdun.pl ?

Domena exoriamt2.pl, exoria.pl jest zajęta przez ten serwer.

Na becie gra 30-40 osób, na razie jest kilka błędów lecz są na bieżąco naprawiane.

Zapraszamy, start oficjalny 7 godzina: 19:00.

Opublikowano

Kradzione SS nie polecam ;0 Dodatkowo w teamie jest asfen . Wejdźcie sobie na ts i pogadajcie z zalozycielem [HA]Jarwis aka Asfen haha:P Nie polecam!

Opublikowano

Kradzione SS nie polecam ;0 Dodatkowo w teamie jest asfen . Wejdźcie sobie na ts i pogadajcie z zalozycielem [HA]Jarwis aka Asfen haha:P Nie polecam!

Kradzione SS, proszę koleszko o dowód daj dowód że jest u nas taka osoba, zapraszam na TeamSpeak pogadać z administracją całą.

Nie musisz hejtować serwera skoro nie masz dowodów i gówno wiesz tak? Czekam na kradzione SSY.

Opublikowano

Kradzione SS, proszę koleszko o dowód daj dowód że jest u nas taka osoba, zapraszam na TeamSpeak pogadać z administracją całą.

Nie musisz hejtować serwera skoro nie masz dowodów i g****o wiesz tak? Czekam na kradzione SSY.

Japierdole.. przecież slyszalem twoj glos Jarwinie aka Asfenie aka pierdyliad innych nickow i wiem ze to ty.. wiec nie wciskaj ludziom kitu.

43976131910427822020.png

Opublikowano

Japierdole.. przecież slyszalem twoj glos Jarwinie aka Asfenie aka pierdyliad innych nickow i wiem ze to ty.. wiec nie wciskaj ludziom kitu.

Tak to zapraszam wejść pod tym nickiem to sobie pogadamy, napisać sobie mogę też mogłeś nagrać czemu nie nagrałeś?

Nudzi ci się widzę, za chwilkę otrzymasz parę raportów gdyż do tematu nic nie wnosisz, nie musisz już hejtować z sb robisz i tak idiotę wstawiając Fake serwer.

Już jeden hejterek napisał o jakimś Asenie w Teamie to odrazu musiałeś przyjść i zrobić to samo, tylko sobie koleszko reputację i nie tylko robisz, jeżeli chcesz z nami wojnę to proszę cię bardzo na pewno tego nie wygrasz, mówię chcesz pogadać zapraszam na TeamSpeak pogadać a nie tylko w pisaniu mocny.

Opublikowano

Odradzam tu gry!!!

Załozycielem serwera jest Asfen!!!

Na ts próbował zmienić glos a mu nie wyszło.. 

Pogadajcie sobie z [HA]Jarwis aka Asfen !

ODRADZAM TU GRY. ASFEN W TEAMIE = SERWER PADNIE

Opublikowano

Odradzam tu gry!!!

Załozycielem serwera jest Asfen!!!

Na ts próbował zmienić glos a mu nie wyszło.. 

Pogadajcie sobie z [HA]Jarwis aka Asfen !

ODRADZAM TU GRY. ASFEN W TEAMIE = SERWER PADNIE

Kolejny gimbus z multikonta boshe, zaraz zgłoszę że wchodzisz na multikontach do moda, zapraszam na TeamSpeaka i pogadamy bez dowodów to sobie mogę też napisać, że Jezus jest w Teamie i co mają uwierzyć?

Idź robić swój kolejny serwer który upadł, Neth**** coś tam zapraszam cb na TeamSpeak i proszę dowody.

Opublikowano
Dobra hejcik idź na multikonta zaraz bana dostaniesz, Asfena znam i sam go k***a gnębie nie lubię, ale jestem na TeamSpeaku i gadam z administracją całą i tam go k***a nie ma, całkiem inne głosy poznał bym więc nie pierdol głupot. Zapraszam na betę gra się elegancko, mało bugów, administracja pomocna, serwer miód malina !

~Najsilnijeszym wojownikiem jest ten , kto pokonał sam siebię...~

-Konfucjusz

Opublikowano

Dobra hejcik idź na multikonta zaraz bana dostaniesz, Asfena znam i sam go k***a gnębie nie lubię, ale jestem na TeamSpeaku i gadam z administracją całą i tam go k***a nie ma, całkiem inne głosy poznał bym więc nie pierdol głupot. Zapraszam na betę gra się elegancko, mało bugów, administracja pomocna, serwer miód malina !

Ale wiesz są to jełopy, którzy gówno wiedzą a dużo piszą, tyle w Temacie sam nie przepadam za Asfenem i nie ma go i go nie będzie nigdy !

* Na serwer zostały dodane kupony SM.

* Bronie 75 zostały dodane do metinów z Red Lasu.

