Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Exoria.pl - Coming Soon !

xMateo™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra powiem wprost ;)

Serwer nie polecam 'technikiem' jest Asfen aka Jarwis,który 11x zmienił nick...

Padnie po 30min jak calmeria,nexoria i inne gówna o asfena.

Jezu człowieku wyjdź albo przeczytaj ostatnie strony były tu już poruszane kwestie jakiegoś asfena I TO NIE JEST ON ile razy można powtarzać...

• Odpowiedzi 309
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Asfen, nie Asfen każdemu trzeba dać szanse do popisu.

Serwer polecam, mimo, że konkurencja i to chyba jedyna, to mam nadzieje, że dacie rade i uporacie się ze wszystkim.

Poprawiliście wszystkie błędy które byly w plikach? Nie ufałbym plikom od Aska, oj nie ufałbym.

I troche ta grafika słaba, topaz nałożyć był błędem, lepiej trzeba bylo zostawic te belki od Jemilo jak byly.

No cóz, powodzenia ;-)

Opublikowano

Asfen, nie Asfen każdemu trzeba dać szanse do popisu.

Serwer polecam, mimo, że konkurencja i to chyba jedyna, to mam nadzieje, że dacie rade i uporacie się ze wszystkim.

Poprawiliście wszystkie błędy które byly w plikach? Nie ufałbym plikom od Aska, oj nie ufałbym.

I troche ta grafika słaba, topaz nałożyć był błędem, lepiej trzeba bylo zostawic te belki od Jemilo jak byly.

No cóz, powodzenia ;-)

Powiem tak poprawiliśmy wszystkie błędy, z resztą każdy gracz zauważy w grze.

Mieliśmy betę 7 dni otwartą + dziś po becie 2 dni bety zamkniętej także wszystko jest dopięte na ostatni guzik.

Też życzę powodzenia dzięki jeszcze raz.

//Jarwis.

Opublikowano

Serwera nie polecam pliki averi od aska wiec dziury w game itp asfen w teamie przyglup matheo ktoryma 12 lat jak shaggy oraz kolejny serwer z 200 graczami

Opublikowano

Serwera nie polecam pliki averi od aska wiec dziury w game itp asfen w teamie przyglup matheo ktoryma 12 lat jak shaggy oraz kolejny serwer z 200 graczami

I co z tego? Dziury w Game to się okaże na starcie widzę każdy taki cwany w pisaniu, proszę wejdź na start i włam się albo wywal coś to ci uwierzę dopiero, takie głupie pisanie twoje.

Jutro ruszają full reklamy na które wydaliśmy pieniądze, także myślę że reklama jako taka będzie.

Opublikowano

Wszystkie serwery to ostatnio same niewypały, którymi założycielami są gimnazjaliści z chęcią zarobku na wakacje. 

Liczę, że tutaj nie będzie problemów i będzie można trochę pograć.

Powodzenia, na serwer na pewno wpadnę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...