Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metinek.eu [Dedyk] [Easy]

Gość Metinek-Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 538
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jaka postać "góruje" tutaj pod względem PvP?

Lekko bodziak/dager reszta jest rownież dobra jednak body ma te swoje dmg z wira a ninja chmurę z wielkim dmg.

Opublikowano

Fajna prezentacja, ale pytanie. Czy ulepszacze dopiero do EQ 200+? Bo dropią od 200 lvl, 

52718291273710441791.jpg

Opublikowano

Fajna prezentacja, ale pytanie. Czy ulepszacze dopiero do EQ 200+? Bo dropią od 200 lvl, 

Nie,ulepszacze są prawie na większość itemow.ale są łatwo dostępne czy na sklepach w m1 czy tez samemu do dropniecia.

Opublikowano

Od razu pisze, że to nie reklama !!

Otóż na allegro jakiś gość sprzedaje bryłki.

Pisałem do typa i w odpowiedzi dostałem, że jeśli byłbym zainteresowany to dowolną ilość kompletów by miał na sprzedaż.

Ja takie oczy na wierzch, skąd normalny zjadacz chleba nagle by miał więcej bryłek niż bryłki wszystkich graczy łącznie...

Nie wiem czy mi tylko wydaje się to dziwne...

http://allegro.pl/metinek-eu-yang-brylki-500kk-10-bryl-perly-i4421802391.html

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Pisałem do typa i w odpowiedzi dostałem, że jeśli byłbym zainteresowany to dowolną ilość kompletów by miał na sprzedaż.

Ja takie oczy na wierzch, skąd normalny zjadacz chleba nagle by miał więcej bryłek niż bryłki wszystkich graczy łącznie...

Tak szczerze nie problem zarobić na tym serwerze, z jednej wieży na 200 lv mamy około 25 brył. Do tego można ustawić bota do av1 i tam cisnąć ładnie hajs ;) 

xD 

Opublikowano

Dowolną ilość,w sensie że może tego dużo wydropić jeśli będzie popyt,nie mówimy tu o 80 Miliardach brył,bo nikt za 1 razem nie kupi ilości większych,bo szkoda mu będzie kasy.W tej aukcji nie widać nic niebotycznego;]

Opublikowano

Dowolną ilość,w sensie że może tego dużo wydropić jeśli będzie popyt,nie mówimy tu o 80 Miliardach brył,bo nikt za 1 razem nie kupi ilości większych,bo szkoda mu będzie kasy.W tej aukcji nie widać nic niebotycznego;]

1h dropu w grocie z ratami na yang oraz eq na yang to okolo 10 brylek.

image.png

Opublikowano

Gdzie w IS mozna kupić zwoj zmiany profesji ??? :)

Nie można kupić bo nie ma takiego zwoju. Gracze go nie chcieli i aktualnie nie planuję go wprowadzać. 

Opublikowano

Nie można kupić bo nie ma takiego zwoju. Gracze go nie chcieli i aktualnie nie planuję go wprowadzać. 

serio??..................... no to ........... wprowadzcie go ale do IS.....

Opublikowano

Nie wprowadzi nawet do IS.

A wiesz dlaczego ?

Dlatego, że kilkudziesięciu graczom nie pasowało wprowadzić go w ogóle do gry dlatego, że " jeśli oni męczyli się i robili kilka postaci bo okazało się, że dana postać jest do d*py to inni też muszą się męczyć "

To jest właśnie taki jebnięt* tok myślenia " Jeśli ja expiłem na małych spotach to nie powiększaj ich, niech nowi się męczą ! "

A takich wypowiedzi było bardzo dużo i jeszcze było dużo wypowiedzi z tekstami " Nie wprowadzaj w ogóle zmiany profesji bo to zniszczy serwer ! ", " Nie wprowadzaj zmiany bo na serwie będzie 50+ graczy "

Hahaha, padam !

Jakoś większość serwerów ma zmiany profy nawet w IS i jakoś nikt nie odchodzi z serwerów.

Niestety tak jest, jeśli słucha się z reguły osób którzy 24/24 siedzą na TS lub na forum, na forum większości to są starzy wyjadacze, którzy zmian nie chcą z ww. " powodów "

Jeśli chodzi o mnie to ta zmiany profesji jest tak mi potrzebna jak kolejny serwer na rynku, czyli nie potrzebna.

Ja tylko chce uświadomić jak sprawa wygląda i, że słuchanie opinii osób którzy nie chcą zmian " bo oni się męczyli " są tyle warte co nic.

Co do samego serwera.

Aktualnie graczy nie widać że przybywa, niestety !

Na forum prawie każdy o tym pisze, że gracze odchodzą.

Widać to po dziale " sprzedam ", w tym dziale prawie wszystkie tematy dotyczą sprzedaży kont.

