Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Exoria.pl - Coming Soon !

xMateo™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Asfen porządny? hahahhahaha ty go nawet nie znasz i nie wiesz ze nic nie potrafi. Mial pierdyliad innych serverow ktore padaly po 20min i z tym tak samo bedzie ta sama sytuacja wirus w cliencie itd :) zobaczymy kto sie bedzie smial jak ta cala exoria padnie po 15min xD pozdrów asfena aka sagarisa aka alkoh0lika (pil piwo 2% alkoholu i sie nazywa alkoholik) xD aka sagaris aka wodogłowie.

@Skad ulepki na nowe epickie zbroje?

Oni tego nie rozumieja. JA CIAGLE NIE POLECAM ! ASFEN W TEAMIE !

• Odpowiedzi 309
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kradzione SS, proszę koleszko o dowód daj dowód że jest u nas taka osoba, zapraszam na TeamSpeak pogadać z administracją całą.

Nie musisz hejtować serwera skoro nie masz dowodów i gówno wiesz tak? Czekam na kradzione SSY.

koleżko* Radze nie brać się za serwer jeżeli nie potrafisz pisać po polsku;-)

Topic: Serwera nie polecam ss-y jak zwykle zarąbane , nic nowego. To co w prezentacji jest z napisem ,,nowe" jest też nowe na 200 innych serwerach

Mimo to powodzenia

Opublikowano

Pytanko co do nowych expowisk: będą wielkości map typu pustynia czy jednak to kolejnt serwer z mapami wielkości strefy ochronnej w m1, na której max 3 osoby mogą expić, bo inaczej lagi, ksucie i nerwica? Pytam się, bo nie wiem czy warto marnować czas.

@Teroth nawet jeśli coś na serwerze nie będzie ich autorstwa to co ci to k***a przeszkadza? Może byś pomyślał, że jest szansa na nowy dobry serwer, a nie wbiłeś żeby być tym pierwszym, który napisze o plikach innego serwera.

TO ŻE NP. KOMNATA PAJĄKA JEST TAKA JAK NA INNYM SERWERZE TO ZNACZY, ŻE SERWER DO DUPY, BO ADMIN NIE CHCIAŁ (NIEPOTRZEBNIE) ZMIENIAĆ WYGLĄDU MOBÓW I SAMEJ KOMNATY? CO WY K***A W SIMSY GRACIE? ZAMIAST SIĘ DOJEBAĆ, ŻE JEST TAK SAMO JAK NA INNYCH SERWER ZAPYTAJCIE SIĘ CZY TO BĘDZIE DZIAŁAĆ DOSTATECZNIE DOBRZE

Opublikowano

koleżko* Radze nie brać się za serwer jeżeli nie potrafisz pisać po polsku;-)

Topic: Serwera nie polecam ss-y jak zwykle zarąbane , nic nowego. To co w prezentacji jest z napisem ,,nowe" jest też nowe na 200 innych serwerach

Mimo to powodzenia

Tak jeżeli uważasz że podrąbane SSy, proszę o dowody widzę że bez dowodów to tutaj każdy taki mocny jest.

Pytanko co do nowych expowisk: będą wielkości map typu pustynia czy jednak to kolejnt serwer z mapami wielkości strefy ochronnej w m1, na której max 3 osoby mogą expić, bo inaczej lagi, ksucie i nerwica? Pytam się, bo nie wiem czy warto marnować czas.

@Teroth nawet jeśli coś na serwerze nie będzie ich autorstwa to co ci to k***a przeszkadza? Może byś pomyślał, że jest szansa na nowy dobry serwer, a nie wbiłeś żeby być tym pierwszym, który napisze o plikach innego serwera.

TO ŻE NP. KOMNATA PAJĄKA JEST TAKA JAK NA INNYM SERWERZE TO ZNACZY, ŻE SERWER DO DUPY, BO ADMIN NIE CHCIAŁ (NIEPOTRZEBNIE) ZMIENIAĆ WYGLĄDU MOBÓW I SAMEJ KOMNATY? CO WY K***A W SIMSY GRACIE? ZAMIAST SIĘ DOJEBAĆ, ŻE JEST TAK SAMO JAK NA INNYCH SERWER ZAPYTAJCIE SIĘ CZY TO BĘDZIE DZIAŁAĆ DOSTATECZNIE DOBRZE

Tak będą wielkości map pustyni.

Zapraszamy na betę.

Opublikowano

Zmieniłbym/dodałbym:

• Nieskończony: metal, poty, ulepszenia, rosy, fasolki, zmianki, dodania, bo jak są w sztukach, to tylko miejsce w eq zajmują.
  • Hełmy na 41 lvl, bo nigdzie u NPC nie ma, a pozostałe eq jest.
  • Handlarka do bezpieczniej strefy, bo teraz zmienia się bony, ktoś cie deda i to denerwujące jest.
  • Zwiększony drop rzeczy dla biologa.
Opublikowano

Zmieniłbym/dodałbym:

• Nieskończony: metal, poty, ulepszenia, rosy, fasolki, zmianki, dodania, bo jak są w sztukach, to tylko miejsce w eq zajmują.
  • Hełmy na 41 lvl, bo nigdzie u NPC nie ma, a pozostałe eq jest.
  • Handlarka do bezpieczniej strefy, bo teraz zmienia się bony, ktoś cie deda i to denerwujące jest.
  • Zwiększony drop rzeczy dla biologa.

- To tak takich rzeczy to nie zbyt da radę zrobić, jeżeli chodzi o nieskończone metale itd.

- Tak będą rano dodane.

- Okej zmienimy jej położenie.

- Rano zwiększę drop wszystkich rzeczy do biologa o 50%.

