Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rząd do dymisji - natychmiast!

Wojciech..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tą nienawiścią to nie tylko wina PO, bo to też Kaczyński od czasu katastrofy smoleńskiej, ciągle pluje jadem z PIS'em. A partia Ziobry o ile to coś można nazwać jeszcze partią? Toć to PIS tyle że w łagodniejszym wydaniu.

SLD? Nie ma szans na ich powrót, bo wciąż jest wielu tych, co pamięta ich rządy, a właściwie aferę starachowicką i aferę rywina. PSL nie ma aż takiej dużej siły przebicia, by móc rządzić więc będzie wiecznym koalicjantem.

A Palikot? A dajcie spokój oszołom i tyle! Co prawda ma kilka sensownych postulatów, jak opodatkowanie kościoła lub legalizacja marihuany... Ale reszta to jak na moje oko zwykłe prowokacje.

Palikot chce wprowadzenia euro jak najszybciej oraz karty praw podstawowych xDD grecja i hiszpania wprowadziły i rozwijają się że hoho.

A kościół jest opodatkowany z tego co wiem.

Został tylko Korwin nadzieją, bo ruch narodowy to nacjonaliści za którymi średnio przepadam chociaż i to lepsze niż gej parady według hrabi i inne rarytasy.

NJxbd4x.png

• Odpowiedzi 269
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Palikot chce wprowadzenia euro jak najszybciej oraz karty praw podstawowych xDD grecja i hiszpania wprowadziły i rozwijają się że hoho.

A kościół jest opodatkowany z tego co wiem.

Został tylko Korwin nadzieją, bo ruch narodowy to nacjonaliści za którymi średnio przepadam chociaż i to lepsze niż gej parady według hrabi i inne rarytasy.

Już nie tylko Palikot chce wprowadzenia Euro bo Komorowski zażądał od Tuska przyspieszenia prac, więc skończymy jak Grecja i Hiszpania... A z tą kartą praw podstawowych ma to sens, w wypadku znowu akcji typu ACTA itp.

Kościół nie jest raczej, ale poszperam na ten temat potem.

A ja nie mam nic do stracenia już i zagłosuje na Korwina w następnych wyborach... Bo jak rozpieprzyć ten kraj, to na całego a Korwinowi to się uda... Nie jestem patriotą więc nie mam nic do stracenia. Ale fakt nacjonaliści to choroba nękająca nie tylko nas. Co do parad równości nie wypowiadam się, póty nie narzucają mi podkreślam... MI nie narzucają się by być homo lub trans.

Opublikowano

Już nie tylko Palikot chce wprowadzenia Euro bo Komorowski zażądał od Tuska przyspieszenia prac, więc skończymy jak Grecja i Hiszpania... A z tą kartą praw podstawowych ma to sens, w wypadku znowu akcji typu ACTA itp.

Kościół nie jest raczej, ale poszperam na ten temat potem.

A ja nie mam nic do stracenia już i zagłosuje na Korwina w następnych wyborach... Bo jak rozpieprzyć ten kraj, to na całego a Korwinowi to się uda... Nie jestem patriotą więc nie mam nic do stracenia. Ale fakt nacjonaliści to choroba nękająca nie tylko nas. Co do parad równości nie wypowiadam się, póty nie narzucają mi podkreślam... MI nie narzucają się by być homo lub trans.

Tobie nie narzucają ale na przykład twoim dzieciom w przedszkolach. Trzeba mieć niedojebanie mózgowe aby twierdzić że facet może być kobietą i w 2 stronne

Deus vult

Opublikowano

Tobie nie narzucają ale na przykład twoim dzieciom w przedszkolach. Trzeba mieć niedojebanie mózgowe aby twierdzić że facet może być kobietą i w 2 stronne

No to mam szczęście bo nie planuje w ogóle zakładać rodziny, a tym bardziej mieć dzieci. xD

Opublikowano

A nikt nie pomyślał, że "rozdzielona politycznie" Polska jest łatwym kąskiem dla innych państw? I tu nawet nie potrzeba sił zbrojnych obcych krajów, wystarczy "wybawca narodu", który zbierze popierającą go gromadę ludzi i obali rząd. Wtedy wystarczy obsadzić na czele krajów innych "wybawicieli", niekoniecznie mających cele dla dobra państwa. 

