Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metinek.eu [Dedyk] [Easy]

Gość Metinek-Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer upada, na serwerze na chacie tylko spam "Dam konto na metinek za eq tam i tam" lub "sprzedam konto na metinek za x zł" ..

Tak samo jest na forum. Sielu obiecuje a brzydko ujmując gówno robi. Obiecanki cacanki. Jeżeli nie wydaliście jeszcze na IS to nie zaczynajcie lub nie grajcie.. Nie długo zostanie z 50 stałych graczy. 

Chciałbym jeszcze dodać, że odbanowują ludzi co grali na WH a potem dziwić się, że Ci ludzie okradają ludzi za prawdziwe pieniądze. Tematy z kradzieżami są od razu wywalane do kosza, mimo iż nie zostały rozwiązane. Zamiast robić jakieś ciekawe eventy na serwerze lub naprawiać balans klas to robią jakiś idiotyczny idol na ts'ie...

• Odpowiedzi 538
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer upada, na serwerze na chacie tylko spam "Dam konto na metinek za eq tam i tam" lub "sprzedam konto na metinek za x zł" ..

Tak samo jest na forum. Sielu obiecuje a brzydko ujmując gówno robi. Obiecanki cacanki. Jeżeli nie wydaliście jeszcze na IS to nie zaczynajcie lub nie grajcie.. Nie długo zostanie z 50 stałych graczy. 

Chciałbym jeszcze dodać, że odbanowują ludzi co grali na WH a potem dziwić się, że Ci ludzie okradają ludzi za prawdziwe pieniądze. Tematy z kradzieżami są od razu wywalane do kosza, mimo iż nie zostały rozwiązane. Zamiast robić jakieś ciekawe eventy na serwerze lub naprawiać balans klas to robią jakiś idiotyczny idol na ts'ie...

Zgodzę się z wszystkim prócz tym, że Sielu gówno robi. Nie można mu zarzucić, że gówno robi bo to nie prawda.

Stara się lecz bez ekipy wiele nie zdziała, do kolejnego update robił nabór na pomocników... Tu masz dowód, że Sielu nie ma ekipy do pomocy.

Co do unbanów, to zgodzę się z tym  jest to mega wkurwiając*, że gimba która liżę dupsko grała sobie na wh i dostali bana a nagle biegają po grze. Sielu nie ma nic do powiedzenia w tym temacie, są równi i równiejsi, tyle w temacie.

A i co do idola na tsi'e, to też Cie popieram, robią jakieś idiotyczne konkursy na tsie, kurw* to jest gra czy jakiś zjeban* " idol " ?

Nie wiem czy ja jestem pojeban*, czy te osoby co śpiewają mają nierozwinięty mózg pod tymi czuprynami... Bo ja jakoś nie mógłbym " zaśpiewać " by zdobyć cokolwiek na jakimkolwiek serwerze...

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Serwer jest dobry, Sielu się stara ale przydała by się porządna reklama + update w którym trzeba by się było starać o nowe przedmioty, żeby wszystko nie przychodziło tak łatwo jak teraz bo przez to odchodzą ludzie, a przecież nie będziesz w nieskończoność do 1000 lvl'a dodawać update wystarczy jeden porządny, który zatrzyma graczy na dłużej bo tak z tego co widziałem przez godzinę mojej gry to niektórzy mają po 4 postacie i robią następne bo chcą grać ale im się nudzi ;d

Opublikowano

Serwer jest dobry, Sielu się stara ale przydała by się porządna reklama + update w którym trzeba by się było starać o nowe przedmioty, żeby wszystko nie przychodziło tak łatwo jak teraz bo przez to odchodzą ludzie, a przecież nie będziesz w nieskończoność do 1000 lvl'a dodawać update wystarczy jeden porządny, który zatrzyma graczy na dłużej bo tak z tego co widziałem przez godzinę mojej gry to niektórzy mają po 4 postacie i robią następne bo chcą grać ale im się nudzi ;d

Rozumiem, tylko potem mam inne wiadomości że robię z easy harda.

Teraz się postaram porobić żeby nie było tak łatwo, pojawią się także oponki z których będą barwniki do kolorów bojownika itp.

Kończę praktycznie ekwipunek na 250lv i od razu zajmuję się czymś aby zabić lekko nudę. 

Opublikowano

Powiedziałem to u góry, lecz ogólnie mówiąc serwer jest spoko. Te wszystkie mapy, sety, bony itd. Lecz nic ciekawego się nie dzieje i są nudy, dlatego kazdy odchodzi. 230 można wbić bez 24/7 w 3 dni na lajcie. 

Więc czekamy na ten "update" oraz na częstsze eventy. 

Opublikowano

Rozumiem, tylko potem mam inne wiadomości że robię z easy harda.

