Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Exoria.pl - Coming Soon !

xMateo™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 309
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer kojarzy mi się z aver*amt2, asla*mt2 i stąd moje pytanie: czy ktoś z teamu był na ktoryms z tych serwerów adminem?

Nie nikt z nas tam nie był, lecz są to pliki Averia lecz edytowane przez nas Team, + dostaliśmy listę bugów od założyciela Aska.

Także jesteśmy w 100% przygotowani do Beta testów, nic tylko czekać do 3 Lipca oraz na start Oficjalny.

Opublikowano

Serwer prawilny na pewno wbije ;D mogę prosić na pw link do fp?

Serwer polecam i widzimy się na starcie. Licze na 500+ ludzi online.

Jak z reklamą wygląda sprawa?

Opublikowano

Serwer prawilny na pewno wbije ;D mogę prosić na pw link do fp?

Serwer polecam i widzimy się na starcie. Licze na 500+ ludzi online.

Jak z reklamą wygląda sprawa?

Tak FanPage jest w prezentacji w linkach.

To przed startem będzie z 10 YouTuberów reklamujących serwer, dodatkowo dojdzie FanPage 7k like metin2list.pl

Opublikowano

Tak FanPage jest w prezentacji w linkach.

To przed startem będzie z 10 YouTuberów reklamujących serwer, dodatkowo dojdzie FanPage 7k like metin2list.pl

No to pięknie czekam na start  <3  <3

Opublikowano

Oczywiście zapraszam wszystkich, Hajde znam już bardzo długo, mateo również jakiś czas - świetnie się z nimi pracuje.

Serwer na pewno będzie dopracowany pod względem technicznym, po jakimś czasie pewnie i ja udzielę mu swojego wsparcia od strony webowej, żeby Wam jeszcze bardziej umilić korzystanie :D

@PS (skierowane do wypominalskich):

Tak to ja Badar, tak ten sam słynny badar, teraz wam łyso? Cieszę się. 

Jeśli oceniacie człowieka przez pryzmat jego przeszłości nie zamieniając z nim słowa - jesteście zerem. 

To tak na w razie czego, widzimy się na starcie! ;)

No ja również na temat tego Pana mogę wyrazić same pozytywne epitety :)

Z Badarem nie będziemy pracować pierwszy raz więc sądzę, że będzie dobrze :)

Jeśli to ten team co myślę to polecam:) 

Powodzenia chłopaki:)

Karol oczywiście, że tak :>

Nie chce mi sie przegladac tych stron, dlatego zapytam.

Mogłby ktoś podać wszystkie nicki administracji? i jeśli ktoś z nich miał jakiś serwer to jeszcze bym prosił nazwe. Z góry dzieki.

Byłem w Administracji takich serwerów jak :

-Revoir

-Quadron

-Draconis

to takie te ostatnie :D

Opublikowano

Kiedy będą beta testy ?

W jakim czasie osiągne max lvl?

Czy o stal i trute będzie trudno?

Opublikowano

Kiedy będą beta testy ?

W jakim czasie osiągne max lvl?

Czy o stal i trute będzie trudno?

3 Lipca godzina 19:00.

Hmm max 2 tygodnie.

Stal u handlarza, Bronie 75 drop z groty V2.

Opublikowano

NIE POLECAM !!!

Dlaczego ?

- Administracja kręci już nawet przed startem.

- Administracja składa się z osob niedoświadczonych w tych sprawach krótko mówiąc AMATORÓW.

- Średnia wieku tej administracji to 17,3 lat

- Ich poprzednie serwery padały po kilku dniach, a nawet godzinach :D

- Item Shop to priorytet na tym serwerze.

- Na serwerze nie ma nic ciekawego.

NIE POLECAM I PROSZĘ NIE CYTOWAĆ MOJEJ OPINI BO DOSKONALE WSZYSTKO O NICH WIEM I NIE POTRZEBUJE ŻADNYCH NIEPOTRZEBNYCH KONWERSACJI.

SERDECZNIE NIE POLECAM.

NAWET WIDAĆ PO ANKIECIE ŻE Z MPC FORUM WBIJE MAX 40 OSOB + Z YOUTUBE WEJDZIE JAKIEŚ 10 OSOB CZYLI 50 OSÓB NA STARCIE, A NA DRUGI DZIEŃ OFF 4EVER

DZIĘKUJE.

24267682304344824194.gif

Opublikowano

NIE POLECAM !!!

Dlaczego ?

- Administracja składa się z osob niedoświadczonych w tych sprawach krótko mówiąc AMATORÓW.

NIE POLECAM I PROSZĘ NIE CYTOWAĆ MOJEJ OPINI BO DOSKONALE WSZYSTKO O NICH WIEM I NIE POTRZEBUJE ŻADNYCH NIEPOTRZEBNYCH KONWERSACJI.

SERDECZNIE NIE POLECAM.

