Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Exoria.pl - Coming Soon !

xMateo™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 309
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Robicie duży błąd bo liczy się pierwsze wrażenie i jak ludzie zobaczą pierwszy raz że "gówno" jest w zapowiedzi to wątpie że po raz drugi tu wejdą.

@Grafiese

kiedy gramy w lola? ;p

I dlatego chcemy to zrobić jak najszybciej :)

@Silver™

Muszę ogarnąć kilka grafik dla serwerów metin2 więc mogę cię wyboostować potem brązie :D to jest temat tego serwera a ty jeszcze krytykujesz go :>

skończmy tą dyskusje i zapraszam na PW :D 

Opublikowano

Tak dzisiaj do północy, dodamy 4 Dungeony do prezentacji także prezentacja będzie już w sumie kompletna,i mam nadzieję że wam się te Dungeony spodobają.

Pozdrawiam [HA]Jarwis.

Opublikowano

pozostalo czekac na start polecam :)

@Skad pety oraz wierzchowce ? z is czy cos sie dostaje odrazu na poczatek peta jakiegos ??

Pety oraz wierzchowce z IS, oraz dropiom z bossów na nowych mapach oraz z metinów 100 poziom.

Będzie na start pet na stałe.

Opublikowano

Wszedłem na forum i co zobaczyłem? Verdun,pl

Serio? Spojrzałem na ten nieudolny Team forum i po raz kolejny FACEPALM

Jak już coś robicie to róbcie to dobrze.

Serwer z prezentacji nie wygląda źle oraz Team ze względu na Hajdę :P

Mimo tego failu polecam bo hajda

Opublikowano

Wszedłem na forum i co zobaczyłem? Verdun,pl

Serio? Spojrzałem na ten nieudolny Team forum i po raz kolejny FACEPALM

Jak już coś robicie to róbcie to dobrze.

Serwer z prezentacji nie wygląda źle oraz Team ze względu na Hajdę :P

Mimo tego failu polecam bo hajda

O jakie forum ci chodzi? i o jaki Verdun.pl?

Opublikowano

Miaaaaaazgaaaaa ! Bardzo dobry easy sporo nowości, piękne bronie i zbroje. I co najważniejsze nie jest przesadzony ! Myślę, że zajrzę a może i serię z serwera się pyknie hmm kto wie :D

1377531174-U173186.png

Wyniki 2marzec 2014r :)

Opublikowano

Miaaaaaazgaaaaa ! Bardzo dobry easy sporo nowości, piękne bronie i zbroje. I co najważniejsze nie jest przesadzony ! Myślę, że zajrzę a może i serię z serwera się pyknie hmm kto wie :D

Dziękujemy zapraszamy na serwer.

Opublikowano

Pety oraz wierzchowce z IS, oraz dropiom z bossów na nowych mapach oraz z metinów 100 poziom.

Będzie na start pet na stałe.

czyli na nowych mapkach 100+ bede mogl wydropic kazdego peta i wierzchowca bez ladownia w isa ? :D kostiumy tez i fryzy czy to juz w is ??

Opublikowano

czyli na nowych mapkach 100+ bede mogl wydropic kazdego peta i wierzchowca bez ladownia w isa ? :D kostiumy tez i fryzy czy to juz w is ??

Tak jest, wszystko będzie do zdobycia w grze prócz ostatniego najlepszego Peta, czy tam wierzchowca także nie chcemy nastawiać serwer tylko pod IS, lecz dla rozrywki aby sobie spokojnie na dobrym Easy/Medium po grać, bez stresowo że tak powiem że ten ma full IS i ja nie mogę tego zdobyć, u nas takiego czegoś nie będzie.

Opublikowano

To tak już tłumaczę, kochany Tony z serwera Verdun był tak miły aby zająć nam domenę, lecz my mamy inną domenę: exoriamt2.pl także spokojnie to jest cały "Tony" który nie wiem czym chciał zabłysnąć, tak samo serwerowi Asterius zajął domenę, także masz ładnie wszystko usprawiedliwione i mam nadzieję że zmienisz zdanie o serwerze oraz administracji i zagrasz na serwerze.

Opublikowano

No to przepraszam za to nieporozumienie.

Mam nadzieję że wszystko wypali na serwerze.

A na jakie lvle są zbroje i bronie? Bo może nie doczytałem.

Opublikowano

No to przepraszam za to nieporozumienie.

Mam nadzieję że wszystko wypali na serwerze.

A na jakie lvle są zbroje i bronie? Bo może nie doczytałem.

Na 90, 100, 115, 130, 145, 160, taki jest przedział.

Opublikowano

@Fumbilia

Jeśli uważasz że należę do osób w przedstawionej przez Ciebie średniej wieku oraz należę do "niedoświadczonych" patrząc na osoby okrzyknięte "mistrzami" na MPC (wliczając w to kilka wyjątków) to jesteś w grubym błędzie. Tyle ode mnie.

Pozdrawiam #Svope #Sameria #Exoria

dCrwk2h.gif

Opublikowano

Ja tam polecam serwer.

Wydaje się przejrzysty z tego co widać na prezentacji.

No i oczywiście w teamie Hajda! :) Good luck.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Jeśli ktoś chce nas poznać, czegoś się dowiedzieć etc , jesteśmy do dyspozycji na TS ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...