Teraz się postaram porobić żeby nie było tak łatwo, pojawią się także oponki z których będą barwniki do kolorów bojownika itp.

Kończę praktycznie ekwipunek na 250lv i od razu zajmuję się czymś aby zabić lekko nudę. 

Będą tylko barwniki do bojowników ? Czy planujesz wprowadzić kostiumy typu hwang, epicki hwang ?

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Będą tylko barwniki do bojowników ? Czy planujesz wprowadzić kostiumy typu hwang, epicki hwang ?

Planuję także. 

Hwangi się pojawią, jeżeli nie to poszukam czegoś innego bo jeszcze będą za: Mistrzowie pvp.

Opublikowano

Ostatnio trochę mniej,między  300-500 jest online na moją głowę,a serwer naprawdę dobry.

Raty ustawione jak na easy Idealne.

i nie ma w ogóle faili żadnych.

Polecam dla osób które lubią sami grać,i robić dungeony!!Wszystko samemu można osiągnąć,nie trzeba robić 5 postaci ani się prosić na dungeon.

Opublikowano

Ostatnio trochę mniej,między  300-500 jest online na moją głowę,a serwer naprawdę dobry.

Raty ustawione jak na easy Idealne.

i nie ma w ogóle faili żadnych.

Polecam dla osób które lubią sami grać,i robić dungeony!!Wszystko samemu można osiągnąć,nie trzeba robić 5 postaci ani się prosić na dungeon.

Potwierdzam.

Jeden z nielicznych serwerów na których gracz bez ekipy jest w stanie wszystko osiągnąć.

Planuję także. 

Hwangi się pojawią, jeżeli nie to poszukam czegoś innego bo jeszcze będą za: Mistrzowie pvp.

Hwangi są ogólnie dostępne, nie będziesz miał problemów z znalezieniem ich.

Co do kostiumu dla mistrza pvp proponowałbym poszukać jakiegoś unikata, który nie jest spotykany na innych serwerach, takich kostiumów jest multum trzeba ino wiedzieć, gdzie je szukać.

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Serwer moze i byl dobry kiedys ale teraz juz wiekszosc graczy odeszla z serwa , przynajmniej polowy ludzi juz nie ma.Admin od dluzszego czasu obiecuje wyrownanie klas ale cos nie widac efektow a jedyna klasa ktora moze cos osiagnac w pvp to wojownik.

4aqk.jpg
Opublikowano

Serwer moze i byl dobry kiedys ale teraz juz wiekszosc graczy odeszla z serwa , przynajmniej polowy ludzi juz nie ma.Admin od dluzszego czasu obiecuje wyrownanie klas ale cos nie widac efektow a jedyna klasa ktora moze cos osiagnac w pvp to wojownik.

Dlaczego kłamiesz z pvp? A kto wygrał turniej pvp? Wojownik? WP wygrał więc proszę bez kłamstw.

Wyrównam teraz przy update na ile będzie się dało i tak zostawiam. Bo do tej pory dużo osób mówiło np że wp jest za słaby a jakoś turniej pvp wygrał..

Opublikowano

Probowales kiedys ninja pokonac wojownika ? ludzie pisza ze chmurka duzo wali , co jest zalosne bo chmurka w takiego mentala/bodego na full abs walniesz 20k z krytem  a woj bez kryta ci walnie 30 wiec cos jest raczej nie tak, co do wp niestety nie mialem nigdy okazji sie z nim pojedynkowac ;/

4aqk.jpg
Opublikowano

Dlaczego kłamiesz z pvp? A kto wygrał turniej pvp? Wojownik? WP wygrał więc proszę bez kłamstw.

Wyrównam teraz przy update na ile będzie się dało i tak zostawiam. Bo do tej pory dużo osób mówiło np że wp jest za słaby a jakoś turniej pvp wygrał..

Kolo wygrał ( nie pamiętam nazwy ) bo nie walczył z archerem, miał walkowera i dzięki temu pojawił się w finale, a finał polegał jedynie na szczęściu, bo było wp vs wp.

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Kolo wygrał ( nie pamiętam nazwy ) bo nie walczył z archerem, miał walkowera i dzięki temu pojawił się w finale, a finał polegał jedynie na szczęściu, bo było wp vs wp.

No to tym bardziej coś musi w tym być co napisał sielu skoro dwóch WP było w Finale.

Opublikowano

Dzisiaj będzie przerwa od 1h do 2h w celu wgrania aktualizacji. Czas jest szacowany i włączę jak najszybciej się będzie dało.

Może to być o godzinie 19:00 lub później, na 100% dzisiaj. Jest to szacowany czas, bo może się nam wydłużyć w testowaniu.

