Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Exoria.pl - Coming Soon !

xMateo™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIE POLECAM !!!

Dlaczego ?

- Administracja kręci już nawet przed startem.

- Administracja składa się z osob niedoświadczonych w tych sprawach krótko mówiąc AMATORÓW.

- Średnia wieku tej administracji to 17,3 lat

- Ich poprzednie serwery padały po kilku dniach, a nawet godzinach :D

- Item Shop to priorytet na tym serwerze.

- Na serwerze nie ma nic ciekawego.

NIE POLECAM I PROSZĘ NIE CYTOWAĆ MOJEJ OPINI BO DOSKONALE WSZYSTKO O NICH WIEM I NIE POTRZEBUJE ŻADNYCH NIEPOTRZEBNYCH KONWERSACJI.

SERDECZNIE NIE POLECAM.

NAWET WIDAĆ PO ANKIECIE ŻE Z MPC FORUM WBIJE MAX 40 OSOB + Z YOUTUBE WEJDZIE JAKIEŚ 10 OSOB CZYLI 50 OSÓB NA STARCIE, A NA DRUGI DZIEŃ OFF 4EVER

DZIĘKUJE.

Nie no k***a, kto Cię tu wpuścił j****y szwabie.

Człowieku pierdolisz jak poj****y w tym dziale, każdego hejtujesz,obrażasz nazywasz AMATOREM, a spójrz na siebie. Masz Ty chociaż te 13 lat k***a?

Osoba co siedzi w metinie od 4 lat jest amatorem no ja p******e, aż nóż w kieszeni się otwiera...

ZNASZ ADMINISTRACJE? KOLEJNY RANDOM J****Y CO WSZEDŁ NA FORUM HEJTOWAĆ: 

Użytkownik od śro, 25 cze 14      

I jeszcze k***a jedno, mówisz że są amatorami? PRAKTYCZNIE CAŁY DZIAŁ JEST AMATOR? Patrz k***a na siebie, nie wiesz co to gotowa maszyna terenzo i jak jej wlaczyc, a chciałes sponsorowac serwer i dostep do niego? Po c**j jak ty do putty nie wejdziesz xDDDDDDD   @Polecam ze wzgledu na badara i hajde.

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

• Odpowiedzi 309
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

+ za maksymalne bony.A będą powiększone spoty i zwiększony resp metków?

Tak, powiększone x2

Opublikowano

+ za maksymalne bony.A będą powiększone spoty i zwiększony resp metków?

Tak spoty są zwiększone od Doliny orków po nowe mapy, tak samo resp metinów, także problemów ze spotami nie będzie.

Opublikowano

Dobra to tak, nadeszły małe zmiany beta odbędzie się jutro o godzinie 15:00, z rana będzie klient a teraz zapraszamy do rejestracji kont, można już się rejestrować na stronię na betę serwera która odbędą się jutro 1.07.2014 o godzinie 15:00.

Pozdrawiamy Team Exoria.pl

Zapraszamy was również na TeamSpeak3:

xx

Rejestracja otwarta, można się rejestrować:

http://exoriamt2.pl/?page=account&subpage=register

1# Hosting Klienta:

https://mega.co.nz/#!cYpVUL6I!6orNN_IkxYogbVuwbA93b4p3ZMkqyOLHHfLYZMpQr6Y

Jeżeli komuś wykryję wirusy proszę dać do wyjątków, jeżeli ktoś ma wątpliwości co do wirusów proszę o nich poczytać trochę czy są groźne, jeżeli ktoś nie ma pewności to za 2 H będzie dostępny klient bez wirusów.

Skan:

656541404205020994937.png

Opublikowano

Jeżeli ktoś będzie miał błędy lub bugi w grze, prosimy o pisanie nam na PW na forum tutaj, lub na FanPage lub w grze lub też na naszym TeamSpeaku.

Dla aktywnych testujących serwer, zostaną dane drobne upominki na starcie serwera.

Start oficjalny odbędzie się na 99% 7 lipca o godzinie 19:00/20:00.

Rano klient rejestracja już działa, Widzimy się jutro na becie.

Pozdrawiam [HA]Jarwis.

Opublikowano

Tak, powiększone x2

Brawo dla was testowaliście jak te wasze powiększone spoty będą działać na mapie od 90 czy ta 100 :] ? Na Aslanie o tych samych plikach tak zrobili i ludzie płakali dopóki nie zrobili łatki by widzieć pieski.

Tak samo później z ulepszaniem, zmieniliście % na ulepszanie lub mniejszą ilość wymagania na ulepszanie? Bo z ulepkami tez porażka, dość, że nie zawsze mi polecą na mapach (późniejszych) to jeszcze będzie problem z bossem. Co ile jest resp bossa ?

Opublikowano

Brawo dla was testowaliście jak te wasze powiększone spoty będą działać na mapie od 90 czy ta 100 :] ? Na Aslanie o tych samych plikach tak zrobili i ludzie płakali dopóki nie zrobili łatki by widzieć pieski.

Tak samo później z ulepszaniem, zmieniliście % na ulepszanie lub mniejszą ilość wymagania na ulepszanie? Bo z ulepkami tez porażka, dość, że nie zawsze mi polecą na mapach (późniejszych) to jeszcze będzie problem z bossem. Co ile jest resp bossa ?

Na mapach nowych spoty są zmniejszone, standardowe.

Tak zostało to już zrobione gdyż sam grałem tam i to dostrzegłem, ulepki trochę zwiększyliśmy ich zdobycie.

Bossy się respią co 30 minut, są ich 2 respy.

Opublikowano

Czy klient z bety będzie działał na oficjalu? Będzie jakaś łatka czy jak?

Tak klient z bety, będzie działać na Oficjalu, będzie tylko trzeba spatchować klienta, patcher będzie dostępny dzień przed startem na stronie w dziale download.

Dziś/jutro będzie dostępne forum dla graczy.

Opublikowano

Polecam serwer

ze względu na Matieło na pewno nie odstawią fuszery

Zagram i wszystkich zapraszam do ZAGRANIA :)

2i29cae.png

Opublikowano

Polecam serwer

ze względu na Matieło na pewno nie odstawią fuszery

Zagram i wszystkich zapraszam do ZAGRANIA :)

Dziękujemy, zapraszamy wszystkich na betę do testowania serwera, dla aktywnych beta testerów będą małe upominki na starcie.

Zapraszamy również na TeamSpeak: partyts.pl

Opublikowano

Możecie dać skan klient'a ?

Skan klienta będzie dziś, gdyż ja nie posiadam antywirusa, a upał to ktoś inny z Teamu klient posiada 2/3 wirusy które są nie groźne dla Windowsa, ale chyba każdy to wie że większości klientów jest kilka wirusów nie zależnych od nas, lecz od plików .dll lub binki serwerowej lub tej zabezpieczeń w MoleBox, na starcie postaram się je wyeliminować lecz można dać je do wyjątków dodać, lub też usunąć.

//Jarwis.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...