Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Exoria.pl - Coming Soon !

xMateo™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę cię nawet jak było takie coś ale nie widziałem bo ja nie robiłem prezentacji, to zostało najwidoczniej skasowane tak?

I wszystko zostało wyjaśnione.

Haha usuneliscie to bo pokazalem ze ss sa kradzione geniuszu.

• Odpowiedzi 309
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ty Myślisz ze my slepi jestesmy ? -.- Przeciez ogladalem zapowiedz to widzialem o lol co za typ. Jeszcze klamie .

Nie polecam nic ciekawego i oszusci.

Proszę cię bardzo nikt ciebie nie zmusza, to zostało najwidoczniej skasowane tak?

I wszystko zostało wyjaśnione.

Opublikowano

Nic nowego, 0 nowości no może jak questy pozmienialiście...

Czekam na jakieś nowe mapki expowisk, ale tylko chyba met*nek a dokładnie Sielu zrobił od dłuższego czasu nowe mapki na serwer.

Nie wiem jak z ta grafiką jest ukradziona czy nie. Nie mam jak polecić ,ale życzę powodzenia, ja nie zagram bo mnie coś takiego nudziiiiii.

Opublikowano

Nic nowego, 0 nowości no może jak questy pozmienialiście...

Czekam na jakieś nowe mapki expowisk, ale tylko chyba met*nek a dokładnie Sielu zrobił od dłuższego czasu nowe mapki na serwer.

Nie wiem jak z ta grafiką jest ukradziona czy nie. Nie mam jak polecić ,ale życzę powodzenia, ja nie zagram bo mnie coś takiego nudziiiiii.

Jest Kradziona te ss ktore @Teroth pokazal widzialem w zapowiedzi i potem raptem usuneli.

Widac ze zlodzieje i oszusci.

Odradzam gry wszystkim ;]

Opublikowano

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@Edit @ Nie polecam technikiem jest asfen aka lestor aha erwin aha Jrwin i miliony innych nicków. . . serwer jest skazany na porażkę.

Opublikowano

No,no polecam ze względu na ekipe gwarantowana grywalność i dobry support

Powodzenia w starcie ;)

Dziękujemy za komentarz.

Ładnie wszystko się prezentuje , tylko wywalcie mapkę nr 2 i zastąpcie ją czymś  estetyczniejszym. Co do teamu całego nie znam ale myślę , że ogarną wszystko co trzeba będzie. 

Serwer polecam. 

Dzięki bardzo, postaramy się ta mapkę zastąpić czymś innym.

Tutaj odcinek ode mnie:

http://www.youtube.com/watch?v=6M_6BljlJsY

Opublikowano

Serdecznie zapraszamy na start serwera !!! (czeka was jeszcze nie jedna nowość)

Przepraszamy za zamieszanie wszystko zostało wyjaśnione i usunięte. Nie był to mój błąd lecz jednej osoby z team przepraszam za to nie porozumienie i zapraszam na start.

Opublikowano

Mam nadzieję że to nie jakiś gotowy serwer z plików averii które ostatnio widniały na mpc. Bo widzę wszystko to samo co tam ; / mimo to powodzenia

Są to pliki Averii, lecz zostało dużo zmienione dostaliśmy od Aska twórcy plików wszystkie błędy które tam były, i wszystkie te wyeliminowaliśmy, oraz dużo od siebie dodaliśmy myślę że będzie się grało przyjemnie.

Może na dniach przeprowadzimy otwartą betę, aby wszystko ładnie przetestować.

Opublikowano

Serdecznie zapraszamy na start serwera !!! (czeka was jeszcze nie jedna nowość)

Przepraszamy za zamieszanie wszystko zostało wyjaśnione i usunięte. Nie był to mój błąd lecz jednej osoby z team przepraszam za to nie porozumienie i zapraszam na start.

[GM]Meester z Avreatha :D :D ? O jezu to tym bardziej nie polecam. Pamietam jak rzucal itemki gm po m1;p

Opublikowano

[GM]Meester z Avreatha :D :D ? O jezu to tym bardziej nie polecam. Pamietam jak rzucal itemki gm po m1;p

Po 1 [GM] ma prawa LOW_Wizard czyli najniższe prawa, nie będzie mógł nic dawać będzie miał od tego Pierścień Admina, także nie musisz polecać i pieprzyć głupoty że będą leciały jakieś itemy w M1.