Jeżeli nie będzie przerwy o 19:00 to będzie oznaczało że będę wgrywał update nad ranem 4/5.

proszę uruchamiać Patcher lub pobrać łatkę z linku:

https://mega.co.nz/#!pUgVCLKS!Bv8t2vH11y1V7ubhVEn5ivsApW1VN-GMJm8QnX-sgQo

Skan za kilka minut.

Opublikowano

====Update Zakończony====

Co nowego?

-Dodałem 250lv

-Dodałem nowe eq (bronie/zbroje/bizu)

eq.png

mapa.png

moby.png

drop.png

moby_drop.png

metek.png

drop.png

metek_drop.png

boss.png

drop.png

boss_drop.png

Dodałem 11 biologa za którego jest bonus na klasy oraz dynia:

dynia.png

Dodałem do dropu nowe wierzchowce z dobrymi bonusami:

wierz1.png

wierz.png

Dodałem oponki na mapach (200/220/230lv) z dobrym dropem:

oponki.png

oponki_drop.png

Dodałem farbowanie bojowników:

farba.png

farba1.png

Dodałem event Pomnik Niespodzianka:

event.png

Po kliknięciu w pomnik, zrespi się obok naszej postaci boss z naszego przedziału lv`owego.

Po zabiciu go możemy jeszcze raz kliknąć na pomnik aby otrzymać przedmiot. Z przedmiotu są losowe nagrody.

event_info.png

event_boss.png

event_info2.png

event_drp.png

Teraz opisowo:

-Dodałem kostium mistrzów pvp, znajdę tylko model i wejdzie on w życie serwera

-Naprawiłem OX, miejmy nadzieje że już nie bedzie problemów

-Dodałem evn nocy, jest lepszy i milszy

-Naprawiłem bugowanie poli na pieczęciach

-Wstępnie poprawiłem balans klas, będziemy dalej testować aby je poprawiać

-Dodałem zmianę lidera gildii do npc Handlarka Różności za 200kk

-Naprawiłem ściąganie tarczy/kostiumów przez przeciągnięcie lpm

-Symbole bohatera lecą z bossów na WW

Zapraszam serdecznie do gry.

Należy uruchomić patcher lub pobrać tą łatkę aby wszystko działało:

DL:

Skan: 

Dodam potem.

Opublikowano

====Update Zakończony====

Co nowego?

-Dodałem 250lv

-Dodałem nowe eq (bronie/zbroje/bizu)

eq.png

mapa.png

moby.png

drop.png

moby_drop.png

metek.png

drop.png

metek_drop.png

boss.png

drop.png

boss_drop.png

Dodałem 11 biologa za którego jest bonus na klasy oraz dynia:

dynia.png

Dodałem do dropu nowe wierzchowce z dobrymi bonusami:

wierz1.png

wierz.png

Dodałem oponki na mapach (200/220/230lv) z dobrym dropem:

oponki.png

oponki_drop.png

Dodałem farbowanie bojowników:

farba.png

farba1.png

Dodałem event Pomnik Niespodzianka:

event.png

Po kliknięciu w pomnik, zrespi się obok naszej postaci boss z naszego przedziału lv`owego.

Po zabiciu go możemy jeszcze raz kliknąć na pomnik aby otrzymać przedmiot. Z przedmiotu są losowe nagrody.

event_info.png

event_boss.png

event_info2.png

event_drp.png

Teraz opisowo:

-Dodałem kostium mistrzów pvp, znajdę tylko model i wejdzie on w życie serwera

-Naprawiłem OX, miejmy nadzieje że już nie bedzie problemów

-Dodałem evn nocy, jest lepszy i milszy

-Naprawiłem bugowanie poli na pieczęciach

-Wstępnie poprawiłem balans klas, będziemy dalej testować aby je poprawiać

-Dodałem zmianę lidera gildii do npc Handlarka Różności za 200kk

-Naprawiłem ściąganie tarczy/kostiumów przez przeciągnięcie lpm

-Symbole bohatera lecą z bossów na WW

Zapraszam serdecznie do gry.

Należy uruchomić patcher lub pobrać tą łatkę aby wszystko działało:

DL:

Skan: 

Dodam potem.

Czyli, że hwangów nie będzie ? ;/

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Czyli, że hwangów nie będzie ? ;/

Własnie aktualnie są hwangi jako te kostiumy, zobaczymy jak to będzie. 

Opublikowano

Jutro zapraszam na ox, o której będzie dowiecie się także jutro. 

Za kilka dni zrobię ten nowy event, zobaczymy jak wyjdzie :)

Opublikowano

Czekamy na naprawę tego update.

Dużo osób się skarży, że wyskakuje im log po spatchowaniu klienta czy też wgraniu łatki ( w tym ja ).

PS. Zostaw hwangi, nie baw się w kostiumy świąteczne, piłkarskie i inne tego typu. Wyglądają chamsko i nie oddają klimatu tej gry...

2e7beb469d579.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...