Polecam obejrzeć:

Opublikowano

Nikt NIGDY czegoś takiego nie powiedział. Chodzi tylko o to, że człowiek jest panem swojego ciała i jeśli zrobi zmianę płci lub coś innego to żeby traktowano go z szacunkiem zamiast nienawiści.

Nikt nie mówi dzieciom, żeby koniecznie zmieniły płci tylko, żeby nie nienawidziły ludzi, którzy czegoś takiego się podejmą.

Poza tym, dużo większym problemem jest narzucanie dzieciom religii od urodzenia. I to wszystkich, nie tylko chrześcijaństwa. To jest prawdziwa plaga...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Nikt NIGDY czegoś takiego nie powiedział. Chodzi tylko o to, że człowiek jest panem swojego ciała i jeśli zrobi zmianę płci lub coś innego to żeby traktowano go z szacunkiem zamiast nienawiści.

Nikt nie mówi dzieciom, żeby koniecznie zmieniły płci tylko, żeby nie nienawidziły ludzi, którzy czegoś takiego się podejmą.

Poza tym, dużo większym problemem jest narzucanie dzieciom religii od urodzenia. I to wszystkich, nie tylko chrześcijaństwa. To jest prawdziwa plaga...

Co fakt to fakt, bo mi akurat narzucono religie i nie mogłem się z niej wypisać bo była raz że obowiązkowa... A dwa to nie było w mojej szkole możliwości zastąpienia religii innym przedmiotem.

Opublikowano

Polak usiądzie przed telewizorem i powie że piłkarze nie potrafią grać. Przebiegł pół boiska odryblował wszystkich i nie trafił, co za idiota (a sam dupy ruszyć nie potrafi).

Tak samo z polityką, złodzieje i lamusy (a już widzę was jako rządców sprawiedliwych, dbający o najuboższych, i zmniejszający swoje wypłaty do 1200zł.) Po co demonstracje?

I tak oni was mają w dupie.

Opublikowano

Normalny człowiek nie wybiera sobie płci, tylko osoby chore psychiczne robią z Siebie dziwadła pokroju Grodzkie, niż leczyć się psychiatrycznie.

Jeśli pedofil uczacy w szkole mówi do dziecka Ono a nie Kasia,Jaś to jak ono ma na to reagować ? 

R@ozjebałeś system twierdząc że religia w szkołach jest problemem.

Nie będę tego komentował tylko napiszę że 10 największych morderców w historii świata to ATEIŚCI.

Co fakt to fakt, bo mi akurat narzucono religie i nie mogłem się z niej wypisać bo była raz że obowiązkowa... A dwa to nie było w mojej szkole możliwości zastąpienia religii innym przedmiotem.

Religia nie jest obowiązkowa, można spokojnie zadeklarować aby przestać chodzić, ale co to za różnica jak i tak trzeba odbyć etykę.

Deus vult

Opublikowano

Normalny człowiek nie wybiera sobie płci, tylko osoby chore psychiczne robią z Siebie dziwadła pokroju Grodzkie, niż leczyć się psychiatrycznie.

Jeśli pedofil uczacy w szkole mówi do dziecka Ono a nie Kasia,Jaś to jak ono ma na to reagować ? 

R@ozjebałeś system twierdząc że religia w szkołach jest problemem.

Nie będę tego komentował tylko napiszę że 10 największych morderców w historii świata to ATEIŚCI.

Religia nie jest obowiązkowa, można spokojnie zadeklarować aby przestać chodzić, ale co to za różnica jak i tak trzeba odbyć etykę.

Za moich czasów, a to jeszcze kiedy SLD było u władzy. Religia była obowiązkowa, a to wtedy były już gimnazja też.

@OjciecStary.

Przecież to wiadomo nie od dziś, że politycy nas mają gdzieś. Więc ja tym bardziej ich mam gdzieś, nie głosując. Da się? Da się.

Opublikowano

Za moich czasów, a to jeszcze kiedy SLD było u władzy. Religia była obowiązkowa, a to wtedy były już gimnazja też.

@OjciecStary.

Przecież to wiadomo nie od dziś, że politycy nas mają gdzieś. Więc ja tym bardziej ich mam gdzieś, nie głosując. Da się? Da się.

No i co się stała że uczyłeś się religii w szkole ? 

Deus vult

Opublikowano

No i co się stała że uczyłeś się religii w szkole ? 

