Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rząd do dymisji - natychmiast!

Wojciech..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zgaduje że przeczytałeś to na stronie typu WP, Onet, a sam nawet nie obejrzałeś fragmentu debaty i nie słuchałeś o czym tak naprawde Korwin mówił, chociaż i tak byś pewnie tego nie zrozumiał.

Co mówił Korwin? Nie interesuję się polityką, ale już kolejny raz słyszę, że koleś jest "za prawem gwałtu na kobietach", jestem ciekawy o co chodzi.

Może ktoś podać jakiegoś linka?

ㅈㅈ.

• Odpowiedzi 269
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co mówił Korwin? Nie interesuję się polityką, ale już kolejny raz słyszę, że koleś jest "za prawem gwałtu na kobietach", jestem ciekawy o co chodzi.

Może ktoś podać jakiegoś linka?

https://www.youtube.com/watch?v=XdWZrGebueI

A tutaj małe wyjaśnienie dla tych którzy nie zrozumieją nic z tego co Korwin powiedział lub wierzą w to co mówi telewizja na ten temat:

http://wmeritum.pl/kobiety-lubia-gwalt-obronie-zdrowego-rozsadku/

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Beka z tej płytkości intelektualnej co poniektórych, jak biorą te słowa korwina na serio wszystkie xDD przecież ten człowieka ma jedno z najwyższych IQ w kraju.

No ale co zrobić skoro większość poniżej 120IQ to naturalni socjaliści.

Jak komuś w ogóle przechodzi przez myśl że jakikolwiek polityk chciał "prawo gwałtu dla kobiet" to pozdrawiam niziny intelektualne.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Wyjebać wszystkich w pizdu,

ja zostana prezydentem zalegalizuje zioło i będzie wesoło.

Tak na serio to nie mam pojęcia o polityce i mam wyjebane..

nie wiem kto to jest Korwin ale jak on mówi że trzeba wyjebać to trzeba :)

40922277020460886480.jpg

Opublikowano

28.06 odbędzie się marsz pod sejm. Ciekawe ile osób będzie. Wybiera się ktoś z was? Ja mam akurat blisko. Mam nadzieje, że odbędą się przyśpieszone wybory. W końcu 25 lat to o 20 za dużo. Siła prawicy będzie tylko rosnąć, a zwolenników przybywać. ;-)

Opublikowano

28.06 odbędzie się marsz pod sejm. Ciekawe ile osób będzie. Wybiera się ktoś z was? Ja mam akurat blisko. Mam nadzieje, że odbędą się przyśpieszone wybory. W końcu 25 lat to o 20 za dużo. Siła prawicy będzie tylko rosnąć, a zwolenników przybywać. ;-)

Ja się zastanawiam jakim trzeba być nieudacznikiem życiowym żeby nadal usilnie popierać tę złodziejską mafie PO. 

Deus vult

Opublikowano

Ja się zastanawiam jakim trzeba być nieudacznikiem życiowym żeby nadal usilnie popierać tę złodziejską mafie PO. 

TVN albo niedojebanie mózgowe  :unsure:

Opublikowano

Nie popieram PO, ale z tego co wiem to ich polityka jest bardzo korzystna dla ludzi bogatszych i odnoszących sukcesy. Ja bym tego nieudacznictwem nie nazwał.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Urzędnicy popierają PO.

A reszta to ogłupione społeczeństwo.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Nie popieram PO, ale z tego co wiem to ich polityka jest bardzo korzystna dla ludzi bogatszych i odnoszących sukcesy. Ja bym tego nieudacznictwem nie nazwał.

PO popierają urzędnicy i rodziny polityków, a przy takiej frekwencji jaka była ostatnio to dość sporo. Jak bogatsi ludzie mogą popierać PO skoro są rabowani ze swoich zarobków? U nas panuje taka zasada: bogatszy płaci większe podatki niż biedniejszy. ;-)

Opublikowano

Wysokie podatki, zwłaszcza CIT i ZUS szkodzą najbogatszym, czyli m.n biznesmenom, właścicielom duży firm.Na PO głosują ludzie, którzy nie widzą nic o polityce, albo boja się PiSu -, albo rodziny polityków PO.