Niestety ale to prawda, gram tutaj od samiutkiego początku i graczy wiele nie przybyło.

Sielu się stara i to widać gołym okiem, nie można zarzucić mu, że olewa serwera jak większości właścicieli.

Lecz ciężko mu wprowadzić jakiekolwiek zmiany, jest to spowodowane tym, że nie ma ekipy do pomocy.

Druga sprawa, Sielu nie wypowiada się w dziale propozycje, a po tym nowi gracze mogą ocenić czy jest olewka czy też nie. Samo wypowiadanie się też nie da sukcesu, trzeba wprowadzać te zmiany które większość chce a nie słuchać kilkudziesięciu typów którzy lizą dupe na każdym serwerze.

Ostatnia sprawa, to praktycznie brak reklamy. Na yt nie spotkałem żadnej, jedynie kilka filmów graczy którzy nagrywają sobie wojenki etc.

@ Jeszcze jedno, ten rypnięty regulamin który blokuje nam swobodne wymiany między serwerowe ! Co za mózg to wymyślił...

Po mojemu to tak, reklama i jeszcze raz reklama, załatwienie sobie kogoś do pomocy, wprowadzać updaty konkretne a nie co dwa tygodnie z jakimiś tam duperelami, wypowiadanie się na forum, słuchanie większości a nie mniejszości i ma być git, osiągniesz swój cel, ponad 1k graczy :)

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Jeżeli grasz mentalem i chcesz pograć bodziakiem to jaki problem zrobić tą postać od nowa ? maksymalny poziom to kwestia dwóch dni. 

xD 

Opublikowano

Nie wprowadzi nawet do IS.

A wiesz dlaczego ?

Dlatego, że kilkudziesięciu graczom nie pasowało wprowadzić go w ogóle do gry dlatego, że " jeśli oni męczyli się i robili kilka postaci bo okazało się, że dana postać jest do d*py to inni też muszą się męczyć "

To jest właśnie taki jebnięt* tok myślenia " Jeśli ja expiłem na małych spotach to nie powiększaj ich, niech nowi się męczą ! "

A takich wypowiedzi było bardzo dużo i jeszcze było dużo wypowiedzi z tekstami " Nie wprowadzaj w ogóle zmiany profesji bo to zniszczy serwer ! ", " Nie wprowadzaj zmiany bo na serwie będzie 50+ graczy "

Hahaha, padam !

Jakoś większość serwerów ma zmiany profy nawet w IS i jakoś nikt nie odchodzi z serwerów.

Niestety tak jest, jeśli słucha się z reguły osób którzy 24/24 siedzą na TS lub na forum, na forum większości to są starzy wyjadacze, którzy zmian nie chcą z ww. " powodów "

Jeśli chodzi o mnie to ta zmiany profesji jest tak mi potrzebna jak kolejny serwer na rynku, czyli nie potrzebna.

Ja tylko chce uświadomić jak sprawa wygląda i, że słuchanie opinii osób którzy nie chcą zmian " bo oni się męczyli " są tyle warte co nic.

Co do samego serwera.

Aktualnie graczy nie widać że przybywa, niestety !

Na forum prawie każdy o tym pisze, że gracze odchodzą.

Widać to po dziale " sprzedam ", w tym dziale prawie wszystkie tematy dotyczą sprzedaży kont.

Niestety ale to prawda, gram tutaj od samiutkiego początku i graczy wiele nie przybyło.

Sielu się stara i to widać gołym okiem, nie można zarzucić mu, że olewa serwera jak większości właścicieli.

Lecz ciężko mu wprowadzić jakiekolwiek zmiany, jest to spowodowane tym, że nie ma ekipy do pomocy.

Druga sprawa, Sielu nie wypowiada się w dziale propozycje, a po tym nowi gracze mogą ocenić czy jest olewka czy też nie. Samo wypowiadanie się też nie da sukcesu, trzeba wprowadzać te zmiany które większość chce a nie słuchać kilkudziesięciu typów którzy lizą dupe na każdym serwerze.

Ostatnia sprawa, to praktycznie brak reklamy. Na yt nie spotkałem żadnej, jedynie kilka filmów graczy którzy nagrywają sobie wojenki etc.

@ Jeszcze jedno, ten rypnięty regulamin który blokuje nam swobodne wymiany między serwerowe ! Co za mózg to wymyślił...

Po mojemu to tak, reklama i jeszcze raz reklama, załatwienie sobie kogoś do pomocy, wprowadzać updaty konkretne a nie co dwa tygodnie z jakimiś tam duperelami, wypowiadanie się na forum, słuchanie większości a nie mniejszości i ma być git, osiągniesz swój cel, ponad 1k graczy :)

dokładnie tak i właśnie przez takie argumenty serwery często stoją w miejscu co jest bez sensu

Jeżeli grasz mentalem i chcesz pograć bodziakiem to jaki problem zrobić tą postać od nowa ? maksymalny poziom to kwestia dwóch dni. 

ale nie biologa :)

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

Kwestia dwóch dni powiadasz ?