Nom, bo zajęło mi 16 lat żeby wreszcie odrzucić tą pełną nienawiści ideologię.

Wszystko spoko, ale jeśli kościół uprawia ideologię "Wszyscy są fajni, poza tymi, którzy nie są tacy jak my. Wtedy są chorzy i powinniśmy ich leczyć i nawracać by byli tacy jak my" to ja dziękuje, wysiadam :/

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Wszystko spoko, ale jeśli kościół uprawia ideologię "Wszyscy są fajni, poza tymi, którzy nie są tacy jak my. Wtedy są chorzy i powinniśmy ich leczyć i nawracać by byli tacy jak my" to ja dziękuje, wysiadam :/

Ja tak samo uważam jak Hrabia, a pamiętam że podczas któryś niby wolnych wyborów w tym kraju... Któryś z księży u mnie namawiał do głosowania na PIS bo jak nie, to będziemy smażyć się w piekle. No i dodajmy tą ideologie nawracania lub gardzenia tymi, którzy nie zgadzają się z doktryną indoktrynacji kościoła.

Opublikowano

W podstawówce to rozumiem, w gimnazjum to jeszcze możliwe ale nie pierdolcie że w szkole średniej nie da się wypisać z religii. Jak komuś zależy to bez większych wypisze się z religii nawet jak w szkole nie ma etyki. No chyba że ktoś poszedł do jakieś przykościelnej szkoły gdzie księża uczą ale wtedy może mieć pretensje tylko do siebie.

76561198001815076.png
Opublikowano

Jesteś żałosny, obrażasz kościół o którym nie masz pojęcia i ludzi którzy do niego chodzą, mimo że jesteś przecież wiernym kucem komuchów i powinieneś promować równość i inne bzdury.

Jestem katolikiem i to co piszesz to bzdury, nienawiścią obłożona jest ideologia socjalizmu dzieląca ludzi, kościół i religia posiadają wartości mentalne którym komuchy nie są wstanie się przeciwstawić ( i dobrze o tym wiedzą) dlatego za wszelką cenę chcą niszczyć kościół jak te bydło od palikota np.

RELIGIA A KOŚCIÓŁ TO DWIE RÓŻNE SPRAWY

ZOBACZCIE SOBIE FRAGMENT TEGO FILMU  58:32 DO KOŃCA

NJxbd4x.png

Opublikowano

W podstawówce to rozumiem, w gimnazjum to jeszcze możliwe ale nie pierdolcie że w szkole średniej nie da się wypisać z religii. Jak komuś zależy to bez większych wypisze się z religii nawet jak w szkole nie ma etyki. No chyba że ktoś poszedł do jakieś przykościelnej szkoły gdzie księża uczą ale wtedy może mieć pretensje tylko do siebie.

O dziwo właśnie, w liceum oszczędzono mnie z religii ale w gimnazjum jeszcze miałem ją obowiązkowo.

Opublikowano

O dziwo właśnie, w liceum oszczędzono mnie z religii ale w gimnazjum jeszcze miałem ją obowiązkowo.

No jak, przecież religia nie jest obowiązkowa, chyba, że do katolickiej szkoły chodziłeś

Opublikowano

Jak tak czytam wypowiedzi co po niektórych geniuszy, to nóź mi się w kieszeni otwiera. Przeraża mnie społeczna nieświadomość gówna, w jakim znajduje się ten kraj. Upadamy coraz bardziej, korupcja, nepotyzm i kolesiostwo osiągają wręcz apogeum. A w mediach wmawia się nam, że jesteśmy wolnym, pięknym krajem. Gówno prawda. Dziś młodych ludzi walczących o wolność nazywa się bandytami, wsadza się ich do aresztów i poniża. Zupełnie jak w czasach sowieckiej okupacji...

Jak pewnie większość z was, tak i ja nabraliśmy się ten cudowny, propagandowy spot platformy z 2007 roku (dla niezorientowanych, - link na dole), ale jeżeli nadal ktoś to wierzy, to albo jest idiotą, albo ma problemy z postrzeganiem rzeczywistości. Mam nadzieję że kiedyś ten układ upadnie, ale minie jeszcze baardzo wiele czasu, by ludzie otworzyli oczy.

