Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Exoria.pl - Coming Soon !

xMateo™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic nie naprawione , technikiem jest asfen to mówi samo za siebie. 

Ucieknie z serwera zaraz po starcie to wszystko na co go stać nie wiem tylko czemu Badar jest  u was w teamie 

Nieeeeeee Polecammmmmmmmmmm w chu* padnie po starcie 

iZumi nie musisz hejtować, wiemy że naszej administracji nie lubisz ale bez przesady.

Jeżeli uważasz że padnie, to zapraszam na start i się przekonamy a nie wyprzedzasz fakty nie dokonane. ;)

• Odpowiedzi 309
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

iZumi nie musisz hejtować, wiemy że naszej administracji nie lubisz ale bez przesady.

Jeżeli uważasz że padnie, to zapraszam na start i się przekonamy a nie wyprzedzasz fakty nie dokonane. ;)

wole uprzedzić te osoby które mają zamiar wydać coś na is. Nie lubię tylko ciebie. 

Opublikowano

Oficjalny start serwera odbędzie się 7 lipca w godzinach: 19:00-20:00, zapraszamy wszystkich na Oficjalny start serwera oraz na forum i teamspeaka serwerowego.

TeamSpeak3:

xxx

Forum:

Na stronie głównej exoriamt2.pl

W dzień startu serwera odbędzie się Idol na TeamSpeaku, do wygrania będą 3 kupony SM dla 3 pierwszych miejsc.

Od jutra również ruszają reklamy serwerowe: YouTuberzy, FanPage itd.

Opublikowano

Trochę słaba ta beta.

1. Nie ma wszystkich ulepek u npc.Trzeba prosić się GM-a.
  2. Nie ma autopotów u npc.
  3. Nie ma wszystkich rosek u npc.Znowu trzeba się prosić GM-a.
  4. Nie ma broni na 75 u npc.
  5. Powinniście dodać npc ze wszystkimi kostiumamiu, lizakami, pierścieniami, wierzchowcami, żeby można było je przetestować, a nie tak, że ktoś dostanie, ktoś nie, trzeba się prosić itd.
  6. Sura i woj mają ten sam miecz.Dla mnie czyste lenistwo.To samo z hełmem.
  7. Exp na mapie 90 jest dość słaby jak na serw easy i jak na mapę, na której trzeba expić od 90 do 120.
  8. Tylko 3 mapy do expa.
  9. Na katakumby trzeba pt 3 osobowe, hajs i coś tam jeszcze.Bez sensu.
  10. Nie można sobie wybrać konkretnego marmurka.
  11. Brak dużych fioletowych potek na speeda.
  12. U kapitana trzeba wpisywać ciagle expa, żeby wbić lvl i potem trzeba się prosić GM-a o 170.
  13. Mało setapów eq jak na serw easy.
  14. Słaba reklama bety, gra kilka osób, nie ma z kim pvp robić albo wojen, były może z 2.
Opublikowano

Trochę słaba ta beta.

1. Nie ma wszystkich ulepek u npc.Trzeba prosić się GM-a.
  2. Nie ma autopotów u npc.
  3. Nie ma wszystkich rosek u npc.Znowu trzeba się prosić GM-a.
  4. Nie ma broni na 75 u npc.
  5. Powinniście dodać npc ze wszystkimi kostiumamiu, lizakami, pierścieniami, wierzchowcami, żeby można było je przetestować, a nie tak, że ktoś dostanie, ktoś nie, trzeba się prosić itd.
  6. Sura i woj mają ten sam miecz.Dla mnie czyste lenistwo.To samo z hełmem.
  7. Exp na mapie 90 jest dość słaby jak na serw easy i jak na mapę, na której trzeba expić od 90 do 120.
  8. Tylko 3 mapy do expa.
  9. Na katakumby trzeba pt 3 osobowe, hajs i coś tam jeszcze.Bez sensu.
  10. Nie można sobie wybrać konkretnego marmurka.
  11. Brak dużych fioletowych potek na speeda.
  12. U kapitana trzeba wpisywać ciagle expa, żeby wbić lvl i potem trzeba się prosić GM-a o 170.
  13. Mało setapów eq jak na serw easy.
  14. Słaba reklama bety, gra kilka osób, nie ma z kim pvp robić albo wojen, były może z 2.

Wiesz co beta było robiona na szybko aby była.

