Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up 

ja nie wiem, bo nie grałem dłuuuuugo tutaj :D więc nie wiem czy jest limit czy też nie, kiedyś on wynosił chyba ok 50k dlatego pytałem kogoś kto bardziej ogarnia :P

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Gdy klikam 5 mam przyciemniony ekran i gra się crashuje :_;

// ok ok ogarnąłem instrukcje ale gdy usłyszę komentatora klikam 5 i potem znów 5 no i  gra się zacina..

amqou1.png

Azb3sT^

Opublikowano

ten ''magic hotkey' nie działa zrób na F4 a nie jak naciskam 5 na nimerycznej to szary ekran i Połączenie jest przerwane i wyłącza gre

2x%20zakazana%20sygnatura.png

76561198266836735.png

Opublikowano

Dzięki wielkie dostajesz wszystkie plusy :D ( limit)
A takie pytanie zrobilbys moze jeszcze wersję zeby nie musiało się klikac gdy uslyszymy komentarz ? tylko tak automatycznie? 

Opublikowano

Nie.

stary ja cie podziwiam jak to czytam.Robisz dla ludzi trainer za darmo i  nic z tego nie masz  a im nie pasuje jakies głupie naciskanie 5.

Dzięki wielkie dostajesz wszystkie plusy :D ( limit)

A takie pytanie zrobilbys moze jeszcze wersję zeby nie musiało się klikac gdy uslyszymy komentarz ? tylko tak automatycznie? 

polecam kupic pełna wersje wesprzesz  wtedy autora  ktory wydał minitrainer za darmo a tobie nie pasuje jakas błachostka

Opublikowano

Witam :) mam taki problem z trainerem że tylko wyłącza mi mecze a nie zalicza ;/ daję num 4 albo num 6 gdy pokazuje skład a potem jak słychać głos komentatora to zaraz num5 i pisze że połączenie zostało przerwane i niby wszystko ok ale niedodaje bramek i niezalicza meczu ;/ kontrakty przepadły a zysku z tego żadnego ;< możecie mi pomóc ???

większość pisze że im działa tak więc chyba coś robie nie tak ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...