Jedynie partie spoza układu są w stanie oczyścić sejmowe ławy z oszustów i złodziei. Liczę że Panowie Mikke, Wilk, Berkowicz, Żółtek czy Iwaszkiewicz z Nowej Prawicy, bądź Bosak, Zawisza z Ruchu Narodowego zrobią porządek, jeżeli dostaną się do sejmu lub wygrają wybory.

http://www.youtube.com/watch?v=spOEGlrSuus

Opublikowano

Jak tak czytam wypowiedzi co po niektórych geniuszy, to nóź mi się w kieszeni otwiera. Przeraża mnie społeczna nieświadomość gówna, w jakim znajduje się ten kraj. Upadamy coraz bardziej, korupcja, nepotyzm i kolesiostwo osiągają wręcz apogeum. A w mediach wmawia się nam, że jesteśmy wolnym, pięknym krajem. Gówno prawda. Dziś młodych ludzi walczących o wolność nazywa się bandytami, wsadza się ich do aresztów i poniża. Zupełnie jak w czasach sowieckiej okupacji...

Jak pewnie większość z was, tak i ja nabraliśmy się ten cudowny, propagandowy spot platformy z 2007 roku (dla niezorientowanych, - link na dole), ale jeżeli nadal ktoś to wierzy, to albo jest idiotą, albo ma problemy z postrzeganiem rzeczywistości. Mam nadzieję że kiedyś ten układ upadnie, ale minie jeszcze baardzo wiele czasu, by ludzie otworzyli oczy.

Jedynie partie spoza układu są w stanie oczyścić sejmowe ławy z oszustów i złodziei. Liczę że Panowie Mikke, Wilk, Berkowicz, Żółtek czy Iwaszkiewicz z Nowej Prawicy, bądź Bosak, Zawisza z Ruchu Narodowego zrobią porządek, jeżeli dostaną się do sejmu lub wygrają wybory.

http://www.youtube.com/watch?v=spOEGlrSuus

Mniej więcej o tym piszę od początku tego tematu a co do tej wersji ludzi że będzie też kradł to nie wydaje mi się bo:

Człowiek który głosił te same poglądy od dziesiątek lat, jedyna prawdziwa prawica w polsce wiec z definicji nie będzie kradła, chyba ze kłamał przez dziesiątki lat bo według co po niektórych starszy człowiek z grubą kasą na kontach i podobnie ustawionymi dziećmi będzie kradł, bo na starość się zeszmacić to marzenie każdego. Już pomijając fakt, że niektórzy jednak mają jakieś zasady.

NJxbd4x.png

Opublikowano

No jak, przecież religia nie jest obowiązkowa, chyba, że do katolickiej szkoły chodziłeś

Tak jak mówiłem, u mnie w podstawówce i gimnazjum nie mogłem wybrać sobie przedmiotu bo albo nie było takiej możliwości bo brak nauczyciela, albo brak zainteresowania też.

Opublikowano

Co racja, to racja. Pracy jest dużo, tylko człowiek myśli, że się zhańbi jak nie będzie zarabiał 10000 zł.

Aha, czyli mamy pracować za 500 zł, chociaż stawka minimalna jest wyższa? Ja podziękuje.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Nienawistną ideologię to ma Islam  coś Ci się musiało pomieszać w galarecie.

Kościół szanuje każdego człowieka ale nie to kim jest. Co jest dziwnego w leczeniu homosiów ? Przecież każdemu choremu człowiekowi się pomaga ? tak ?>

Kolejne pytanie do lemingów.

Co zamierzacie zrobić z ogromnym długiem Publicznym1 bilion i gigantycznym długiem ZUS 2.5 biliona ? ? 

Deus vult

Opublikowano

Aha, czyli mamy pracować za 500 zł, chociaż stawka minimalna jest wyższa? Ja podziękuje.

Żadna praca nie hańbi nie ważne jakie zarobki, choć faktem jest... Że są zawody lepiej opłacalne i te mniej.

Opublikowano

Żadna praca nie hańbi nie ważne jakie zarobki, choć faktem jest... Że są zawody lepiej opłacalne i te mniej.

1.Nikt nie będzie  pracował za 500 zł po z tego się nie da utrzymać przy aktualnej gospodarce

2.Jeśli kogoś praca przykładowo jest warta 500 zł a płaca minimalna jest 1000 zł to nikt go nie zatrudni bo straciłby 500 zł i ten że gość idzie na bezrobocie albo pracuje na czarno.

Deus vult

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...