Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metinek.eu [Dedyk] [Easy]

Gość Metinek-Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wbiłem, zobaczyłem, nie polecam.

Po pierwsze "miasta" swojej roboty, masakrycznie to wygląda, cały czas równina, monotonia.

Ludzi zaledwie garstka.

Strzał w własne kolano na początku, czyj to był pomysł stworzyć "autolura" w kliencie?

Uruchamiasz, + minimalizujesz metka będąc na mouncie, koniu i masz autoexpa.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 538
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po pierwsze "miasta" swojej roboty, masakrycznie to wygląda, cały czas równina, monotonia.

Ludzi zaledwie garstka.

Strzał w własne kolano na początku, czyj to był pomysł stworzyć "autolura" w kliencie?

Jakoś każdemu to pasuję, nikt nie narzeka.

A po drugie, potwory są tak porozrzucane, że nie ma jednego dużego spotu, jak chcesz expic na auto to będzie zbierało do 4-5 grupek, więc szału nie ma.

A tak na prawdę to z auto peleryny skorzystałem dopiero od 200 lvla, wcześniej nie było to opłacalne bo wolałem zbierać drugie tyle grupek i dostawać drugie tyle expa :)

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Ludzi zaledwie garstka.

mozesz uzywac auto lura zeby nie klikac peleryn

bo jesli nie odpiszesz adminowi to zgarniasz bana za bota wiec sie tak nie pobawisz za dlugo kolezko

Opublikowano

Ludzi zaledwie garstka.

Hej, nie każdemu coś się podoba. Każdy ma inny gust lecz dzięki że pobrałeś klienta i zawitałeś, bo niektórzy piszą coś na serwer a nawet na nim nie byli :D

Opublikowano

Ludzi zaledwie garstka.

Mi to się własnie podoba, kwestia gustu ;) 

Polecam. 

xD 

Opublikowano

Nie chce sie podlizywac, ale wbilem w sumie tu z nudow i po prostu nie bylo nic fajnego ostatnio, a chcialem chwile pograc w metinowca. Jednak po dniu gry musze przyznac, ze tworcy serwera wykonali kawal dobrej roboty, bardzo mi sie podobaja edytowane mapy, sa mniejsze i bardziej przejrzyste. Na razie bylem tylko na 2 dungeonach ale o dziwo nie laguja, nie wywalalo mnie z nich, nic sie tam nie bugowalo. Bardzo fajna opcja z afk expieniem -> przydatne przy dropieniu itemow dla biologa i wbijaniu lvli. Do 105lvla mialem tylko questy od biologa i historyka, co bardzo mnie cieszy, bo kto to widzial robic nudne questy na male lvle na serwerze easy?  Jak na razie serwer jak najbardziej na + i pogram dluzej niz myslalem ;d

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Zagrałem i szczerze... Serwer nie powalił

Dzięki za opinie.

Kiedy w koncu najlepszy post oznaczysz w

Bo juz sie odechciewa rolkowac.

Nigdy, nie wiem po co to :) Nie musisz przeglądać, ja cię nie zmuszam. 

Jutro będą raty po 50% wszystkiego na 12 lub 24h! Szykować się :)

Opublikowano

Dzięki za opinie.

Nigdy, nie wiem po co to :) Nie musisz przeglądać, ja cię nie zmuszam. 

Jutro będą raty po 50% wszystkiego na 12 lub 24h! Szykować się :)

Zeby nie trzeba bylo tyle przeijwac do odczytania nowych postow :(

Ja tu juz nie gram, ale temat sledze nabiezaco nadal. Faktycznie denerwujace to jest.. Przekmin to jakos inaczej. Albo faktycznie ten spoiler, albo dorzuc na dole prezentacji jako update..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zeby nie trzeba bylo tyle przeijwac do odczytania nowych postow :(

Ja tu juz nie gram, ale temat sledze nabiezaco nadal. Faktycznie denerwujace to jest.. Przekmin to jakos inaczej. Albo faktycznie ten spoiler, albo dorzuc na dole prezentacji jako update..

No ale piszą to właśnie osoby które nie grają :D

Gracze którzy  grają nic do tego nie mają więc myślę że nic nie będę zmieniał, bo ktoś nowy wchodzi i od razu widzi że coś dodane itp..

Opublikowano

Jest jakiś sposób aby dropiło dużo redek ? Bo na 180 to te małże ledwo co lecą a potrzeba redek dużo..

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Jest jakiś sposób aby dropiło dużo redek ? Bo na 180 to te małże ledwo co lecą a potrzeba redek dużo..

wiekszosc dropi na botach w av2 malze bo admini rzadko lapia

nawet najwiekszy spamer/tut na forum wygarnal perma za bota w av2 ale go to gracze zglosili

Opublikowano

Od miesiąca praktycznie nic nie zostało zriobione z Bilansem postaci taki szaman full eq bije 7k bez kryta a mental 22k :) jak tak dalej pójdzie serwer padnie jak każdy inny easy bez zaintersowania Administacji. Większą uwagę zwracają na dodwanie nowych rzeczy niż na w końcu zbilansowanie postaci :) tyle ode mnie

nie wiedziałem, ze mozna zrobic bilans postaci xD 

aw. kolego ja wczoraj przez 30min robilem miazge moim 170 szamanem, nawet taki 200 mental dostawal z kryta 40k a bez 20k.

on mi ledwie walil 30k, wiec zrob sobie eq do pvp i potem pieprz głupoty.

Tablet goclever 70

Opublikowano

Raty na poprawienie humoru :)

Od godziny 15:25 są raty na 24h! +50% exp,drop,yang!!!

Zapraszamy gorąco do gry .

Opublikowano

Działają tu jakieś bony do expa na mapach na większy lvl czy tylko diabły w grocie i to wszystko?  :rolleyes:

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Działają tu jakieś bony do expa na mapach na większy lvl czy tylko diabły w grocie i to wszystko?  :rolleyes:

W grocie diabły owszem, potem też diabły+nieumarłe. Zależy jaka mapa :D

To jedyne bonusy, nie chciałem zaśmiecać graczom ekwipunku.

Opublikowano

Czy możesz udostępnić ss z gry z liczbą graczy online?

Nie ma problemu:

SS z komendy:

Beztytuup_ewwrnxr.png

SS ze strony kilka minut później:

Beztytuup_ewwrnnh.png

Opublikowano

Czy możesz udostępnić ss z gry z liczbą graczy online?

ludzi gra około 500-700 może nie jest to  mega dużo, ale jest z kim się bić i co ważniejsze jest dużo wojen. 

xD 

Opublikowano

Nie ma problemu:

SS z komendy:

Beztytuup_ewwrnxr.png

SS ze strony kilka minut później:

Beztytuup_ewwrnnh.png

Zagram tylko ze względu na Ciebie Sielu, a głównie dlatego, że kontakt z Tobą jest naprawdę na wysokim poziomie a dużo graczy którzy cenią serwery cenią bardzo właśnie kontakt z administracją.

Opublikowano

Wszystko jest super ale te dziwne m1 mnie normalnie odstraszają. 

Ciężko jest mi ocenić, nie każdemu się podoba m1 lecz tyle razu już to wałkowaliśmy że..

Zmieniałem i robiłem 3 razy inne m1 aż to zostało i chyba jest ok większości się podoba.

Rozumiem że każdy jest przyzwyczajony do starych m1 z metina, ale ja wolałem postawić na coś swojego.

Zapraszam raty dalej trwają!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...