Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Exoria.pl - Coming Soon !

xMateo™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli ktoś by pytał o Badara/Hajdę, to tak Hajda jest u nas w Teamie.

Badar również i tak jest to ten prawdziwy Badara aka Welnes z Balanti, jeżeli ktoś by miał wątpliwości.

• Odpowiedzi 309
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezentacja nie powala 5/10. Niektóre zdjęcia pixeloza i nic nie widać.

Po prezentacji też nie widać aby było coś autorskiego, może się mylę nie grałem, może zawitam.

Ale taka rada ode mnie. Teraz jest kilka serwerów topowych na których gra dużo osób, żeby się wybić z nowym serwerem, trzeba mieć pomysł, nowości po prezentacji widzę że tego tutaj brakuje. Bo szkoda aby serwer padł po kilku dniach albo grało na nim 400osób. Bo to żaden wynik przy dzisiejszych niektórych serwerach :)

Mimo to, życzę powodzenia, oraz żeby wam się udało, w co wątpię bo widać że tradycyjna sklejka:) Lepsze niż serwer sreezego, no ale polecam.

Pozdrawiam,

Opublikowano

Prezentacja nie powala 5/10. Niektóre zdjęcia pixeloza i nic nie widać.

Po prezentacji też nie widać aby było coś autorskiego, może się mylę nie grałem, może zawitam.

Ale taka rada ode mnie. Teraz jest kilka serwerów topowych na których gra dużo osób, żeby się wybić z nowym serwerem, trzeba mieć pomysł, nowości po prezentacji widzę że tego tutaj brakuje. Bo szkoda aby serwer padł po kilku dniach albo grało na nim 400osób. Bo to żaden wynik przy dzisiejszych niektórych serwerach :)

Mimo to, życzę powodzenia, oraz żeby wam się udało, w co wątpię bo widać że tradycyjna sklejka:) Lepsze niż serwer sreezego, no ale polecam.

Pozdrawiam,

Powiem ci tak staramy się jak możemy, z dnia na dzień dodajemy różne Questy ciekawe, oraz Dungeony poprawiamy wszelakie błędy, mamy zamiar dodać autorską mapę eventową, Prezentacja jeszcze to nie jest Oficjalna i dużo w niej jeszcze nie ma, lecz szanuję twoją wypowiedź mam nadzieję że zawitasz na starcie serwera, staramy się również o reklamę mamy załatwione parę YouTuberów oraz FanPage 7k.

Opublikowano

Zaraz ci tu wrzuce ss co pisal Kazdar w metin2 pomoc na serwerze;p Ze odszedles bo ci nie dal full praw;p

Panowie sprawy osobiste na bok i proszę nie ulegać tutaj emocjom.

Exoria to nowy serwer, który niesie przed każdym z Administracji nowe wyzwania, a jeżeli chodzi o mnie postaram się o nawet najdrobniejsze detale by zadowolić graczy, którzy będą potrzebowali tego typu serwera :)

Jeżeli macie jakieś propozycję to śmiało piszcie je do mnie :) Przeanalizujemy je i wyciągniemy wnioski ich realizacji.

Zapraszam do dalszego wyrażania opinii i sprawy prywatne jak to mówiłem na początku - na bok.

Pozdrawiam Hajda

Opublikowano

Panowie sprawy osobiste na bok i proszę nie ulegać tutaj emocjom.

Exoria to nowy serwer, który niesie przed każdym z Administracji nowe wyzwania, a jeżeli chodzi o mnie postaram się o nawet najdrobniejsze detale by zadowolić graczy, którzy będą potrzebowali tego typu serwera :)

Jeżeli macie jakieś propozycję to śmiało piszcie je do mnie :) Przeanalizujemy je i wyciągniemy wnioski ich realizacji.

Zapraszam do dalszego wyrażania opinii i sprawy prywatne jak to mówiłem na początku - na bok.

Pozdrawiam Hajda

Dokładnie jeżeli macie jakieś propozycję/pomysły dotyczące serwera to śmiało pisać do administracji wymienionej w prezentacji, postaramy się coś z tego zmienić/wprowadzić, gdyż do startu zostały jeszcze trochę czasu i można jeszcze wszystko zmienić.

Jeżeli ma ktoś pytania zapraszamy na TeamSpeak: partyts.pl na pewno nas tam znajdziecie.

Opublikowano

Powiem ci tak staramy się jak możemy, z dnia na dzień dodajemy różne Questy ciekawe, oraz Dungeony poprawiamy wszelakie błędy, mamy zamiar dodać autorską mapę eventową, Prezentacja jeszcze to nie jest Oficjalna i dużo w niej jeszcze nie ma, lecz szanuję twoją wypowiedź mam nadzieję że zawitasz na starcie serwera, staramy się również o reklamę mamy załatwione parę YouTuberów oraz FanPage 7k.

