Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Exoria.pl - Coming Soon !

xMateo™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 309
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodam dzisiaj NPC z dawaniem sobie maksymalnego poziomu, oraz wszystkie itemy oraz ulepszacze abyście mogli testować w dzisiejszej fazie PVP/Wojny.

Pozdrawiam [HA]Jarwis.

Weź zrób tak, żeby bony perf wchodziły szybciej jak mamy testować PvP, wojny.

Opublikowano

Weź zrób tak, żeby bony perf wchodziły szybciej jak mamy testować PvP, wojny.

A jak ma to zrobić? Mi w czasie 15min zrobiły się 3 itemki więc jest dobrze. Myślę, że za 1h max mogę testować pvp i wojny (jak będę w gildii) 

Opublikowano

Forum serwera jest już dostępny dla was [Graczy].

Adres:

xx

Forum znajdziecie na stronie:

Exoriamt2.pl

pod buttonem Forum zapraszamy do rejestrowania się oraz udzielania.

Start Oficjalny odbędzie się 7.07.2014 godzina: 19:00/20:00.

Opublikowano

ok juz znalazlem ale mam 2 klopot :D Mega zawsze mi sie zacina przy sciaganiu  i nie dam rady sciagnac    nie masz jakiegos innego hostingi :))

Opublikowano

forum serwera otwarte xxx

~Najsilnijeszym wojownikiem jest ten , kto pokonał sam siebię...~

-Konfucjusz

Opublikowano

ok juz znalazlem ale mam 2 klopot :D Mega zawsze mi sie zacina przy sciaganiu  i nie dam rady sciagnac    nie masz jakiegos innego hostingi :))

Niestety nie ma innego, także zapraszamy do wyczekiwania startu Oficjalnego gdyż beta kończy się i tak za 2 dni.

Opublikowano

Jest do tego jakiś program, który pomaga w ściągnięciu przez Mega. Radzę poszukać, bo teraz każdy tam uploaduje clienty :)

// Z sokolej tarczy robi się epicka na ninje.

// Zielone potki są do kitu, bo nie da się komuś dać/wyrzucić/sprzedać (ale od usuwania mamy handlarkę) i dają tylko 10% speeda ataku. 

// czy będzie jakaś broń dla bm? Czy tylko epick z bojowego?

@Edit Nie przychodzi aktywacja konta z forum na maila.

@Edit2 Mam błąd dotyczący rosek.

W quieście można kupić zestaw expa. Po pierwsze nie uprzedza ile wydamy i nie pyta się nas czy na pewno chcemy go kupić.

Po drugie, jest tam zielona roska, której nie ma w sklepie i miało nie być na serwie :)

Opublikowano

Jest do tego jakiś program, który pomaga w ściągnięciu przez Mega. Radzę poszukać, bo teraz każdy tam uploaduje clienty :)

// Z sokolej tarczy robi się epicka na ninje.

// Zielone potki są do kitu, bo nie da się komuś dać/wyrzucić/sprzedać (ale od usuwania mamy handlarkę) i dają tylko 10% speeda ataku. 

// czy będzie jakaś broń dla bm? Czy tylko epick z bojowego?

@Edit Nie przychodzi aktywacja konta z forum na maila.

@Edit2 Mam błąd dotyczący rosek.

W quieście można kupić zestaw expa. Po pierwsze nie uprzedza ile wydamy i nie pyta się nas czy na pewno chcemy go kupić.

Po drugie, jest tam zielona roska, której nie ma w sklepie i miało nie być na serwie :)

Tarcze naprawiłem dają inne bonusy.

Zmienię je.

Epik z bojowego.

Roski na magię zrezygnowaliśmy.

O 17;00 będzie 1 wojna na serwerze. ;)

Opublikowano

Jedno wielkie gówno, wystarczy siedzieć z GM na TS3 i mieć eq z 170k hp, gdy wymaxowane eq razem z petem, strojem, fryzurką, lizakami daje 120k

Ciągle loga, znaki zapytania oraz C++ 

Po becie prawdopodobnie znów będzie faworyzowanie więc wbić topke lub robić wojny nie ma sensu 

Jeden z GM po kilku pytaniach napisał że nie ma czasu bo jest bardzo zajęty po czym biegał i bił sie z graczami 

Kolejny niewypał, po kilku tygodniach padnie od bugów albo przez pierwszy DDOS.

Dzisiaj bardzo dobrze pokazaliście na co was stać rozdanie graczowi eq.  Jakoś niewierze że przez misje można dodać 50k hp skoro jedna z nich [zabicie 200 ludzi] daje tylko 3k.

Nie zapraszam na bete bo to jeden wielki cyrk, strata czasu nic więcej. 

A zapowiadało sie bardzo dobrze :) 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Dzisiaj bardzo dobrze pokazaliście na co was stać rozdanie graczowi eq.  Jakoś niewierze że przez misje można dodać 50k hp skoro jedna z nich [zabicie 200 ludzi] daje tylko 3k.

Nie zapraszam na bete bo to jeden wielki cyrk, strata czasu nic więcej. 

A zapowiadało sie bardzo dobrze :)

Proszę cię kolego ośmieszasz się, połowa graczy ma 160+k nie musi znaczyć że rozdawałem jakieś Navi, dawałem każdemu Kostium, Fryz, Peta tylko to aby stestować wojnę, a ty już płaczesz że wasza gildia przegrała proszę cie zastanów się, proszę wejdź na TS może pogadamy.