NAWET WIDAĆ PO ANKIECIE ŻE Z MPC FORUM WBIJE MAX 40 OSOB + Z YOUTUBE WEJDZIE JAKIEŚ 10 OSOB CZYLI 50 OSÓB NA STARCIE, A NA DRUGI DZIEŃ OFF 4EVER

DZIĘKUJE.

Który mój lub Badara serwer padł w godzinę ?

Z czym niby jest kręcone?

Uzasadniaj a nie rzucaj gównem na prawo i lewo.

Opublikowano

NIE POLECAM !!!

Dlaczego ?

SERDECZNIE NIE POLECAM.

DZIĘKUJE.

Proszę cię kolego nie pogrążaj się, widać gówno o nas wiesz skoro piszesz takie bzdury, jak widzisz do startu jeszcze pozostało 10 Dni, + Reklamy jeszcze nie ruszyły, podaj mi nasze serwery które padały po kilki godzinach?

Skąd kużwa możesz wiedzieć co jest w ItemShopie, skoro go nie ma? Lecz się człowieku. :unsure:

Opublikowano

Proszę cię kolego nie pogrążaj się, widać gówno o nas wiesz skoro piszesz takie bzdury, jak widzisz do startu jeszcze pozostało 10 Dni, + Reklamy jeszcze nie ruszyły, podaj mi nasze serwery które padały po kilki godzinach?

Skąd kużwa możesz wiedzieć co jest w ItemShopie, skoro go nie ma? Lecz się człowieku. :unsure:

Dobrze mówisz, lecz zachowaj kulturę w tym jeszcze :)

Jeżeli macie do Nas jakieś pytania to śmiało zapraszam :)

Opublikowano

2 Lipca w środę będzie dostępny Klient na betę, oraz w ten sam dzień otworzymy rejestrację także Beta odbędzie się 3 lipca około godziny 15:00.

Pozdrawiamy Team Exoria.pl

Opublikowano

Słabo ,nic autorskiego ,wszystko juz było i monotonność tych serwerów z tym samym gównem ,przykro mi nie zagram.Wszystkie serwery z tymi niby "bajerami" ,które można zaleźć na MPC od przeszło juz ponad poł roku.

Opublikowano

Słabo ,nic autorskiego ,wszystko juz było i monotonność tych serwerów z tym samym gównem ,przykro mi nie zagram.Wszystkie serwery z tymi niby "bajerami" ,które można zaleźć na MPC od przeszło juz ponad poł roku.

Dzięki bardzo, szanujemy twoją wypowiedź.

Polecam ten serwer, nieźle się zapowiada.

Dzięki bardzo Paweł.

Opublikowano

Serwer szczerze mówiąc nie ma nic nowego i autorskiego no chyba że questy fabularne wasze, ale uj was wie. Jedynym plusem to Hajda który będzie starał się o dobrą atmosfere na ts3 i w grze a tak to dupa bo serwer nudny. 

Nie polecam. 

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Serwer szczerze mówiąc nie ma nic nowego i autorskiego no chyba że questy fabularne wasze, ale uj was wie. Jedynym plusem to Hajda który będzie starał się o dobrą atmosfere na ts3 i w grze a tak to dupa bo serwer nudny. 

Nie polecam. 

Niby serwer nie ma nic nowego ale i tak zapowiada sie niezle bo jak narazie serwy takiego typu jak Exoria znam tylko 1 i to bedzie drugi taki easy wiec .. :)

Opublikowano

Niby serwer nie ma nic nowego ale i tak zapowiada sie niezle bo jak narazie serwy takiego typu jak Exoria znam tylko 1 i to bedzie drugi taki easy wiec .. :)

Ziomuś wejdziesz na serwer i co? Myśl przyszłościowo.

Pomijam fakt że stalki nawet są u handlarzy, ale serwery na których wbija się lvl tylko po to żeby mieć eq na wyższy lvl to przeżytek. Tu nawet dungeonów nie ma ;_; administracja tego serwera chyba jeszcze żyje czasami 2011/12.  

Opublikowano

Ziomuś wejdziesz na serwer i co? Myśl przyszłościowo.

Pomijam fakt że stalki nawet są u handlarzy, ale serwery na których wbija się lvl tylko po to żeby mieć eq na wyższy lvl to przeżytek. Tu nawet dungeonów nie ma ;_; administracja tego serwera chyba jeszcze żyje czasami 2011/12.  

Są Dungeony tylko jeszcze nie dodane do prezentacji nie długo się ukażą więc prosze czekać cierpliwie ;) 

Oczywiście zapraszam na serwer jak i na naszego FanPage :) 

Opublikowano

Są Dungeony tylko jeszcze nie dodane do prezentacji nie długo się ukażą więc prosze czekać cierpliwie ;)

Oczywiście zapraszam na serwer jak i na naszego FanPage :)

Robicie duży błąd bo liczy się pierwsze wrażenie i jak ludzie zobaczą pierwszy raz że "gówno" jest w zapowiedzi to wątpie że po raz drugi tu wejdą.

@Grafiese

kiedy gramy w lola? ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...