Opublikowano

PO popierają urzędnicy i rodziny polityków, a przy takiej frekwencji jaka była ostatnio to dość sporo. Jak bogatsi ludzie mogą popierać PO skoro są rabowani ze swoich zarobków? U nas panuje taka zasada: bogatszy płaci większe podatki niż biedniejszy. ;-)

Tu chodzi chyba bardziej o bogate zagraniczne firmy, bo polskie już tak fajnie nie mają.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Wysokie podatki, zwłaszcza CIT i ZUS szkodzą najbogatszym, czyli m.n biznesmenom, właścicielom duży firm.Na PO głosują ludzie, którzy nie widzą nic o polityce, albo boja się PiSu -, albo rodziny polityków PO.

Mój ojciec jest właścicielem międzynarodowej firmy eksportowej. Jak myślisz, która partia najbardziej umożliwia mu sprawne zarządzanie firmą: Po, Pis czy Knp. Z kupy złego najlepiej daje sobie z tym radę PO.

Sam tym nie jestem zachwycony ale takie są realia, bazując gospodarkę tylko i wyłącznie na potencjale wewnątrzkrajowym nigdzie nie dojdziemy bo zwyczajnie nie mamy go wystarczająco dużo. Chcąc nie chcąc musimy korzystać z importu a globalizacja gospodarki jest drogą do jej rozwoju. Nacjonalizacja gospodarki pozbawiła by setki tysięcy ludzi pracy i majątku, nie można zmian okupywać takim kosztem.

U nas panuje taka zasada: bogatszy płaci większe podatki niż biedniejszy. ;-)

No, ta jakby to z grubsza tak działa kapitalizm, sorry :/

Opublikowano

Tu chodzi chyba bardziej o bogate zagraniczne firmy, bo polskie już tak fajnie nie mają.

Zagraniczne firmy są zwalniane z przeróżnych podatków i dostają takie ulgi że polskie firmy nie są konkurencyjne =/ ale nie głosujmy dalej na PO/PSL.

76561198001815076.png
Opublikowano

Donald i jego banda przez ostatnich siedem lat oszukiwali Polaków,zadłużali i destabilizowali kraj,niszczyli polską tożsamość,przemysł, dzielili Polaków,uderzali w wartości,prowadzili politykę sprzeczną z polskim interesem,wysłali za granicę miliony Polaków,w końcu zniszczyli obraz Polski na arenie międzynarodowej. NIC TO, SKORO RZĄDZI NAMI CYNICZNY OSZUST DLA KTÓREGO POLSKOŚĆ TO NIENORMALNOŚĆ.PRZYPOMINAJĄC SŁOWA ELŻBIETY BIEŃKOWSKIEJ SORRY TAKIE MAMY SZAMBO!!

Polska Rewolucja Narodowa

Lepiej tego bym nie ujął.

Deus vult

Opublikowano

Mój ojciec jest właścicielem międzynarodowej firmy eksportowej. Jak myślisz, która partia najbardziej umożliwia mu sprawne zarządzanie firmą: Po, Pis czy Knp. Z kupy złego najlepiej daje sobie z tym radę PO.

Sam tym nie jestem zachwycony ale takie są realia, bazując gospodarkę tylko i wyłącznie na potencjale wewnątrzkrajowym nigdzie nie dojdziemy bo zwyczajnie nie mamy go wystarczająco dużo. Chcąc nie chcąc musimy korzystać z importu a globalizacja gospodarki jest drogą do jej rozwoju. Nacjonalizacja gospodarki pozbawiła by setki tysięcy ludzi pracy i majątku, nie można zmian okupywać takim kosztem.

1. W Polsce NIGDY nie było kapitalizmu NIGDY.

2. To klasa średnia rozwija kraje i to jej pozycja w gospodarce oraz zarobki wpływają na bogactwo całego kraju i usług, bo ich jest najwięcej a nie klasy najbogatszej której jest 2-5% ludzie.

3. Żadna partia sejmowa a już na pewno knp nie chce robić gospodarki nacjonalistycznej wgl co to za pojęcie wytłumacz bo ja nie wiem, piszesz o czymś o czym nie masz pojecie, bo nie istnieje gospodarka nacjonalistyczna xDD

4. To nie EKSPORT wzbogaca kraje tylko IMPORT chyba logiczne, że jak kupujesz coś to masz więcej tego czegoś, niż jak sprzedajesz hmmm ? chodzi o jak najlepszą wymianę swoich towarów.