Fanpage jaki? Jeżeli macie reklamować się na fanpagach z śmiesznymi filmami etc to lepiej nie wywalać hajsu tylko załatwić youtuberów :) Bo nikt z takich FP nie gra w metina.

Mapa eventowa autorska to już coś ale nadal za mało aby przyciągnąć ludzi. Nie wyobrażam sobie jakoś tego aby za jedną mapą przyszło 1,5k luda.

Ile spodziewacie się na starcie?

Opublikowano

Fanpage jaki? Jeżeli macie reklamować się na fanpagach z śmiesznymi filmami etc to lepiej nie wywalać hajsu tylko załatwić youtuberów :) Bo nikt z takich FP nie gra w metina.

Mapa eventowa autorska to już coś ale nadal za mało aby przyciągnąć ludzi. Nie wyobrażam sobie jakoś tego aby za jedną mapą przyszło 1,5k luda.

Ile spodziewacie się na starcie?

FanPage metin2list.pl, reklama jest darmowa więc czemu by nie skorzystać, tak jak mówiłem prezentacja nie jest w 100% dokończona, jutro dokończę ją to zobaczysz co zostało dodane ciekawego.

Myślę że około 600 + osób to dobra liczba, na pewno byśmy byli zadowoleni z takiej ilości graczy.

Opublikowano

Polecam. Administracja się dogadała ze mną i otrzymała listę bugów.

Zachowali się bardzo w porządku  wobec mojej osoby.

Nic tylko Polecić

xxx

Opublikowano

Polecam. Administracja się dogadała ze mną i otrzymała listę bugów.

Zachowali się bardzo w porządku  wobec mojej osoby.

Nic tylko Polecić

Dzięki Asek, wiadomo jesteśmy dobrą administracją i myślę że zawszę będziemy się dogadywać z graczami lub innymi osobami.

Powodzenia przy serwerach tam.

Opublikowano

Jestem wśród teamu tego serwera od niedawna, ale mogę polecić serwer ze względu na zgraną ekipe. Jak najbardziej polecam.

dCrwk2h.gif

Opublikowano

Jestem wśród teamu tego serwera od niedawna, ale mogę polecić serwer ze względu na zgraną ekipe. Jak najbardziej polecam.

Polecam chłopa stara się, i piszę dla serwera zajebiste Questy, bez cb Svope by nie było tylu tych wspaniałych Questów dziękujemy ci.

Opublikowano

Nie chce mi sie przegladac tych stron, dlatego zapytam.

Mogłby ktoś podać wszystkie nicki administracji? i jeśli ktoś z nich miał jakiś serwer to jeszcze bym prosił nazwe. Z góry dzieki.

Opublikowano

Nie chce mi sie przegladac tych stron, dlatego zapytam.

Mogłby ktoś podać wszystkie nicki administracji? i jeśli ktoś z nich miał jakiś serwer to jeszcze bym prosił nazwe. Z góry dzieki.

Tak Jarwis miał już serwer, Deliner.pl

Hajda tak samo, Revoir.pl.

Także nie chcemy tutaj zdradzać każdego z osobna serwerów, ale administracja miała już parę serwerów nie jest to ich pierwszy na pewno.

Więcej informacji na temat serwera, również znajdziecie na FanPagu:

xxx

Zapraszamy do lajkowania, również za osiągnięty próg Like, będziecie dostawać małe bonusy na starcie serwera i nie tylko.

Opublikowano

Teraz najważniejsze 3/4 Lipca odbędzie się Otwarte Beta Testy, więcej informacji już niebawem, myślę że wam się spodoba taka Beta i wyjdzie dla nas na + jak i dla was czyli graczy.

Tutaj 3# odcinek od xMateox, gość specjalny [badar], Zapraszamy do oglądania:

https://www.youtube.com/watch?v=vR8uxmWSWG8&feature=youtu.be

Opublikowano

Oczywiście zapraszam wszystkich, Hajde znam już bardzo długo, mateo również jakiś czas - świetnie się z nimi pracuje.

Serwer na pewno będzie dopracowany pod względem technicznym, po jakimś czasie pewnie i ja udzielę mu swojego wsparcia od strony webowej, żeby Wam jeszcze bardziej umilić korzystanie :D

@PS (skierowane do wypominalskich):

Tak to ja Badar, tak ten sam słynny badar, teraz wam łyso? Cieszę się. 

Jeśli oceniacie człowieka przez pryzmat jego przeszłości nie zamieniając z nim słowa - jesteście zerem. 

To tak na w razie czego, widzimy się na starcie! ;)

Opublikowano

czemu nie ma u npc kolczykow z niebianskich lez i dlaczego nie ma sys.ulepszen dla sury bm?

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...