Opublikowano

Jezu dlaczego musiałem robić grafikę dla tamtego serwera rok temu ... tak to już jest jeżeli administrator jest łasy na hajs ... nie będę ci teraz tu tłumaczył co i jak bo i tak tego nie zrozumiesz po prostu jedyne co ci mogę powiedzieć to tyle że to Pan Soeon mnie wtedy oszukał i [HA]Kajetan może to potwierdzić Weezy też coś tam nagrywał więc nie rozpowiadaj głupot jeżeli nie jesteś czegoś w 100% pewien ;) a i jeszcze coś sam odszedłem z team żeby nie było nie domówień jeżeli chcesz może tu napisać była administracja tamtego serwera (chyba że to ty soeon aka dendris i myślisz że ciągle będziesz o tym gadał jak i tak wiesz jaka jest prawda)

Opublikowano

Jezu dlaczego musiałem robić grafikę dla tamtego serwera rok temu ... tak to już jest jeżeli administrator jest łasy na hajs ... nie będę ci teraz tu tłumaczył co i jak bo i tak tego nie zrozumiesz po prostu jedyne co ci mogę powiedzieć to tyle że to Pan Soeon mnie wtedy oszukał i [HA]Kajetan może to potwierdzić Weezy też coś tam nagrywał więc nie rozpowiadaj głupot jeżeli nie jesteś czegoś w 100% pewien ;) a i jeszcze coś sam odszedłem z team żeby nie było nie domówień jeżeli chcesz może tu napisać była administracja tamtego serwera

Zaraz ci tu wrzuce ss co pisal Kazdar w metin2 pomoc na serwerze;p Ze odszedles bo ci nie dal full praw;p

Opublikowano

Zaraz ci tu wrzuce ss co pisal Kazdar w metin2 pomoc na serwerze;p Ze odszedles bo ci nie dal full praw;p

Dobra kolego to jest zapowiedź a nie dyskusja na temat innego serwera, chcesz wyjaśnić to idź na PW, bo zaraz zgłoszę te twoje bez podstawne wypociny.

Posiadasz 100+ Subów? Napisz nam na PW, na pewno ci to jakoś wynagrodzimy.

Opublikowano

chodź na PW i to wyjaśnimy nie będę komuś psuł opinii moją osobą bo to nie ja zawiniłem ... jeżeli masz jakieś problemy to pisz do administracji tamtego serwera i powiedzą ci że to nie prawda więcej nie mam nic do powiedzenia na ten temat

Opublikowano

Serwer Zapowiada się bardzo ciekawie :)

Polecam ze względu na profesjonalnego grafika Meester'a :)

Opublikowano

Serwer Zapowiada się bardzo ciekawie :)

Polecam ze względu na profesjonalnego grafika Meester'a :)

Dzięki ci Venoms za opinię, tobie życzymy aby twój serwer wystartował bez problemów.

Polecam, dobry serwer

Dzięki Baran, powodzenia z twoim serwerem.

Polecam, bardzo ładny serwer.

Dziękujemy ci bardzo, szanujemy wypowiedź.

Czekamy na pytania od graczy dotyczące serwera. :)

Opublikowano

Ulepsza się broń do expa z broni 75?

Jakie dungeony dodacie?

Ulepszacze to perły czy jakieś nowe?

Bronie i zbroje robi się z tych na 60/65?

Będzie system osiągnięć?

Usuńcie PDka na start,a dodajcie go za nagrode z misji(np. po każdym biologu), bo będą multi konta

Ogólnie prezka elegancka, nie można się doczepić, ale brakuje mi zbroi z Globala tych co są na Polaku alternatywą ulepszenia ze stalki(te zamiast niebiańskiej nie znam nazwy :D).

Opublikowano

Ulepsza się broń do expa z broni 75?

Jakie dungeony dodacie?

Ulepszacze to perły czy jakieś nowe?

Bronie i zbroje robi się z tych na 60/65?

Będzie system osiągnięć?

Usuńcie PDka na start,a dodajcie go za nagrode z misji(np. po każdym biologu), bo będą multi konta

Ogólnie prezka elegancka, nie można się doczepić, ale brakuje mi zbroi z Globala tych co są na Polaku alternatywą ulepszenia ze stalki(te zamiast niebiańskiej nie znam nazwy :D).

Tak będzie można ulepszyć na broń na 100 poziom do expa.

Są Perły, jest również 20 innych rodzajów typu [Jo-Jo, Zwój Rozzy itd]

Będą 4 dungeony które dopracowujemy, dodam jutro do prezentajci.

Tak robi się z 60/65.

Systemu osiągnięć raczej nie będzie.

Okej w takim razie wywalimy, dodamy do jakiegoś z polowań.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...