NP Japonia, kiedy była jednym z najbogatszych krajów świata tam 10/20 lat temu import był na poziomie 80/90% teraz już spadł, to samo było w USA, Niemczech 100/150 lat temu.

BOGACTWO BIERZE SIĘ Z IMPORTU, eksport to tylko konieczność pozbywania się część swoich najlepszych towarów aby móc kupić za granicą jeszcze więcej innych.

Ogólnie to chyba największy stek bzdur jaki napisałeś, a PO partia pro-niemiecka która na boku wprowadziła najwięcej ustaw anty polskich i przeciwko polskiej gospodarce no brawa.

Jeszcze przypomnę że na knp w sondażach przedwyborczych przedsiębiorców głosowało 81,3%

NJxbd4x.png

Opublikowano

Oczywiście, że KNP, bo KNP chce likwidacji CIT i ZUS- u oraz liberalizacji prawa gospodarczego, np. zniesienia różnych absurdów typu regulacja produkcji.Są firmy tylko mimo wysokich podatków sobie jakoś radzą, ale większość po prostu zamyka się.

No właśnie niskie podatki zachęcają zagraniczne firmy do inwestowania, tak jak np. w Honkongu.Import, tak, ale jak chcemy kupować tanie i dobre towary to musimy znieść cła, które rzekomo "bronią rodzimych towarów".

KNP chce prywatyzacji gospodarki.

Opublikowano

LUDZIE ZROZUMCIE!! TO JEST K***A MAĆ PIERDOLONA PRZEZ WIELE WIEKÓW I KRAJÓW POLSKA. TUTAJ RZĄD TO JEST CHLEW A TYCH WSZYSTKICH NIBY PREMIERÓW CO TYLKO TYTUŁY MAJĄ TRZEBA WYJEBAĆ W PIZDU DO KANIBALI. NAJLEPIEJ RZĄD TAKI JAK WE FRANCJI. NIE PAMIĘTAM NAZWY. I FRANCJA ZAWSZE NA PROPSIE. Zresztą to już taki k***a świat jest popierdolony. Czasem już lepiej skoczyć albo się powiesić niż żyć tfu gnić w takim świecie

LUDZIE ZROZUMCIE!! TO JEST K***A MAĆ PIERDOLONA PRZEZ WIELE WIEKÓW I KRAJÓW POLSKA. TUTAJ RZĄD TO JEST CHLEW A TYCH WSZYSTKICH NIBY PREMIERÓW CO TYLKO TYTUŁY MAJĄ TRZEBA WYJEBAĆ W PIZDU DO KANIBALI. NAJLEPIEJ RZĄD TAKI JAK WE FRANCJI. NIE PAMIĘTAM NAZWY. I FRANCJA ZAWSZE NA PROPSIE. Zresztą to już taki k***a świat jest popierdolony. Czasem już lepiej skoczyć albo się powiesić niż żyć tfu gnić w takim świecie

Opublikowano

banda zlodzieji i socjalistycznych gowien tuskowych trzyma sie do konca. jedyne co moge to zyczyc im raka chociaz dla tych scierw to za malo

Opublikowano

Wrócę do drugiej strony tematu, bo śmiechłem.

hrabio - dostałeś 40 telefonów w sprawie pracy, ale dalej pracujesz za 1300zł jak napisałeś? Niezła robota. :D

Wybrałeś na pewno tą najlepszą oferte, nie?

Opublikowano

Wrócę do drugiej strony tematu, bo śmiechłem.

hrabio - dostałeś 40 telefonów w sprawie pracy, ale dalej pracujesz za 1300zł jak napisałeś? Niezła robota. :D

Wybrałeś na pewno tą najlepszą oferte, nie?

Nie czytasz uważnie. Obecnie zarabiam dużo więcej niż te 1300zł. Kiedyś musiałem się utrzymywać za 1300 i było spoko, dzisiaj pieniędzmi się nie martwię:)

Opublikowano

Nie czytasz uważnie. Obecnie zarabiam dużo więcej niż te 1300zł. Kiedyś musiałem się utrzymywać za 1300 i było spoko, dzisiaj pieniędzmi się nie martwię :)

No to podaj twój przepis na sukces ile zarabiasz i w jakiej pracy ?   Wy socjaliści lubicie mówić ogólnikowo co nie ma pokrycia w rzeczywistości. Ciekaw jestem jak na studiach można zarobić więcej niż 1300.

Deus vult

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...