Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rząd do dymisji - natychmiast!

Wojciech..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie dane? Proste. Ile u normalnych ludzi występują zaburzenia pokroju homoseksualizm czyli około 2 %, ale w polska jeszcze jest cywilizowana więc na pewno nie ma 2%, maksymalnie 5 promili.

Potem bierzemy skłonności pedofilskie wokoło 5% i częstotliwość i ładnie wychodzi 20 razy :)

Problem polega na tym, że nie ma czegoś takiego jak "odsetek ludzi ze skłonnościami pedofilskimi", znowu wymyślasz swoje "fakty".

742611478555387739101.jpeg

• Odpowiedzi 269
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podaj dokładne dane, na których opierasz tą swoją "prostą matematykę" to ci uwierzę. Ach, wybacz zapomniałem, nie masz na to czasu.

Nie. Podsumowywać to możesz swoje zdanie.

Podsumowując. Głosowanie o usunięciu homoseksualizmu było tak samo nieobiektywne jak decyzja o jego umieszczeniu na liście. Nie podano dowodów na nienormalność homoseksualizmu, dowody na normalność nie zostały wzięte pod uwagę ponieważ pSlav nie zna języka angielskiego. Wojciech nie ma czasu na udowadnianie swoich racji więc popiera swoje argumenty faktem, że to on ma zawsze rację a ja sam się oram we wszystkim co mówię.

Wspaniały dzień ;)

Jak już pisałem kilka razy homoseksualizm od tysięcy lat sobie był nikomu nie przeszkadzał aż nastala era socjalizmu i rozgłosu, jako to by homoseksualizm był normalny i wszyscy inni maja go tolerować, to efekt był oczywisty tych manifestacja i parad równości, dla reszty ludzi.

Co do statystyk to statystycznie moim ojcem w 1/7 jest listonosz, mam 0,25 kota w domu i 1,5 psa.

Beka z was że dalej nakręcacie się w ty bezsensowny temacie, który z tytułem wiele wspólnego nie ma.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Lekki odkop, ale nie chcę zakładać nowego tematu aby to umieścić. Do wszytkich młodych zwolenników Korwina:

http://hartman.blog.polityka.pl/2014/07/13/do-mlodego-korwinisty/
@Wojciech.. - Zero argumentacji. Gimby wciąż mądrzejsze od habilitowanych. Nawet nie zastanowią się, czy może faktycznie istnieje jakiś wyjątek - ktoś trochę (nie bardzo), ale jednak bystrzejszy. Nie przeczytają cudzej argumetacji, bo po co?

@meretz - Widać na inteligentniejsze argumenty Cię nie stać. Czy naprawdę całe młode popracie JKM składa się z tak manipulowanych dzieci?

708121422388637873334.png

Opublikowano

Problem polega na tym, że nie ma czegoś takiego jak "odsetek ludzi ze skłonnościami pedofilskimi", znowu wymyślasz swoje "fakty".

tak k***a, wszyscy są p****ami, w szczególności ******14

nie wymyśla faktów, to, że niektórzy  tacy jak ******14 są urodzonymi homoseksualistami, dewiantami, pedofilami.

aborcja powinna być legalna, aborcja do 90 roku życia

demokracja to rządy większości, mniejszość należy szanować, ale jak to robić, skoro tą mniejszość trzeba zagazować, by się nie panoszyli i nie sieli defetyzmu, analnego seksu wśród gimnazjalistów, licealistów i studenów oraz wmuszeń p****ów do ruchania adoptowanych dzieci. Pierdolone ścrerwo trzeba spalić. Lewaków powiesić, albo wysłać na madagaskar. Niech tam się rozmnażają, kochają się i szanują.

To, że ty masz poglądy lewackie, nie oznacza, że musisz nagabywać, by wszyscy nagle zaczęli kochać wszystkich. Homoseksualizm to choroba psychiczna. Trzeba tępić takie ścierwo. 

Pozdrawiam.

Opublikowano

tCp90.gif

Wojtek kryptogej vs lewicowcy

Byłem gejem ale mi się odechciało...

A tak na serio jestem za karą śmierci dla tych dewiantów.