1. Tak wiem ale ja dawałem każdemu. ;)

2. To dodam jak zakończy się beta.

3. Są wszystkie roski lecz na magię wycofamy.

4. A po co ci broń exp na betę Pvp?

5. Tak mogłem takie coś dodać, lecz miałem brak czasu jutro dodam.

6. To miało tak być.

7. Zwiększymy trochę expa.

8. A ile chcesz?

9. To są ulepszone katakumby.

10. Poprawię to.

11. To dodam na start.

12. Daję Lvl każdemu.

13. Nie wiem o co kaman.

14. Mam zarejestrowane 230 kont, i 190 postaci także dziennie po 30/40 osób gra, moim zdaniem to dosyć dużo dziś była wojna między gildiami i było sporo osób, i było z kim być.

Ogółem jutro zakończę betę i będę brał się za wszystkie poprawki aby wszystko dopracować na oficjalny start.

Pozdrawiam Jarwis.

Opublikowano

Nic nie naprawione , technikiem jest asfen to mówi samo za siebie. 

Ucieknie z serwera zaraz po starcie to wszystko na co go stać nie wiem tylko czemu Badar jest  u was w teamie 

Nieeeeeee Polecammmmmmmmmmm w chu* padnie po starcie 

Nie ma w team żadnego Asfena ... mogę to potwierdzić a ty nie musisz ciągle pisać ten swój bezsensowny komentarz

Opublikowano

Nie ma w team żadnego Asfena ... mogę to potwierdzić a ty nie musisz ciągle pisać ten swój bezsensowny komentarz

Widzę dużo wiesz ;)

http://speedy.sh/GG4vM/debil1.png < to są ss nie cza skanu :)

http://speedy.sh/JJHfS/debil-2.png ten człowiek sam się gubi w swoich kłamstwach. 

Jak nadal jesteś tak mocno przekonany to idź do niech na ts i pogadaj z każdym adminem jeśli znasz głos asfena to na pewno go tam usłyszysz. 

To jest moja ostatnia wypowiedź nie będę się zniżał do waszego poziomu i odpisywał sam sobie na komentarze tak jak wy to robicie. . . To samo asfen robił pod calmerią. Polecał z 20 swoich kont. Powodzenia na starcie może tym razem będzie inaczej ale szczerze w to wątpię Asfen ucieknie z płaczem jak mała dziewczynka.

Opublikowano

Widzę dużo wiesz ;)

http://speedy.sh/GG4vM/debil1.png < to są ss nie cza skanu :)

http://speedy.sh/JJHfS/debil-2.png ten człowiek sam się gubi w swoich kłamstwach. 

Jak nadal jesteś tak mocno przekonany to idź do niech na ts i pogadaj z każdym adminem jeśli znasz głos asfena to na pewno go tam usłyszysz. 

To jest moja ostatnia wypowiedź nie będę się zniżał do waszego poziomu i odpisywał sam sobie na komentarze tak jak wy to robicie. . . To samo asfen robił pod calmerią. Polecał z 20 swoich kont. Powodzenia na starcie może tym razem będzie inaczej ale szczerze w to wątpię Asfen ucieknie z płaczem jak mała dziewczynka.

Nie rozmieszaj mnie, ja tutaj na tych SSach nie widzę nic abyś to udowodnił że piszesz z jakimś Lastorem, i on ci wysłał buźkę jakąś to proszę bardzo myślisz że nas takimi dowodami zagniesz?

Wejdź na TeamSpeak i pogadaj z Teamem a nie ośmieszasz się tylko w tym temacie pisząc twoje bzdury i wypociny, po 2 Jarwis ma swoje inne GG a nie jakiś Laster, także proszę cię nie pisz już bzdur.

Beta serwera zakończy się dzisiaj o godzinie 11:00, wszyscy którzy brali udział w becie zostaną nagrodzeni Kuponami SM, Oficjalny start serwera odbędzie się 7 lipca w godzinach: 19:00-20:00, zapraszamy wszystkich na Oficjalny start serwera oraz na forum i teamspeaka serwerowego.

Opublikowano

Nie rozmieszaj mnie, ja tutaj na tych SSach nie widzę nic abyś to udowodnił że piszesz z jakimś Lastorem, i on ci wysłał buźkę jakąś to proszę bardzo myślisz że nas takimi dowodami zagniesz?

