Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rząd do dymisji - natychmiast!

Wojciech..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Odpowiedzi 269
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak nie Korwin to Narodowcy, ludzie... 

A co macie zamiar zrobić tak w ogóle? Jakiś przewrót czy co?

Qui est le prochain?

Opublikowano

Chcemy stworzyć Kraj o nazwie Polska bo już dawno nie istnieje.

Ogólnie to obalić tą mafie co rządzi krajem.

CO masz do korwina ? 

Deus vult

Opublikowano

mam byc szczery wybiaracie coraz wieksze zło jest po i niech zostanie bo jak wejdzie pis to bedzie jeszcze gorzej 

Ale odleciałeś.

PO to mniejsze zło niż PiS haha/

Deus vult

Opublikowano

Przydałoby się. 

A co do rządu: Tak, niech obecny wypierdala,bo i tak nic dobrego nie robią. Wiem jedno, do Polski nie ma co wracać dopóki taki Tusk jest premierem. A co do demonstracji , mam nadzieję że jak najwięcej osób przyjdzie. ;)

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

Cała ta demonstracja pewnie się skończy, tak jak ta wykopowa jakiś czas temu. Jakby ktoś nie wiedział, o co chodzi, to łapcie fotę ze wszystkimi demonstrantami. Serio, to wszyscy, którzy przyszli.

comment_SDsNrZEGrNheMFqCQMELJUipKSNo1yZX

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Cała ta demonstracja pewnie się skończy, tak jak ta wykopowa jakiś czas temu. Jakby ktoś nie wiedział, o co chodzi, to łapcie fotę ze wszystkimi demonstrantami. Serio, to wszyscy, którzy przyszli.

comment_SDsNrZEGrNheMFqCQMELJUipKSNo1yZX

zdziwiłbyś się/

Deus vult

Opublikowano

Nie wezmę udziału w proteście.

Korwin jest taki sam jak reszta polityków, tylko prawdopodobnie ma nierówno pod sufitem.

Nierówno pod sufitem to mają ludzie, którzy wypisują pierdoły na tematy, o których nie mają pojęcia.

Opublikowano

Korwin jest taki sam jak reszta polityków, tylko prawdopodobnie ma nierówno pod sufitem.

Wyczuwam strach leminga. 

Deus vult

Opublikowano

To wymień te podobieństwa, bo jestem bardzo ciekawy.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Do pracy kurwa a nie odpierdalacie jakieś pojebane akcje. Masz pewnie 15 lat i chcesz wielce zmieniać kraj, najpierw zakończ edukację.

Opublikowano

Do pracy kurwa a nie odpierdalacie jakieś pojebane akcje. Masz pewnie 15 lat i chcesz wielce zmieniać kraj, najpierw zakończ edukację.

Trzeba najpierw mieć gdzie pracować wy lemingi i platfusy tego nie rozumiecie.

Deus vult

Opublikowano

Jak będziesz chciał znaleźć pracę to ją znajdziesz, trzeba tylko chcieć. 

Co racja, to racja. Pracy jest dużo, tylko człowiek myśli, że się zhańbi jak nie będzie zarabiał 10000 zł.

Opublikowano

Jak będziesz chciał znaleźć pracę to ją znajdziesz, trzeba tylko chcieć. 

Ale Co ma praca do obalenia rządu ? Ogólnie jest źle, polak jest bardziej wykorzystywany niż murzyn w Afryce. 

Coś masz jeszcze do dodania o rządzie . ?

Deus vult

Opublikowano

Co racja, to racja. Pracy jest dużo, tylko człowiek myśli, że się zhańbi jak nie będzie zarabiał 10000 zł.

Bierzcie przyjeby przykład np z mojej nauczycielki historii. Szukając pracy wysłała CV do wszystkich szkół w Trójmieście. Było tego zapewne ponad 100 i znalazła pracę. Ale dal was jak kurwa wam nie dadzą pod nosem posadki za 5.000zł to 'nie ma pracy'.

Opublikowano

Ale Co ma praca do obalenia rządu ? Ogólnie jest źle, polak jest bardziej wykorzystywany niż murzyn w Afryce. 

Coś masz jeszcze do dodania o rządzie . ?

To chyba nie wiesz jak wykorzystywani są murzyni.

Opublikowano

W cywilizowanym kraju na drugi dzień cały rząd zostałby zdymisjonowany, a na dodatek zostałoby wszczęte śledztwo. Tylko w Polsce dochodzimy do absurdu w którym lider partii, która okrada państwo nadal jest bezkarny, a co najlepsze NADAL jest premierem. ale co kogo to interesuje, mistrzostwa świata są hehe, ho seba przynieś browce bo niemcy grają hehe

Gdzie ja żyje xD

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Bierzcie przyjeby przykład np z mojej nauczycielki historii. Szukając pracy wysłała CV do wszystkich szkół w Trójmieście. Było tego zapewne ponad 100 i znalazła pracę. Ale dal was jak kurwa wam nie dadzą pod nosem posadki za 5.000zł to 'nie ma pracy'.

Bo nikt lemingu nie będzie pracował za 1600 zł bo koszty utrzymania, wszystkie są podatki są zbyt duże aby normalnie funkcjonować.

2mln młodych emigrantów mówi za siebie czy jest praca czy jej nie ma .

Deus vult

Opublikowano

Bo nikt lemingu nie będzie pracował za 1600 zł bo koszty utrzymania, wszystkie są podatki są zbyt duże aby normalnie funkcjonować.

2mln młodych emigrantów mówi za siebie czy jest praca czy jej nie ma .

To, umysł biedaka zawsze będzie biedny. Tak, pracujcie jak psy, dobry goy.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Ostatnio znalazłem ciekawego mema.

"Nie potrzebuje seksu, bo codziennie politycy mnie ruchają"

I tym akcentem powiem że mam to gdzieś wszystko. Korwin u władzy? Ok niech rozwali do końca ten kraj. Narodowcy u władzy? Spoko! Kaczyński u władzy? Jeszcze lepiej!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...