Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Exoria.pl - Coming Soon !

xMateo™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie ponieważ testowalem bete nick RevolTeR ale nie bede mogl byc na starcie poniewaz ten tydzien wyjezdzam na wakacje i czy bede mial mozliwosc uzyskania kuponu sm np 14 lipca ? czy kuponik dla mnie przepada :c ?

Tak, mam zapisane osoby które dobrze testowały nie ma sprawy.

Dzisiaj nasz cały team + parę osób z TeamSpeaka, testujemy po raz 2 serwer aby wszystko było dopięte na ostatni guzik, aby nie było żadnych błędów/problemów na starcie.

Start nie zmiennie odbędzie się 7 lipca, godzina 19:00 a 20:00.

Zapraszamy również na naszego FanPage:

xxx
  • Odpowiedzi 309
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dajcie kurde spokoj co to ma byc SM ZA 30ZL bo grali na Becie  bez przesady

Nikt takiej ilości SM nie dostanie, dostaną jedynie na jakiegoś PD, wierzchowca słabszego. ;)

Opublikowano

Jak wygląda sprawa z biologiem oraz będzie potrzebny buff na dungi /bossy czy bez niego sobie bez problemu poradzimy? =)

#rein

Opublikowano

Jak wygląda sprawa z biologiem oraz będzie potrzebny buff na dungi /bossy czy bez niego sobie bez problemu poradzimy? =)

Nie solo da radę ubić lub z 2 osobami, biolog jest do 120 lvla oraz inne wyzwania, quizy...

Dodałem ankietę czy chcecie bronie do PvP z średnimi i umiejętnościami zapraszamy do głosowania.

Opublikowano

jak zrobicie bronie ze srednimi i um do pvp to zagra 200 osob ^^ "Nie solo da rade ubic lub z 2 osobami" nie do konca to lapie i biolog do 120 levla ? czy od bo do 120 gdzie max level jest 170 to troche dziwnie wyglada

Opublikowano

jak zrobicie bronie ze srednimi i um do pvp to zagra 200 osob ^^ "Nie solo da rade ubic lub z 2 osobami" nie do konca to lapie i biolog do 120 levla ? czy od bo do 120 gdzie max level jest 170 to troche dziwnie wyglada

Od 30 do 120.

Jest również 15 innych ciekawych misji.

Solo da radę lecz szybciej będzie z 2 osobami.

Opublikowano

Nie dodawajcie średnich i umek do broni pvp, bo to jest po prostu bez sensu. Znowu będzie trzeba testować pvp, a w dodatku będzie trudniej zrobić broń, nie mówiąc nic o zmianie idealnych bonów. Jestem stanowczo na nie. Trzymajmy się standardów i będzie okej.

Opublikowano

Nie dodawajcie średnich i umek do broni pvp, bo to jest po prostu bez sensu. Znowu będzie trzeba testować pvp, a w dodatku będzie trudniej zrobić broń, nie mówiąc nic o zmianie idealnych bonów. Jestem stanowczo na nie. Trzymajmy się standardów i będzie okej.

Okej, w takim razie nie dodamy tego.

Opublikowano

Okej, w takim razie nie dodamy tego.

Nie dodacie tego bo jedna osoba tak napisała? Beka.

Średnie i umiejętności w broniach pvp zawsze są na plus, bo nigdy nie będzie sytuacji gdy dwaj gracze będą mieli identyczne eq.

Opublikowano

Nie dodacie tego bo jedna osoba tak napisała? Beka.

Średnie i umiejętności w broniach pvp zawsze są na plus, bo nigdy nie będzie sytuacji gdy dwaj gracze będą mieli identyczne eq.

Także pozostawiamy wam ankietę, jeżeli do jutra do 18:00 będzie większość na Nie to tego nie dodamy, jeżeli będzie inaczej i większość na Tak wprowadzimy to, myślę że to będzie sprawiedliwe.