Wejdź na TeamSpeak i pogadaj z Teamem a nie ośmieszasz się tylko w tym temacie pisząc twoje bzdury i wypociny, po 2 Jarwis ma swoje inne GG a nie jakiś Laster, także proszę cię nie pisz już bzdur.

Beta serwera zakończy się dzisiaj o godzinie 11:00, wszyscy którzy brali udział w becie zostaną nagrodzeni Kuponami SM, Oficjalny start serwera odbędzie się 7 lipca w godzinach: 19:00-20:00, zapraszamy wszystkich na Oficjalny start serwera oraz na forum i teamspeaka serwerowego.

Szkoda, że to już koniec. Miałam dzisiaj trochę więcej przesiedzieć na testach, ale cóż. Fajnie było, a i mam nadzieję, że wgracie więcej pytań na ox, bo chyba dwa razy już się powtarzało :)

Opublikowano

Szkoda, że to już koniec. Miałam dzisiaj trochę więcej przesiedzieć na testach, ale cóż. Fajnie było, a i mam nadzieję, że wgracie więcej pytań na ox, bo chyba dwa razy już się powtarzało :)

Tak będzie 120 pytań, zapraszamy do czekania na Oficjalny start serwera.

Opublikowano

Serwer ciekawy,mam nadzieje ,że będzie dobra reklama i sporo osób. Polecam i zapraszam bo sam mam zamiar zagrać!

Btw. Stronę to macie trochę bidną  :P

#rein

Opublikowano

Serwer ciekawy,mam nadzieje ,że będzie dobra reklama i sporo osób. Polecam i zapraszam bo sam mam zamiar zagrać!

Btw. Stronę to macie trochę bidną  :P

Tak strona jest może i bidna, ale jest dobrze zabezpieczona i funkcjonalna to się liczy, po starcie na pewno zakupimy lepszą.

Tak w Niedzielę ruszają naszą wszystkie reklamy które planowaliśmy, oraz kupiliśmy.

Opublikowano

Zamknąłeś bete strasznie szybko :(

Każdy dostanie taką samą ilość SM? Bo z moich obserwacji kilka osób zrobiło tylko eq i biegało po M1 i biło ludzi :/

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Zamknąłeś bete strasznie szybko :(

Każdy dostanie taką samą ilość SM? Bo z moich obserwacji kilka osób zrobiło tylko eq i biegało po M1 i biło ludzi :/

Bo to była cz. bety, na której mieliśmy sprawdzać PvP, wojny, po to dodali te wszystkie ulepki itd.Każdy kto grał na becie powinien dostać PRZYNAJMNIEJ SM z smsa 30 zł.

Opublikowano

Bo to była cz. bety, na której mieliśmy sprawdzać PvP, wojny, po to dodali te wszystkie ulepki itd.Każdy kto grał na becie powinien dostać PRZYNAJMNIEJ SM z smsa 30 zł.

Częścią bety było stanie przy Handlarce i napierdalanie każdego kto podejdzie ? No w sumie to napewno masz racje.

SM za 30 zł to trochę za dużo, moim zdaniem powinniśmy dostać po Pecie, którego nie można było by dropnąć ani kupić w IS było by git :D

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Częścią bety było stanie przy Handlarce i napierdalanie każdego kto podejdzie ? No w sumie to napewno masz racje.

SM za 30 zł to trochę za dużo, moim zdaniem powinniśmy dostać po Pecie, którego nie można było by dropnąć ani kupić w IS było by git :D

A do tego frytki i cole. Nie za dużo tego? Moim zdaniem nie każdy szukał błędów, ani nie pomagał. O tym każdy wie. Jeśli ktoś by na siebie zwrócił szczególną uwagę, którą zawdzięczałby swoim zmysłom detektywistycznym to by takie rzeczy mógł dostać. Administratorzy nie będą oceniać każdego z osobna więc ta nagroda prawdopodobnie będzie symboliczna, a nie 30zł czy jakiegoś peta, który byłby z kosmosu tylko dla nich. Moim zdaniem powinno to być coś takiego jak ranga na forum/TS symboliczne SM za około 15zł sms. Lub ewentualnie jakiś kostium beta testera. To byłoby max.