Opublikowano

Potwierdzam w teamie jest Asfen :0

Wejdzcie sobie na ts i pogadajcie z [HA]Jarwis : :)) Aka Asfen.

Nie polecam serwer padnie :)

Tutaj Kanał tego debila @Mat3eo ,który zawsze twierdzi inaczej

https://www.youtube.com/channel/UCuLmgIo7eQxOm0GFCyWxeaA

Ja już dałem unsuba a ty? :]

Teroth aka Ethoen aka Arikuzu, zaraz dostaniesz Perma za multikonta pozdrawiam ciebie, jeżeli padnie to się przekonamy taki mądry w gębie jesteś jak piszesz, wejdź na TeamSpeaka bądź twardy wejdź i pogadaj z nami a nie piszesz widać jaki jesteś inteligentny.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Teroth aka Ethoen aka Arikuzu, zaraz dostaniesz Perma za multikonta pozdrawiam ciebie, jeżeli padnie to się przekonamy taki mądry w gębie jesteś jak piszesz, wejdź na TeamSpeaka bądź twardy wejdź i pogadaj z nami a nie piszesz widać jaki jesteś inteligentny.

Pozdrawiam.

Co ty cisniesz idioto ja tez moze jestem kolejnym kontem? Hahaha NIE POLECAM !!!

Co za idiota z ciebie mateo myslalem ze jestes ogarniety -.- Juz jestes na czarnej liscie yt

Opublikowano

Co za tępak wyjeżdza z jakimś multikontami hahaha .. Prawda boli co ?

Nie polecam w teamie jest Asfen ;]

Opublikowano

Co za tępak wyjeżdza z jakimś multikontami hahaha .. Prawda boli co ?

Nie polecam w teamie jest Asfen ;]

Jak już mówiłem zapraszam na TeamSpeaka, i proszę już nie spamuj bo się ośmieszasz, dasz dowody to ci uwierzę.

Zapraszamy na Beta testy, jutro faza testów PVP.

Opublikowano

Czytając wasze bez sensowne wypowiedzi , tracę wiarę w ludzkość ... Asfen to gówno , którego nie ma w Teamie Exori , dziękuję Dobranoc .

~Najsilnijeszym wojownikiem jest ten , kto pokonał sam siebię...~

-Konfucjusz

Opublikowano

Jak już mówiłem zapraszam na TeamSpeaka, i proszę już nie spamuj bo się ośmieszasz, dasz dowody to ci uwierzę.

Zapraszamy na Beta testy, jutro faza testów PVP.

Byłem na ts i gadałem z Tym [HA] I glos Asfena jasno uslyszalem wiec pzdr. 

NIE POLECAM SERWER ASFENA!

Opublikowano

Byłem na ts i gadałem z Tym [HA] I glos Asfena jasno uslyszalem wiec pzdr. 

NIE POLECAM SERWER ASFENA!

Tak ciekawe chyba pomyliłeś osoby, pozdrawiam.

Bo u nas takiej osoby nie ma, a jeżeli nie możesz zrozumieć to jesteś niedorozwinięty umysłowy widzę i lubisz spamować, spam spam dalej nie długo Warny wyrwiesz, i skończy się. !

Opublikowano

Tak ciekawe chyba pomyliłeś osoby, pozdrawiam.

Bo u nas takiej osoby nie ma, a jeżeli nie możesz zrozumieć to jesteś niedorozwinięty umysłowy widzę i lubisz spamować, spam spam dalej nie długo Warny wyrwiesz, i skończy się. !

Co za cymbał zaraz tu wrzuce nagranie z ts i zobaczymy co wtedy z klamstwo wymyslisz.

NIE POLECAM W TEAMIE JEST ASFEN!

Opublikowano

Czekamy na nagranie, to równie dobrze ktoś napisze "W team jest Badar" i co ? Jestem i mam się dobrze, Jarvis wydaje się porządny, będzie git ;)

Pozdro dla hejterów, którzy dowodami sypnąć nie potrafią ;d.

Opublikowano

Czekamy na nagranie, to równie dobrze ktoś napisze "W team jest Badar" i co ? Jestem i mam się dobrze, Jarvis wydaje się porządny, będzie git ;)

Pozdro dla hejterów, którzy dowodami sypnąć nie potrafią ;d.

Asfen porządny? hahahhahaha ty go nawet nie znasz i nie wiesz ze nic nie potrafi. Mial pierdyliad innych serverow ktore padaly po 20min i z tym tak samo bedzie ta sama sytuacja wirus w cliencie itd :) zobaczymy kto sie bedzie smial jak ta cala exoria padnie po 15min xD pozdrów asfena aka sagarisa aka alkoh0lika (pil piwo 2% alkoholu i sie nazywa alkoholik) xD aka sagaris aka wodogłowie.

@Skad ulepki na nowe epickie zbroje?

43976131910427822020.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...