C++ naprawiłem pisałem to 20 razy tobie.

Nikt nie będzie faworyzowany nie wiem skąd masz takie rzeczy na myśli.

Jak byś miał 50 osób do ogarnięcia na TS, Forum, GG też nie miał byś czasu pewien czas.

Od bugów powiadasz pokaż mi te bugi, bo ciągle są naprawiane bugi na bieżąco.

Pozdrawiam [HA]Jarwis.

Proszę to co ten chłopak piszę nie brać do sb, gdyż koledze najwidoczniej coś nie przypasowało.

Opublikowano

Proszę cię kolego ośmieszasz się, połowa graczy ma 160+k nie musi znaczyć że rozdawałem jakieś Navi, dawałem każdemu Kostium, Fryz, Peta tylko to aby stestować wojnę, a ty już płaczesz że wasza gildia przegrała proszę cie zastanów się, proszę wejdź na TS może pogadamy.

C++ naprawiłem pisałem to 20 razy tobie.

Nikt nie będzie faworyzowany nie wiem skąd masz takie rzeczy na myśli.

Jak byś miał 50 osób do ogarnięcia na TS, Forum, GG też nie miał byś czasu pewien czas.

Od bugów powiadasz pokaż mi te bugi, bo ciągle są naprawiane bugi na bieżąco.

Pozdrawiam [HA]Jarwis.

Proszę to co ten chłopak piszę nie brać do sb, gdyż koledze najwidoczniej coś nie przypasowało.

Połowa graczy ? No tak tych którzy są z Tobą na TS. Ośmieszam sie? pisząc co sądze o tym serwerze?

Nasza gildia przegrała no tak skoro typ ubijał wszystkich na 2 skille, chodź każdy z nas miał full EQ.

O c++ nic nie pisałeś tylko tych ??????, na wielu serwerach grałem i żaden nie umiał tego ogarnąć.

Wiem że to beta ale po co robić wojnę i dać jednej ze stron lepsze itemy ? Było nie dawać nikomu była by zabawa.

Kilka bugów jest których nie zgłosiłem po to tylko ażeby używać ich po starcie, niech szukają ci ich kumple z TS.

Na ts3 nie wejdę ponieważ jestem zajęty, i nie mam zamiaru rozmawiać z kimś kto tak jak napisał nie ma ochoty zemną dyskutować :) 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Połowa graczy ? No tak tych którzy są z Tobą na TS. Ośmieszam sie? pisząc co sądze o tym serwerze?

Nasza gildia przegrała no tak skoro typ ubijał wszystkich na 2 skille, chodź każdy z nas miał full EQ.

O c++ nic nie pisałeś tylko tych ??????, na wielu serwerach grałem i żaden nie umiał tego ogarnąć.

Wiem że to beta ale po co robić wojnę i dać jednej ze stron lepsze itemy ? Było nie dawać nikomu była by zabawa.

Kilka bugów jest których nie zgłosiłem po to tylko ażeby używać ich po starcie, niech szukają ci ich kumple z TS.

Na ts3 nie wejdę ponieważ jestem zajęty, i nie mam zamiaru rozmawiać z kimś kto tak jak napisał nie ma ochoty zemną dyskutować :)

Myślę ze wszystko sobie wyjaśniliśmy w grze.

Opublikowano

Rozdali eq przed startem haha :P

Mateusz pewnie ^^

Kolego daliśmy rozdajemy na betę serwera, każdemu kostium, fryzury, itd.

Zapraszam na forum serwera dostępne na stronie głównej: Exoriamt2.pl zakładka forum..

Od pojutrza ruszają reklamy serwera.

Opublikowano

Sprawa z 170k HP się wyjaśniła.Jest po prostu bug na wierzchowca, który daje 50k hp.Wystarczy wsiąść na wierzchowca, zapełnij eq, teraz niech ktoś cie dednie, wstajesz i nadal masz założonego wierzchowca z bonusami.

Opublikowano

Sprawa z 170k HP się wyjaśniła.Jest po prostu bug na wierzchowca, który daje 50k hp.Wystarczy wsiąść na wierzchowca, zapełnij eq, teraz niech ktoś cie dednie, wstajesz i nadal masz założonego wierzchowca z bonusami.

Tak był owy bug, lecz jest już zlikwidowany.

Beta zakończy się jutro pod wieczór, gdyż potrzebuję 2 dni na naprawę wszystkiego + przerzucenie plików na serwer dedykowany.

Pozdrawiam Jarwis.

Opublikowano

Chłopaki się starają  i dobrze pracują. Może wyjść z tego ogarnięty serwer .

Serwer polecam i życzę powodzenia na starcie. :)

Opublikowano

Chłopaki się starają  i dobrze pracują. Może wyjść z tego ogarnięty serwer .

Serwer polecam i życzę powodzenia na starcie. :)

Dzięki Tony na pewno będziemy się starać do końca serwera, tobie też życzę większej ilości graczy na twoim serwerze. :)

Opublikowano

Tak bug naprawiony, lecz nie było jeszcze resetu.

Nic nie naprawione , technikiem jest asfen to mówi samo za siebie. 

Ucieknie z serwera zaraz po starcie to wszystko na co go stać nie wiem tylko czemu Badar jest  u was w teamie 

Nieeeeeee Polecammmmmmmmmmm w chu* padnie po starcie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...