Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

prosze pomożcie !!! :( mam tego nowego trainera i najpierw włączam gre potem trainera i gdy po połączeniu z przeciwnikiem widać jego skład naciskam num 4 albo6 a potem jak słychać komentatora to num 5 i pisze że utracono połączenie i niby wszystko ok ale pokazuje 0:0 ;/ co robie nie tak ??? bardzo prosze o pomoc ;<

Opublikowano

Mam to samo ze jak naciskam 5 to mi sie gra zacina :/

Wiem że jest to za darmo i szukam rozwiazania na necie ale napisze tu moze ktos ma ten sam problem

Opublikowano

No skoro nie dziala to juz nie bede tego aktualizowac.

Mnie działa niezawodny process suspender którego od ciebie pobrałem zatrzymuje mecze, ale ten nowy trainer nie działał, być może ja coś spartoliłem ale poprzedni działał świetnie. pozdro

Opublikowano

Dziala bez problemow.

958101412700895255017.jpg

Nabite 2 minuty temu.

o kurcze, wygląda na to że muszę pokombinować i może odpali, poczytam jeszcze raz twoje opisy może cos znajdę,  dzięki i pozdrawiam. jak masz jakieś wskazówki w sensie dlaczego moze nie działać to pisz, jeszcze raz dzięki .

Opublikowano

Pawelek możesz powiedzieć jak to robisz że zalicza każdy mecz ?? w sensie jak widać składy to num 4 albo num 6 a potem jak słychać komentatora to num 5 ?? czy jakiś inny sposob ?? jestem tu nowy więc prosze o wyrozumiałość :)

Opublikowano

Ludzie wy naprawdę upośledzeni chyba jesteście jest loading wciskanie num 4 albo num6, potem jak słyszycie komentarz to wciskacie raz num5 i drugi raz num5 i rozłacza połaczenie, następnie wyłączacie num4/num6 i voila. Naprawdę takie trudne? Działa bez zarzutu, jedynie RAZ na 1 konto zdarza mi się zwiesić fifa ale pewnie to wina EA. Świetna robota Pawellek, działa znacznie lepiej niż poprzedni z F4  :D

Opublikowano

Czy tylko mi zacina FW jak naciskam 5? Tak jak by brak odpowiedzi. Pozdrawiam!

Opublikowano

Nie zalicza meczy tzn. naciskam przycisk od goli a następnie 5 i jest napisane ze wygralem mecz, ale potem nie odnotowuje tego w lidze

A przypadkiem nie dodajesz goli przeciwnikom? Bo wtedy ci nie zaliczy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...