Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja bym dopisał żeby NIE rozłączać się zaraz po usłyszeniu komentatora tylko jak pojawia się animacje ze zawodnicy graja/strzelaja mnie po tym nie wywala z gry :)

Opublikowano
Hello Pawellek.

I'm interested in buy the fifa world trainer, however I didn't manage to make it work. Would you make me a small support in english?

I tried to google translate everything already.

So far I:

- change my origin avatar to the image on the zip (purple image)

- change my game resolution to windowed and graphic settings to low

Did the same settings as the explanation video on the trainer.

But when I click start, it lunchs origin, but not fifa. Am I doing something wrong?

Thanks!

Opublikowano

Ok, just adding, I manage to make it work on another computer. Not really sure why was not working on mine.

Questions:

- On the coins l left, it appears "relog". How can I see in fact the number of coins left?

- My origin crashed while doing that. When the fifa crash by doing that, is it normal?

*Add: The game crashed exactly when I click on the button play game.

Opublikowano

Dlaczego jak dodaje sobie bramki to zawsze jest 5:0 dla przeciwnika albo jest 5:5?

Bo nie potrafisz użyć mózgu...

Naprawdę dziwie Ci się Pawellek, że udostępniasz swojego trainera za darmo gimbazie która nawet nie potrafi się nim dobrze posłużyć, już nie wspomną o wdzięczności... 

Opublikowano

Bo nie potrafisz użyć mózgu...

Naprawdę dziwie Ci się Pawellek, że udostępniasz swojego trainera za darmo gimbazie która nawet nie potrafi się nim dobrze posłużyć, już nie wspomną o wdzięczności... 

O co ci chodzi człowieku? Zadałem pytanie a ty się spinasz.. Jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to sie nie udzielaj.

Wiem ze jak jestem gościem to mam naciskać num6, a jak gospodarzem to num4 ale to czasami nie dziala, bo jest albo remis albo dla przeciwnika 5 goli.

Opublikowano

@Pawellek Dlaczego sprzedało mi 2 złotych zawodników ? Skończył mi sie kontrakt na zawodnika LP i sprzedawało mi zawodników   xD Co jest ?

Jest może trainer na kontrakty czy coś ? Byle co, aby przedłużyć kontrakty ;p

Opublikowano

@Pawellek Dlaczego sprzedało mi 2 złotych zawodników ? Skończył mi sie kontrakt na zawodnika LP i sprzedawało mi zawodników xD Co jest ?

What jak ten trainer mogl ci zawodnikow sprzedac? :O
Opublikowano

@Pawellek Dlaczego sprzedało mi 2 złotych zawodników ? Skończył mi sie kontrakt na zawodnika LP i sprzedawało mi zawodników   xD Co jest ?

nie ma bota na kontrakty ludzie ..

Opublikowano

Witam, raczej nie jestem osobą, która pisze na forach, jednak mam mały problem. Jak używam "World Destructor" to w "Fifa World Trainer" zmienia się napis na żółty, w zależności od tego po jakiej stronie jestem, a później używa Magic Hotkey (Który podczas działania się robi na żółto). Jednak gdy odpalę samego Fifa World Trainer (O ile się nie mylę znany jako miniTrainer) To jak wciskam Num4 lub Num6 to nic się nie podświetla, a jak wciskam Num5 to się podświetla i działa, po użyciu Num5 jest 0-0 mimo że wdusiłem Num4/Num6. 

Jakieś rady?

Z góry dziękuje!

Opublikowano

Jak kilkam 5 (Magic Hotkey) dwa razy jak już usłyszę komentatora to zatrzymuje gre i nic się nie dzieje. A po chwili pisze: Utracono połączenie z serwerami origin. Jak to naprawić ? ;)

Opublikowano

okej może to pomoże :) Dzięki !

Niestety nie pomogło :( Dalej to samo.

Wie ktoś jeszcze co z tym zrobić ? :) Wcześniej dobrze chodziło przez 15 meczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...