Odchodząc od tematu. Czemu nadal nie przyszło mi potwierdzenie maila z forum? ;c

Opublikowano

A do tego frytki i cole. Nie za dużo tego? Moim zdaniem nie każdy szukał błędów, ani nie pomagał. O tym każdy wie. Jeśli ktoś by na siebie zwrócił szczególną uwagę, którą zawdzięczałby swoim zmysłom detektywistycznym to by takie rzeczy mógł dostać. Administratorzy nie będą oceniać każdego z osobna więc ta nagroda prawdopodobnie będzie symboliczna, a nie 30zł czy jakiegoś peta, który byłby z kosmosu tylko dla nich. Moim zdaniem powinno to być coś takiego jak ranga na forum/TS symboliczne SM za około 15zł sms. Lub ewentualnie jakiś kostium beta testera. To byłoby max.

Odchodząc od tematu. Czemu nadal nie przyszło mi potwierdzenie maila z forum? ;c

Zrób nowe konto na forum, już usunęliśmy potwierdzenie.

Tak będzie symboliczna nagroda w postaci Kuponów SM.

Opublikowano

No oczywiście, że tak.Było parę wojen, no na tym polega testowanie pvp.

Dlaczego za dużo? Może za mało? A moim zdaniem powinniśmy dostać smsa 30 zl :D

Bardzo chętnie, wakacje są.Ta, i teraz będzie rozliczanie, kto ile bugów znalazł, kto PIERWSZY je zauważył itd.Kilkadziesiąt osób poświeciło czas na tą betę, czyli kilka dni i coś tam się należy, ale żeby było to użyteczne, niech już będzie ten pt, np. do expa z bonem na potwory czy coś, najlepiej na stałe.

Opublikowano

No oczywiście, że tak.Było parę wojen, no na tym polega testowanie pvp.

Dlaczego za dużo? Może za mało? A moim zdaniem powinniśmy dostać smsa 30 zl :D

Bardzo chętnie, wakacje są.Ta, i teraz będzie rozliczanie, kto ile bugów znalazł, kto PIERWSZY je zauważył itd.Kilkadziesiąt osób poświeciło czas na tą betę, czyli kilka dni i coś tam się należy, ale żeby było to użyteczne, niech już będzie ten pt, np. do expa z bonem na potwory czy coś, najlepiej na stałe.

Powiem tak wszyscy co Testowali dostaną jaką ilość SM na coś, lecz ci co byli bardzo aktywni zgłaszali propozycję/błędy dostanę troszkę więcej chyba to normalne.

Opublikowano

Powiem tak wszyscy co Testowali dostaną jaką ilość SM na coś, lecz ci co byli bardzo aktywni zgłaszali propozycję/błędy dostanę troszkę więcej chyba to normalne.

Chciałabym tam być, ale zobaczymy :D Nie było zbyt dużo bugów na które od tak można by było zwrócić uwagę więc ja raczej składałam propozycję. Mam nadzieję, że Ci co testowali wojnę (tylko, a nie Ci co stali pod handlarą i bili) nie dostaną tej lepszej nagrody, bo za takie coś to by było ciutkę nie fair. Cóż, nie ja wybieram, a decyzję pozostawiam wam.

Pozdrawiam Rejczels aka LightStar.

Opublikowano

Chciałabym tam być, ale zobaczymy :D Nie było zbyt dużo bugów na które od tak można by było zwrócić uwagę więc ja raczej składałam propozycję. Mam nadzieję, że Ci co testowali wojnę (tylko, a nie Ci co stali pod handlarą i bili) nie dostaną tej lepszej nagrody, bo za takie coś to by było ciutkę nie fair. Cóż, nie ja wybieram, a decyzję pozostawiam wam.

Pozdrawiam Rejczels aka LightStar.

Tak oczywiście, chodzi mi o osoby które ze mną testowały i wszystko ładnie zgłaszały. :)

PS: Zapraszamy na Ts oraz forum.

xx
xx
Opublikowano

Serwer świetny, widać że wszystko dopięte na ostatni guzik ;) 

Na pewno zawitamy z ekipą, pozdrawiam . 

~ ozzY

Forza Juventus !

2a7zhuc.png

Opublikowano

Mam pytanie ponieważ testowalem bete nick RevolTeR ale nie bede mogl byc na starcie poniewaz ten tydzien wyjezdzam na wakacje i czy bede mial mozliwosc uzyskania kuponu sm np 14 lipca ? czy kuponik dla mnie przepada :c ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...