Lecz nie wszyscy siedzą od rana do wieczora lub robią " nocki " by expić.

Więc te dwa dni dla normalnego gracza przekłada się na ponad pięć dni.

Dolicz sobie do tego biologa i nie ciekawy czas nam wychodzi.

Lecz dla osób którzy nie mają życia realnego to co za problem, dwa dni expa + ponad tydzień biologa i jest gites.

Możesz napisać, że to ich strata. Może to by było prawdą, że tracą na tym, że mają życie realne. No ale cóż, napisze to jak to wielu pisało " ważne, że oni też będą się męczyli tak jak my "

Tak się dziwie, czemu Sielu poprawił exp na mapie 220, przecież dawniej by wbić od 219 do 220 z full pd expiło się ponad 10h.

Kurw@, jeśli ja się męczyłem to niech nowi gracz też się męczą, niech Sielu ustaw zdobywane doś tak jak było dawniej !

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Kwestia dwóch dni powiadasz ?

Lecz nie wszyscy siedzą od rana do wieczora lub robią " nocki " by expić.

Więc te dwa dni dla normalnego gracza przekłada się na ponad pięć dni.

Dolicz sobie do tego biologa i nie ciekawy czas nam wychodzi.

Lecz dla osób którzy nie mają życia realnego to co za problem, dwa dni expa + ponad tydzień biologa i jest gites.

Możesz napisać, że to ich strata. Może to by było prawdą, że tracą na tym, że mają życie realne. No ale cóż, napisze to jak to wielu pisało " ważne, że oni też będą się męczyli tak jak my "

Tak się dziwie, czemu Sielu poprawił exp na mapie 220, przecież dawniej by wbić od 219 do 220 z full pd expiło się ponad 10h.

Kurw@, jeśli ja się męczyłem to niech nowi gracz też się męczą, niech Sielu ustaw zdobywane doś tak jak było dawniej !

Tak bywa co do expa, pisałem że popełniłem błąd robiąc z easy exp jak na hardzie. To był tylko błąd dlatego tak zrobiłem.

Opublikowano

Moge zapytac o stan graczy online w godzinie szczytu?

43859938971420750068.jpg

Graczy jest coraz mniej.

Niestety taka jest prawda, pisałem wczoraj z kilkoma szefami topowych gildii i oni też odczuwają straty.

Dużo ludzi sprzedaje swoje konta, co widać gołym okiem w dziale " sprzedam "

Jak tak dalej pójdzie to będzie kicha.

Jak widać, nawet zrobiłem sobie Mentala na mistrzostwa do 79 poziomu z nudów, już takie nudy złapały, że nie ma co robić ;/

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Moge zapytac o stan graczy online w godzinie szczytu?

W tym tygodniu np dzisiaj było najwięcej 430.

43859938971420750068.jpg

Graczy jest coraz mniej.

Niestety taka jest prawda, pisałem wczoraj z kilkoma szefami topowych gildii i oni też odczuwają straty.

Dużo ludzi sprzedaje swoje konta, co widać gołym okiem w dziale " sprzedam "

Jak tak dalej pójdzie to będzie kicha.

Jak widać, nawet zrobiłem sobie Mentala na mistrzostwa do 79 poziomu z nudów, już takie nudy złapały, że nie ma co robić ;/

Owszem pisałem jaka sytuacja, lecz to się powinno zmienić.

Opublikowano

W tym tygodniu np dzisiaj było najwięcej 430.

Owszem pisałem jaka sytuacja, lecz to się powinno zmienić.

Wszyscy czekamy na wielki update i porządną reklamę :)

Mamy nadzieję, że nie zawiedziesz nas, starych graczy dodając jedną czy tam dwie misje z kostiumami. Czekamy na coś " ekstra "

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

opłaca się jeszcze grać???

Moim zdaniem na tą chwilę opłaca się grać.

Jeśli miałbyś problemy z redkami to możesz robić sobie misję u historyka lub polowania. Niestety po ostatnim update red perły tak spadły z ceny, że praktycznie nie opłaca się ich dropić bo jest tego mnóstwo na rynku za małe pieniążki.

Wbić maksymalny poziom jest łatwo, dla normalnego gracza jest to kwestia ponad pięciu dni, jeśli jesteś graczem który nie ma życia realnego to dwa dni :)

Czekamy na duży update który Sielu obiecał, kiedy go wprowadzi niestety nie wiadomo. Miejmy nadzieję, że po update starzy gracze nie będą odchodzić, a nowi gracze będą mogli zobaczyć wreszcie serwer u porządnego reklamodawcy :)

2e7beb469d579.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...