Teraz spadam spać, dobranoc [HA]Jarwis.

Opublikowano

Co do Administracji nie znam ich zupełnie. I zdania o nich nie mam.

Ale serwer widać zapowiada się ciekawie.

Grafika też bardzo estetyczna i przejrzysta .

Pozdrawiam i z czystym sumieniem mogę polecić.

Go_P6_IVI.png

Opublikowano

Co do Administracji nie znam ich zupełnie. I zdania o nich nie mam.

Ale serwer widać zapowiada się ciekawie.

Grafika też bardzo estetyczna i przejrzysta .

Pozdrawiam i z czystym sumieniem mogę polecić.

Dziękujemy.

Serwer polecam, przyjemnie się gra, jutro 1 odc z Hajdą i Vexorem :D

MenegeR zapraszamy na serwer, oraz na betę serwera.

Opublikowano

Start oficjalny odbędzie się 7 lipca o godzinie 19:00 - 20:00, beta zakończy się w Niedzielę rano.

Pozdrawiam [HA]Jarwis.

Zapraszamy do testowania serwera, na serwerze gra około 40/50 osób.

Opublikowano

Start oficjalny odbędzie się 7 lipca o godzinie 19:00 - 20:00, beta zakończy się w Niedzielę rano.

Pozdrawiam [HA]Jarwis.

A będą jakieś SM czy coś dla tych osób, co grają na becie?

Opublikowano

A będą jakieś SM czy coś dla tych osób, co grają na becie?

Tak jest przewidziana nagroda dla tych osób :) oczywiście serwer polecam

Opublikowano

Pozdrawiam [HA]Jarwis.

Masz odpowiedź ;p

Serwer polecam, ale jeśli jest Administrator zwany "Asfen" w teamie, to nie liczcie nawet na 100 os.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Zróbcie coś z tym wywalaniem i zwiększcie szansę na wbicie perf bonów, żeby nie siedzieć nad tym cały dzień, bo przecież beta trwa tylko tydzień.

Opublikowano

Osobiście nie mieszam się w wojny administracyjne (jeżeli można tak to nazwać), lecz znam paru ludzi, którzy nie powinni się zajmować serwerem. 

Do rzeczy. Asfen w teamie? Osobiście nie kojarzę, ale jeśli jest taki zły i jest w teamie to zobaczymy jak sprawa się potoczy. Każdy zasługuje na drugą, a nawet i trzecią szansę. 

Na serwerze zagram, bo przypadł mi do gustu, a ostatnio chce mi się zagrać w metina, znowu po większej przerwie ^^ Od jutra wbijam na betę, by zdobyć parę znajomości :D

Wracając do teamu. Jeśli to ten "stary" Hajda, którego znam z dawnych czasów to mogę śmiało polecić! 

Co do hejterów, bo inaczej ich nazwać nie mogę. Czy nie możecie wyrazić jasnej subiektywnej opinii o danej osobie? Uargumentować, dać dowody na to jaka ona jest "zła", lub nawet w tym wypadku, że jest tutaj w teamie? Trzeba do wszystkiego podchodzić "trzeźwo" i z jakimś dystansem, a nie od razu płakać. 

Co do złego administratora, który jak piszecie może być w teamie. Nawet jeśli jest to co? Jego serwer padł po dniu czy nie ważne po jakim czasie. Skąd wiecie, że to z jego winy? Może to ktoś po prostu zniszczył jego serwer, bo nie dobrał teamu, lub po prostu mocne ataki, czy inne kij wie złowieszcze magie ( xD )

Trochę się rozpisałam, ale tak trzeba.

Pozdrawiam Rejczels aka LightStar aka DeLores.

@edit. Co do serwera to musiałam już zajrzeć dziś :) 

To co myślę, że powinno być zrobione.

Pelerynka ma niby 200 użyć (przynajmniej tak jest napisane, po użyciu to samo, więc nie wiem czy ma te 200, czy nieskończoność)

Dzwonek dla szamana powinien być od 1lvl, bo z wachlarzem ciężko ubić spota z konika. 

To już błachostka, ale jest. Nie wyświetla się strzałka przy wyborze klas nad healerem :D

Resztę zostawiłam na jutro :)

Opublikowano

Jedno wielkie gówno, wystarczy siedzieć z GM na TS3 i mieć eq z 170k hp, gdy wymaxowane eq razem z petem, strojem, fryzurką, lizakami daje 120k

Ciągle loga, znaki zapytania oraz C++ 

Po becie prawdopodobnie znów będzie faworyzowanie więc wbić topke lub robić wojny nie ma sensu 

Jeden z GM po kilku pytaniach napisał że nie ma czasu bo jest bardzo zajęty po czym biegał i bił sie z graczami 

Kolejny niewypał, po kilku tygodniach padnie od bugów albo przez pierwszy DDOS.

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Dziś mam się wciągnąć w serwer, ale co od razu mnie poraziło to to, że hełm jest tylko dla woja -,-

Dodam dzisiaj NPC z dawaniem sobie maksymalnego poziomu, oraz wszystkie itemy oraz ulepszacze abyście mogli testować w dzisiejszej fazie PVP/Wojny.

Pozdrawiam [HA]Jarwis.

Opublikowano

huhuhu szykuje się niezła zabawa :D

// czy pd i rękawica będą na officialu?

Nie, nie będzie u Handlarza.

Zrobiłem reset postaci, proszę zrobić nową postać i tak:

- U Kapitana, można dostać LVL, Yang etc.

- U Handlarza bronią są ulepszacze.

* Na serwer został dodany Skarbiec Gildyjny, więcej o nim już nie długo.

Dziś do 18:00 będzie dostępne forum IPB, dla graczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...