Tak na + bo nie będzie łatwo o dobre bonusy.

Opublikowano

Tak jest u Rybaka.

Tutaj dodaliśmy mały dodatek po stronie klienta:

349811404579833994937.jpg

Lepiej antyexp dodać w postaci przycisku eq.Na kilku serwach to funkcjonuje i się sprawdza.Po co sobie zawalać eq.

Umki i śr w broniach do pvp, to jedna z największych pomyłek metina.Nie wiadomo czy robić um czy sr, bo będą hity słabe albo skille.Będzie trzeba stać na bs 2 tygodnie, żeby wbiło 15 um+ i lud, bez sensu,

Opublikowano

Lepiej antyexp dodać w postaci przycisku eq.Na kilku serwach to funkcjonuje i się sprawdza.Po co sobie zawalać eq.

Umki i śr w broniach do pvp, to jedna z największych pomyłek metina.Nie wiadomo czy robić um czy sr, bo będą hity słabe albo skille.Będzie trzeba stać na bs 2 tygodnie, żeby wbiło 15 um+ i lud, bez sensu,

Nie będzie umek oraz średnich, zostanie tak jak jest. :)

AntyExp bo ja wiem czy 1 slocik zajmie EQ? Może w update takie coś wprowadzimy.

Opublikowano

strzelam ze z kazdego bossa na mapach beda lecialy inne ulepki tzn w przedzialach levelowych np mapa 90 to ulepki na eq na 90 level i tak dalej wiec mam takie pytanko jesli ktos wpadnie na pomysl zeby sobie jednak wiecej poexpic niz podropic na poczatku to czy jest taka opcja zeby pozniej powiedzmy na 140 levlu isc na bossa na mapie 90 level i bedize z niego drop ? czy trzeba jednak na biezaco biegac i dropic ?

Opublikowano

strzelam ze z kazdego bossa na mapach beda lecialy inne ulepki tzn w przedzialach levelowych np mapa 90 to ulepki na eq na 90 level i tak dalej wiec mam takie pytanko jesli ktos wpadnie na pomysl zeby sobie jednak wiecej poexpic niz podropic na poczatku to czy jest taka opcja zeby pozniej powiedzmy na 140 levlu isc na bossa na mapie 90 level i bedize z niego drop ? czy trzeba jednak na biezaco biegac i dropic ?

Tak drop leci nawet na 170 poziomie. :)

* Do prezentacji dodaliśmy system robienia KDKÓW +6.

Opublikowano

Tak drop leci nawet na 170 poziomie. :)

* Do prezentacji dodaliśmy system robienia KDKÓW +6.

To dobrze.A z biologiem będzie tak samo? Będzie można wydropić np, zęby na 120?

Opublikowano

To dobrze.A z biologiem będzie tak samo? Będzie można wydropić np, zęby na 120?

Będą dropić skrzynie z mobów, z których będą dropiły rzeczy potrzebne do biologa.

Opublikowano

Mamy właśnie zamiar wbić na wasz serwer, mam nadzieje że wypali i będzie dużo graczy. Mam kilka pytań 

- Jest wbudowany bs w kliencie ? 

- Klasy są wyrównane ? 

- Macie przygotowaną dobrą reklamę ? 

dz i powodzenia. 

xD 

Opublikowano

Mamy właśnie zamiar wbić na wasz serwer, mam nadzieje że wypali i będzie dużo graczy. Mam kilka pytań 

- Jest wbudowany bs w kliencie ? 

- Klasy są wyrównane ? 

- Macie przygotowaną dobrą reklamę ? 

dz i powodzenia. 

- Tak jest 5 slotowy.

- Tak są lecz wiadomo ciężko ustawić doskonale, na pewno jakaś klasa jest lepsza od innej.

- Tak jutro FanPage 15k like, typowy metińczyk oraz metin2list, + 9 YouTuberów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...