Deus vult

Opublikowano

moim zdaniem demokracja u nas nie istnieje sami sobie zobaczcie. Lech Wałęsa jest komuchem na czele z Tuskiem,Pawlakiem i reszta świty przedstawionej w filmie.

i żeby "polscy"  politycy się po rusku witali  w polskim pałacu prezydenckim to skandal.  I jak widać ludzie nie potrafią ich rozliczyć bo oni nadal są u władzy po takiej aferze jak ta teraz.

Opublikowano

moim zdaniem demokracja u nas nie istnieje sami sobie zobaczcie. Lech Wałęsa jest komuchem na czele z Tuskiem,Pawlakiem i reszta świty przedstawionej w filmie.

i żeby "polscy"  politycy się po rusku witali  w polskim pałacu prezydenckim to skandal.  I jak widać ludzie nie potrafią ich rozliczyć bo oni nadal są u władzy po takiej aferze jak ta teraz.

Rząd jest odzwierciedleniem narodu, nie ma co się dziwić że naród Polski jest głupi. 

Deus vult

Opublikowano

Można tak powiedzieć. Głosują idioci, dlatego nadal w sejmie mamy Tusków, Kaczyńskich, Palikotów, Grasiów, Halickich, Zalewskich i innych krętaczy. Dlatego demokracji zawsze byłem przeciwny.

Opublikowano

Tak, bo lepiej mieć w sejmie jakiegoś, prawdopodobnie underaged, randoma, który tylko gada jaki rząd jest zły.

Wyprowadź się do Rosji/Białorusi. Tam nie będzie takiego problemu, bo politycy genialni.

Opublikowano

Tak, bo lepiej mieć w sejmie jakiegoś, prawdopodobnie underaged, randoma, który tylko gada jaki rząd jest zły.

Wyprowadź się do Rosji/Białorusi. Tam nie będzie takiego problemu, bo politycy genialni.

o kim mówisz ?

Deus vult

Opublikowano

o kim mówisz ?

O przedstawicielach ruchów prawicowych, którzy poparcie zyskują tylko i wyłącznie na negacji dotychczasowych rządów ale nie potrafiących w żaden sposób realnie wpływać na wydarzenia polityczne.

Chodzi też na przykład o Bosaka, który mimo tragicznej polityki partii i tak uzyskał śladowe poparcie skrajnych prawicowców.

Co zrobił Korwin dotychczas w Parlamencie Europejskim? Wygłosił przemówienie jak każdy i posiedział na kilku obradach dla pieniążków (Z większości wychodził przed zakończeniem).

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

O przedstawicielach ruchów prawicowych, którzy poparcie zyskują tylko i wyłącznie na negacji dotychczasowych rządów ale nie potrafiących w żaden sposób realnie wpływać na wydarzenia polityczne.

Chodzi też na przykład o Bosaka, który mimo tragicznej polityki partii i tak uzyskał śladowe poparcie skrajnych prawicowców.

Co zrobił Korwin dotychczas w Parlamencie Europejskim? Wygłosił przemówienie jak każdy i posiedział na kilku obradach dla pieniążków (Z większości wychodził przed zakończeniem).

Dlaczego ma nie brać pieniędzy jak mu się należą ? 

Komunista brał pieniądze aby walczyć z kapitalizmem.

Wygłosił przemówienie i powiedział całą prawdę, naprawdę lewaki i komuchy się go boją że aż mu wyłączali mikrofon. Ostatnio nie wpuscili go do studia zbyt duże zagrożenie intelektualne. Poczekamy do wyborów. 

Deus vult

Opublikowano

A co ma innego robić? Bomby podkładać? o.O

-.-

Opublikowano

Wybierzcie Kaczyńskiego, ale jeśli nie będzie wojny z ruskimi na kilka dni po wyborach będzie ok.

Jakbym czytał platformersa. Jaka wojna? Na embargo na mięso? Na picie wódki na czas? xD

Opublikowano

Jakbym czytał platformersa. Jaka wojna? Na embargo na mięso? Na picie wódki na czas? xD

Być może xD

Ps. Nie jestem platformersem. Jak dla mnie wszczyscy nasi politycy to przyjeby.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...